En linsgryta jag gjorde för någon vecka sedan. Så himla gott och lätt att göra (det är bara att googla upp vilket recept som helst).
Vi brukar ofta ha falafel i frysen. Det är gott att äta i tortillabröd eller bara att slänga ner i vilken sallad som helst. Denna har stekta champinjoner, äpple, körsbärstomater, bladspenat och rostade solroskärnor i sig. Ãpple är kanske världens bästa salladingrediens för övrigt!
Jag mÃ¥lade.Â
I jag-vill-fÃ¥-bort-allt-hÃ¥r-frisyr.Â
SÃ¥ himla koncentrerad.
Om vi sticker ut huvudena ur fönstret och tittar till höger så ser vi detta. Ganska magiskt.
Status idag: Bakfull och superlycklig. En ganska sällsynt kombination men jag gissar att anledningarna är 1. Att jag hade en ASFIN natt med min klass 2. Att Felix stekte pannkakor till mig i morse 3. Att jag har sommarlov.