På sistone.

Nu var det länge sedan jag visade er vad jag gjort på sistone, med bildbevis från mobilen!Processed with VSCOcam with f2 presetMaja fyllde 21 och vi grillade hemma i deras kollektiv. Hur gott?IMG_7617När de tände tomtebloss på tårtorna blev det världens eldstorm!Processed with VSCOcam with a6 presetProcessed with VSCOcam with a6 presetPanikskrik! Det gick bra som tur var. Processed with VSCOcam with a5 presetJag köpte en kjol på Asos. Typ den perfekta jeanskjolen.Processed with VSCOcam with hb1 presetSåhär ser den ut på! Processed with VSCOcam with f2 presetEn god smoothie jag gjorde efter ett recept från Elsa, dock med lite citron i också.Processed with VSCOcam with a6 presetEn dag åt jag och Maja lunch i Humlan innan Rebecca och Alessandra hade sin musikaluppvisning. De var fantastiska!Processed with VSCOcam with m3 presetEfteråt gick vi och drack vin på Vurmas uppvärmda uteservering. Det kändes nästan på pricken som i Paris.Processed with VSCOcam with m3 presetEn dag åt jag brownies med Myran och Sarahs på Mys innergård.Processed with VSCOcam with t1 presetKvällspromenix på Skeppsholmen.Processed with VSCOcam with se1 presetOch öl på Little Persia med Felix, Maja, Jakob och Bea. Processed with VSCOcam with g3 presetHär är jag och min gudson! Han ba ”ehhh…”.Processed with VSCOcam with g3 presetVi åt vegetariska hamburgare på Svenska Hamburgerköket i tisdags innan vår releasefest.Processed with VSCOcam with m3 presetOch här är jag strax innan jag ska börja läsa min text!Processed with VSCOcam with m3 presetMin lillasyster i förrgår! OMG så gullig.Processed with VSCOcam with hb2 presetIgår satte jag på mig emilkepsen och klev ut i regnet.Processed with VSCOcam with a5 presetJag skulle nämligen träffa Elin som är i Stockholm över helgen. Vi hade ett par superfina timmar tillsammans och pratade om viktiga saker.Processed with VSCOcam with g3 presetNär vi skiljdes åt gick jag och handlade. Snipp snapp snut så var detta inlägg slut!

Translation: What I’ve been up to lately, through my phone. Translate the captions here.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Haha bilderna på Sara i eldkaoset är ju guld!

  Skånska Kniven 2014-06-01 12:38:56
  Svara
 • åhhh vill också att nån av mina syskon ska va bebisar igen

  dani 2014-06-01 01:54:57
  Svara
 • Tack för ett par fina timmar, så himla givande & bra!
  …och alltså bilden på dig och Mio <3

  Elin 2014-05-31 18:17:34 http://[email protected]
  Svara
 • gillar dina mobilupdates :)) dom är roliga!

  love from BCN

  http://hesses.blogg.se

  elsa 2014-05-31 17:02:51 http://hesses.blogg.se
  Svara
 • Hej! Vad hände med resten av svaren från frågestunden? :)

  Johanna 2014-05-31 11:02:34
  Svara
 • Vad har du for storlek i den fina kjolen? Jag funderar pa att bestalla men ar osaker pa vilken storlek jag ska ta :)

  Julia 2014-05-31 09:39:59
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!