Saker som inspirerar mig just nu:

collage1Inbakade flätor och vita tenniskjolar.collage2Spännande meddelanden och hundar som njuter.collage4Världens bästa t-shirt och ett par svinfina hängselbyxor.collage5Kalla drycker, som till exempel sangria eller iskaffe. collage6Viktiga budskap. b9f76f4020e320e96c0e051d02f519e8Och slutligen den här bruscettabuffén som typ är det godaste jag har sett. Dör.

Källor via min pinterest.

Translation: Things that inspire me right now. See more here.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Tack Hanna ovan för fantastiska tips!! Håller med ovanstående, vill också ha lite dejttips i Stockholm. Vi har inte träffats så länge, jag och min pojkvän, men uppskattar ändå alla roliga tips på hur man livar upp vardagen. Här kommer mina tips:
    – hyr cykel och cykla runt på Djurgården, funkar både dag- och kvällstid
    – möt upp någon kompis o dennes partner för en parmiddag. Ofta roligt att umgås flera par ihop
    – gör egen sushi. Blir lite av en helkväll eftersom att det inte är det lättaste att pyssla ihop sin egen sushi, så det blir lite mys både i själva matlagningen och vid middagen i sig
    – ät frukost ute på café. En liten grej kanske men som verkligen ger en bra start på dagen

    Cissi 2014-07-11 15:08:05
    Svara
  • fin inspiration :)))

    love from barcelona

    http://hesses.blogg.se

    elsa 2014-07-11 13:27:20 http://hesses.blogg.se
    Svara
  • Flora DU inspirerar mig. Älskar att du håller bloggen vid liv trots förkylning och sommarhetta. Vill också lobba för att dina matinlägg är det bästa som finns.

    Julia 2014-07-11 12:01:58
    Svara
  • Hej Flora!
    Jag och min partner försöker hålla kärleken vid liv genom att gå på date så ofta som möjligt. Vi har dock kört fast i gamla mönster och skulle behöva lite hjälp på fantasi-delen. Kan inte du göra ett inlägg med förslag på fyndiga och roliga aktiviteter man kan göra två pers? Vi bor i Stockholm, men allmäna tips fungerar också bra. Tänker mig att du kanske skulle kunna ställa denna fråga i ett inlägg och så kan alla läsare tipsa? Det vore väldigt roligt, och jag tror att många skulle kunna dra nytta av det.
    Kram!

    Nora 2014-07-11 08:35:19
    Svara
    • Svar på Noras kommentar.

      Åh ja jag vill också ha ett sånt inlägg!

      Men här är lite småtips till dig Nora, som en början iaf. Hoppas fler kan fylla på!
      – Åk och rid turridning! Kostar runt 500:- per person men är SÅ kul. På Fors Gård kan ni dessutom rida ensamma bara ni två utan extra kostnad nu under sommaren :)
      – Boka en natt på lyxhotell i Sthlm. Egentid deluxe.
      – Gokart! Avsluta med en lunch.
      – Åk ut till någon av öarna i Sthlms skärgård. T.ex Utö, Vindö, Fjäderholmarna osv. Går massa båtar :)
      – Heldag på Grönan är ganska givet.
      – Brunch är fantastiskt! Har ni bil kan ni ta er ut till Siggesta gård. Superfint ställe, där det även finns minigolf och promenadslingor.
      – Middagsdejter såklart :) Att ni går på nya restauranger varje gång är det viktigaste! Då blir det aldrig ”samma gamla vanliga”.

      Ett generellt tips för att aldrig fastna i samma gamla mönster är att göra samma sak – men i nya miljöer. Typ, går ni alltid på bio mitt i stan? Åk till en förort och gå på bio i en ny salong. Badar ni alltid vid samma sjö? Åk till en ny badstrand. Går ni alltid på promenad vid samma slinga? Åk iväg en bit och promenera där. Miljöombyte helt enkelt, mitt bästa tips! :) lycka till <3

      Hanna 2014-07-11 10:59:53
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!