Tv-serie: Broad city.

Om ni ska se en serie (utöver Orange is the new black och Girls) ska ni se Broad city. Bea tipsade mig om den förra veckan och sedan klämde jag hela säsongen under min Västkustenvistelse. Och OH LORD vad bra det är!

_1389296969 broad1 lead_large

Broad City handlar om Ilana och Abby och deras liv i New York (det är faktiskt deras riktiga namn och det är de som har skrivit serien, med bl.a. Amy Poehler som exekutiv producent). Ilana och Abby är i många avseenden helt hänsynslösa och det är precis det här jag älskar med den här serien. De är älskvärda varvat med totalt osympatiska, har brinnande sexlust, är inte rädda för att ta plats eller sticka ut. Helt enkelt wreckless på ett sätt som är så otroligt mänskligt, precis så som vi gillar att se kvinnor porträtterade med andra ord. Dessutom är deras relation typ världens finaste och jag tror att alla kan känna igen sig i deras vad-ska-jag-göra-med-mitt-liv-ångest.

Briljant, helt enkelt. Bea konstaterade att Full Patte måste ha influerats av Broad City, och det tänkte jag också på när jag såg det. Längtar mig sönder och samman efter nästa säsong.

Translation: Everyone has to see Broad City. One of the most brilliant tv-series on earth.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Ett STORT tack för tipset Flora!! Jag fullkomligt älskar serien nu och kan verkligen inte sluta kolla, en räddare i nöden regntråkiga dagar. Jag både asgarvar och blir så himla pepp på livet, feminism och kvinnlig vänskap – precis så som den helt perfekta serien ska vara! Fantastiskt!! <3

  Anna 2014-07-03 00:19:46
  Svara
 • Tack för tipset, så himla knäppt och roligt!!!!!

  Gabriella 2014-06-18 23:56:29
  Svara
 • fett efter :)

  lolita 2014-06-17 22:42:27
  Svara
 • Var kan man kolla på serien? :)

  Frida 2014-06-17 18:26:23
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!