Sex stycken olika.

DSC_7487En linsgryta jag gjorde för någon vecka sedan. Så himla gott och lätt att göra (det är bara att googla upp vilket recept som helst).DSC_7668Vi brukar ofta ha falafel i frysen. Det är gott att äta i tortillabröd eller bara att slänga ner i vilken sallad som helst. Denna har stekta champinjoner, äpple, körsbärstomater, bladspenat och rostade solroskärnor i sig. Äpple är kanske världens bästa salladingrediens för övrigt!DSC_7671Jag målade. DSC_7683I jag-vill-få-bort-allt-hår-frisyr. DSC_7686Så himla koncentrerad. DSC_7689Om vi sticker ut huvudena ur fönstret och tittar till höger så ser vi detta. Ganska magiskt.

Status idag: Bakfull och superlycklig. En ganska sällsynt kombination men jag gissar att anledningarna är 1. Att jag hade en ASFIN natt med min klass 2. Att Felix stekte pannkakor till mig i morse 3. Att jag har sommarlov.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! Hittade din blogg igår och fastnade vid det. Nyss har jag precis läst genom dina inlägger. So fantastic! Bra inspirationsbilder och tips om olika go saker som mat, restaurang, present och allt annat. Bra grej liksom! Nu ger jag dig (fånigt kanske men det förtjänar du!) applåder. *evige applåder*

  Varsågod! :) Hoppas att din dag har varit fin och kommer alltid vara det. Kram!

  Elly Persson 2014-06-07 17:03:40 http://www.ellypersson.se
  Svara
 • Är så avis på att ditt hår verkar växa så fort <3

  dani 2014-06-07 03:29:25
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!