Lördagskväll i Lysekil.

Vilka fantastiska valresultat för Feministiskt initiativ och Miljöpartiet! Att Sverigedemokraterna fick två mandat gör att jag vill gräva ner mig i en grop och aldrig komma upp igen, och samma gäller för framfarten av de nationalistiska/rasistiska/nazistiska/fascistiska partierna i EU,  men jag försöker tänka på den där stora gruppen av människor som faktiskt kämpar för mänskliga rättigheter. Jag ska använda Soraya Posts ord:
Det finns bara en ras – människan
Det finns bara en religion – kärleken
Det finns bara en värld – eller ingen värld alls.DSC_7979

DSC_7997

DSC_8001

DSC_8003

DSC_8006

DSC_8013

DSC_8015

DSC_8017

DSC_8021

DSC_8030

DSC_8035

DSC_8039

DSC_8046

DSC_8053

DSC_8054På lördagskvällen lade vi Mio och Elver i vagnarna och så gick jag, Froste och Viggo ut på en promenad. Lysekil är kanske som vackrast kvällstid. Vi stannade vid hotellet och drack vin med pappa och Jo medan pojkarna låg och sov bredvid oss. Mina bröder alltså, vilka killar. Och hur gulliga är inte bilderna på Linda med sina söner?

Translation: On Saturday evening, we went for a walk with the boys in their prams.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Men hallå, blev det inte lite fel nu?
  Att dra in religion i samma veva som att prata om sd. Jag är helt emot rasism och tror verkligen och innerligt att alla människorna är lika värda. Men innebär det att det inte finns religion? Att det jag tror på inte heller får förekomma?
  Blev lite fundersam över vad fi står för. Får man inte tro på Gud? Enbart kärlek? (Nog för att Gud är kärlek men tror inte det var det ni syftade på.)

  Filippa 2014-05-27 17:46:04
  Svara
 • Det är inte du som kommer behöva gräva en grop. Det är vi rasifierade.

  Var medveten om dina privilegier.

  Jasmine 2014-05-27 16:45:18
  Svara
  • Svar på Jasmines kommentar.

   eh ja jo, fast partier som uttalar sig mot kvinnlig rösträtt rör alla kvinnor. Bra påpekande från din sida men jag ser Floras mening som högst passande i detta läge. Världen som de bruna vill skapa angår oss alla och jag vill inte leva i den.

   Jossan 2014-05-29 10:56:14
   Svara
 • Elver är den sötaste jag sett!

  Martina 2014-05-27 15:05:40
  Svara
 • åh, vilken fin liten bildserie på Linda, Mio och Elver! :) sånt blir en så glad av. Jag känner likadant som dig när det gäller valet, så himla kul för FI men så himla tråkigt med SD. Jag står med dig i gropen. <3

  Victoria - livet i USA 2014-05-27 13:10:22 http://ifoundvictoria.blogspot.se
  Svara
 • Det gør mig så glad, at feministisk intiativ har fået et mandat, og det også er gået godt med miljøpartiet i Sverige. Her i Danmark har det mest nationalistiske og racistiske parti fået 4 mandater, hvilket vil sige at 1/3 af hver dansker har stemt på dem!! Det gør mig så skuffet og sur, og jeg forstår det faktisk slet ikke! Men godt I i Sverige giver lidt håb i blandt alle de ekstreme holdninger i Europa :-) Knus fra Lene i København.

  Lene 2014-05-27 12:44:52
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!