Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Sista dagen i Lysekil.

DSC_8066I söndags åt jag frukost ihop med den här killen. DSC_8090Sedan åkte hela bunten till detta gulliga ställe för att äta fika.DSC_8104När vi var mätta och belåtna på äggost gick vi ut igen. Jag passade på att ta några romantiska bilder på Froste.DSC_8112*Tänker på sin fästmö Dana* DSC_8121Elver hittade en bra plats att hänga på. DSC_8130Och självklart hade han med sig kikaren! DSC_8142DSC_8149Tre braiga. DSC_8151 DSC_8154Vi hade hamnat på en mycket vacker plats.DSC_8166Nöjd över situationen!  DSC_8190Gruppfoto!  DSC_8193Det var mors dag så jag hade kramat min mamma lite extra och gett henne en handkräm i present. Min bästis <3 DSC_8202Dramatiska träd. DSC_8203Vi banade väg genom skogen. DSC_8217När vi kramat Elver, Linda, Mio och Viggo hejdå för den här gången satte vi oss i bilen tillbaka mot Stockholm. På vägen stannade vi på en plantskola (mamma jobbar som trädgårdsdesigner och Froste är landskapsingenjör). DSC_8230Jag hittade en ny favoritblomma! Tycker att den är så grafisk och fin. Japansk snöbollsbuske heter den, och mamma ska plantera en tillägnad mig i sin trädgård! DSC_8238Fint hus också. DSC_8239DSC_8173Och det var den Lysekilsresan!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry