Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Zucchinibiffar, återförening och en trerätters middag.

I söndags gick jag som på nålar i väntan på att Felix skulle komma hem. Han hade nämligen cyklat ner till malmö (82 mil!) på sex dagar tillsammans med två jobbarkompisar och sedan tagit tåget upp till Stockholm igen.  Om det är något jag älskar så är det att återförenas med Felix. Att få gå och längta efter honom och sedan kasta sig i famnen på varandra när han kommer in genom förren. Att vara i ett förhållande är inte alltid helt lätt, och därför tror jag att det är så himla viktigt att vara ifrån varandra ibland. Att få känna det där suget i bröstet, det som säger kom hem nu. DSC_1868DSC_1872I väntan på honom stekte jag zucchinibiffar efter detta recept. Jag serverade dem tillsammans med tortellini men de är ju goda till exempelvis en bönsallad eller klyftpotatis och tzatziki. DSC_1873Sedan såg jag Felix komma gående nedför gatan! Han var så stel i benen efter tågresan, plus att han så klart hade träningsvärk, så först trodde jag inte att det var han. Så konstig gångstil.

Vi åt middag med tända ljus, drack vin och åt choklad framför en film och höll om varandra hela kvällen.DSC_1877Dagen därpå åkte vi hem till mamma och Calle.  IMG_0527Vi tillbringade större delen av dagen vid havet. Läste, åt pizza, viftade bort getingar, tittade på finlandsbåtarna och badade.DSC_1889Sedan blev det dags för middag. Mamma lagade förrätten, Calle huvudrätten, jag efterätten och Felix gjorde krutonger och diskade alltsammans. Först ut var citronkokt svartrot som sedan stekts i smör. Smakar ungefär som sparris och är så himla gott.DSC_1901DSC_1908Sedan åt vi gul paprikasoppa med krutonger och parmesanost. Mycket smakligt. DSC_1921Vi fick sällskap. DSC_1923I det här kvarteret finns det vägskyltar som varnar för grodor. Det är så enormt många små paddbebisar på gatorna, överallt kryper de runt.  DSC_1927Vi döpte hen till Gerard.  DSC_1932 DSC_1933Till efterrätt åt vi rabarberpaj. fe<3

Translation: Felix took the bike down to Malmö (820 km!) together with two colleagues, and returned to Stockholm on Sunday. I love reunions. To long for each other and then reunite with a thousand kisses and hugs. While I was waiting, a made zucchini fritters from this recipe. On monday, we went to mum’s and Calle’s . We hung out by the sea and made a three course dinner with butter fried salsify, yellow pepper soup and rhubarb pie. We were accompanied by a small toad. In this area, there are signs that say ”warning, frogs passing’. They are everywhere. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!