På sistone.

Processed with VSCOcam with m3 presetFelix familj bor såhär fint.Processed with VSCOcam with f2 presetEn knytismiddag med kåmpizarna. Bönbiffar, potatissallad, vattenmelonsallad och himmelska röror.Processed with VSCOcam with f2 presetMin fina kusin Vilda hade studentmottagning i onsdags. Hurra hurra hurra!Processed with VSCOcam with hb1 presetSmåkusinerna gjorde sig fina.Processed with VSCOcam with hb2 presetJag har fått nya skor från Vans i modellen Old skool. Tack snälla! Tycker om dem megamycket.Processed with VSCOcam with hb2 presetI torsdags hade jag ju skolavslutning. Det var tårar och en massa skratt och ÅH vad fint det här året på Jakan har varit. Alla borde gå på folkis. Vi gav ett klassrumsträd till våra lärare, fyllt av små dikter och hälsningar.Processed with VSCOcam with g3 presetVi vinkade hejdå till vår fina skolbyggnad.Processed with VSCOcam with hb1 presetJag åkte hem en stund för att lämna grejer och sådär. Sommarlovsglad!Processed with VSCOcam with m3 presetVi hade lite pengar kvar i klasskassan och bestämde oss för att äta middag på Hermans. Stockholms kanske bästa vegetariska buffé. Hej hej klassen!Processed with VSCOcam with a6 presetGalet gott. Okej, här slutade jag fota, men det som hände sedan var att vi drack öl på Mosebacke/Soft/Brillo och hamnade tillsist på ett open air. Solen gick upp och helt plötsligt kändes det som att det aldrig varit höst vinter vår sedan jag var där sist. Det var här jag avslutade förra sommaren och det var här jag började denna. Processed with VSCOcam with a6 presetJaana var där <3 skrattade så mycket med henne.Processed with VSCOcam with a6 presetI fredags träffade jag My som är i Stockholm över sommaren. Så fint att ha henne tillbaka! Vi satt vid vattnet och tog igen, ni vet. Fotade dock inte henne utan bara vattnet = dålig vän.Processed with VSCOcam with a6 presetPå kvällen mötte jag upp dessa.Processed with VSCOcam with b1 presetÄLSKAR DEM! De skulle festa men jag var trött från kvällen innan.Processed with VSCOcam with f2 presetI lördags åkte jag, Felix, mamma och Calle hem till Felix föräldrar för att hjälpa dem i trädgården. Processed with VSCOcam with a6 presetSom tack blev vi bjudna på världens lunch!Processed with VSCOcam with f2 presetMed chokladmousseefterrätt.Processed with VSCOcam with hb1 presetEdvard hittade en snigel. Han har vattkoppor, stackaren.IMG_8544 Så ljuvlig trädgård.

Translation: What I’ve been up to lately. Amongst other things: celebrated our graduation and worked in Felix’s parents garden.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!