Midsommar 2009-2013.


Midsommarafton 2009, 14 år.

Mamma gav mig en korg fylld med midsommarmat som jag dukade upp hemma hos farmor (rödluvan!) som precis kommit hem från sjukhuset. På kvällen träffade jag Tess. Vi satt på hennes terrass och pratade och kanske, om jag känner mig och Tess rätt, mötte vi upp Rasmus, Tobias och Dennis på kvällen. Vi hängde jämt på den tiden, fina Tess och jag.
Midsommarafton 2010, 15 år.

Jag Esmeralda, Nina, Clara, Paulina, Ellika, Wilma och Matilda åkte till Köpenhamn en långhelg. På midsommarafton satt vi utanför City Public Hostel och drack öl med några andra hostelgäster, för att sedan slira ut på stan. Minns att jag tyckte att det var helt fantastiskt att träffa människor från andra länder på det där sättet. Minns att jag var förtjust i spanjoren med munktröja.

Midsommarafton 2011, 16 år.

Under midsommarveckan var jag och en stor del av min släkt i Toscana, min morbror skulle nämligen ha italienskt bröllop med sin Olivia. Det var ett par sjukt fina veckor. Italien är ju bara bäst. Jag hängde med Vilda och Freja, gick under i Florensvärmen, badade mycket och åt en himla massa glass.Midsommar 2012, 17 år.

Jag var i Hälsingland på vårt landställe och firade tillsammans med släkten. Hoppade säck, dansade på dansbanan och skrattade åt släktingar som hade förtroliga fyllesamtal. Jag hade så många blåsor på tungan (afte) så jag var helt sänkt, minns att jag gick och la mig innan middagen och sov en timme eller två bara för att orka. I år har jag jätteont på tungan igen : (
DSC_5294DSC_5470DSC_5552DSC_5331Midsommar 2013, 18 år.

Vi var ett stort gäng ute på Runmarö där Agnes har landställe. Hade poängjakt, nattbadade och cyklade tvärs över ön med månen som en lysande glödlampa ovanför oss.

I år firar jag med några älsklingar på Ekerö. Hoppas att ni får en fin midsommar oavsett om ni firar eller inte. Ta hand om varandra, drick varannan vatten och ta ett kvällsdopp. Det är nästan lag på det.

Translation: Midsummer 2009-2013.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!