Biosmoothie.

DSC_8720Igår kväll spöregnade det. DSC_8727Perfekt bioväder med andra ord. DSC_8733Jag och Felix gjorde en magisk smoothie att ta med. Han tyckte absolut att vi skulle ha en etikett på, så då gjorde jag en.DSC_8737Här är receptet! Jag glömde skriva att vi hade gojibär i också, mycket mycket viktigt. Vi såg Maleficient som var helt okej bra. Nåväl! Nu ska jag tvätta packa städa.

Translation: Felix and I went to the movies yesterday and brought a smoothie made out of almond milk, orange juice, mango, strawberries, banana, coconut flakes, flaxseeds, chia seeds, ginger, cardamom and goji berries.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Tack så jättemycket för svar både Agnes och Flora! :D Är alltid så skönt att få lite ord från andra om man nu ska beställa på internet, men jag ska se om jag har möjlighet att prova dem i butik innan istället, verkar som det är bäst så när det gäller storlek :)
  Kramar på er!!

  Martina 2014-06-09 20:39:52
  Svara
 • Heej!
  Kan du inte ha lite fler foto tips inlägg, har precis köpt en systemkamera och vill lära mig ta lika fina bilder som du!

  Hanna 2014-06-08 23:05:02
  Svara
 • oj vad spännande den såg ut! haha, lite som nån salsasås ;)

  isa 2014-06-08 15:48:09 http://isabyl.blogg.se
  Svara
 • Hej Flora! :) Jag har en liten fråga. Om inte jag minns fel så har du jeansen Solitaire av Dr Denim?
  Jag letar nämligen nya jeans nu inför sommaren.. Jag undrar om dessa jeans är ganska tunna? I och med att det blir varmt ute nu så vill jag ha ett par som är lite tunnare, som funkar svala sommarkvällar :)
  Undrar också vilken storlek du har på dem? Blir nog så att jag beställer och då vill man ju inte beställa fel :) Är de stora eller små i storleken?
  Kram!

  Martina 2014-06-08 13:12:18
  Svara
  • Svar på Martinas kommentar.

   Halloj! Japp, de är tunna :) Till skillnad från Agnes så har jag gått ner i storlek från S till XS för att de töjer sig så mycket. Jag brukar ha stl 26-28 i jeans vanligtvis. Kram!

   Flora Wiström 2014-06-09 14:57:50
   Svara
  • Svar på Martinas kommentar.

   Hej, nu är jag inte Flora men har haft Solitaire-jeansen i flera år så jag kanske kan hjälpa! Dom är ju inte riktiga jeans, vilket gör att dom är väldigt tunna. Dom svarta är supertunna, men jag har också dom mörkblåa som är lite tjockare! Jag tycker dom funkar på sommaren :)
   Storlekarna är bäst att testa i butik, men dom kan spricka lätt om man har försmå (har hänt mig några gånger…). Jag hade S förut, men gick upp till M efter några förstörda par. Dom är fina även fast dom är lite stora nere vid smalbenen! :) Men jag skulle säga att dom är normala i storleken, det är väldigt mycket stretch i dom!
   Hoppas det var nån hjälp!

   Agnes 2014-06-09 14:20:46
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!