Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Way Out West, lördag.

DSC_2178Igår tog vi som vanligt båten över till Rosenlund från Lindholmen. DSC_2179Så himla bra sätt att börja en dag på. DSC_2180Gick förbi viktiga meddelanden på väg till Järntorget. DSC_2215Och tog sedan spårvagnen till Majorna.DSC_2181 Där tittade vi på bl.a. den här gulliga dockvagnen. DSC_2183Och fina koppar. Jag försöker vänja mig av med att bara köpa 50-70-talsgrejor till hemmet, tycker att det lätt kan bli för mycket om en inte blandar med olika stilar, så jag höll i plånboken. DSC_2184Sedan Felix började jobba på Bukowskis har han blivit så pro på konst och design. Går runt länge och tittar, svänger sig med olika namn på konstnärer och formgivare och är så himla stilsäker.   DSC_2208 DSC_2210 DSC_2211Jag såg ut såhär i blåsten (det började spöregna kort därefter). Skjortan har jag ärvt av Cornelia, kjolen är från Sheinside och kängorna är Dr Martens. Men det sista vet ni ju.DSC_2189Vi gick till Kafé Marmelad efter tips från er. Båda valde den här veganska lasagnen med zucchini och aubergine. Mäkta god!DSC_2191DSC_2187Jag får ofta frågan ”vad tänker du på, är du sur?”, när jag i själva verket bara har fastnat i den här minen utan att jag märkt det.DSC_2193DSC_2192Den här minen speglar min sinnesstämning bättre!DSC_2219Vi gick genom Slottsskogen för att komma tillbaka till WOW-entrén. Det spöregnade och vi virrade runt på små stigar tills vi hittade rätt.DSC_2218Min gudomliga man.  DSC_2222Vi mötte upp Hedvig och Felix (som inte är på bild, båda våra pojkvänner har samma namn). DSC_2226Fina tjejen <3[videofyme id=”8212074″ width=”780″ height=”499″]
Här får ni första delen av dagen konverterad till 1 minut.[videofyme id=”8217696″ width=”780″ height=”499″]
Och här är kvällen, som kan sammanfattas med Hedvig, Felix och Felix-häng, Veronica Maggio, falafel och Robyn och Röyksopp. PANIK vad bra de var, fick sådana bombastiska lyckorus.

När jag var liten åkte jag tåg hem från Västkusten med min storebror Froste. I vagnen bakom oss satt Robyn i egen hög person och jag blev så himla starstruck, med pickande elvaåringshjärta och handsvett. Då gick Froste dit, sjutton år gammal, och sa ”Hej Robyn. Min lillasyster Flora gillar dig jättemycket, kan hon få en autograf?”. Jag stod lite gömd bakom honom och hon sa ”Hej Flora”, med sin raspiga, hesa röst och skrev medan jag höll på att smälla av. Jag klistrade in autografen i en scrapbook och lyssnade på hennes album ”Robyn” konstant efter det, om och om igen på min lilla cd-spelare. Som om hon blev hundra gånger bättre bara för att jag sett henne i verkligheten.

Igår var det elvaåringen i mig som såg henne igen, med pickande hjärta och handsvett.

Translation: Last day of Way Out West. We took the tram to Majorna, had lunch at Kafé Marmelad and got lost in Slotsskogen. Hung out with Hedvig and Felix, saw Veronica Maggio and Robyn & Röyksopp. Robyn has been my big idol since I was eleven and met her on a train in Sweden. Yesterday, it was Flora eleven years old who saw her sing. It was amazing.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • så himla fint att se dig på wow & få hälsa på dig! Du var lika härlig i verkligheten som på bloggen! Tack för att du är en så bra förebild, kram!

  Ida 2014-08-15 10:17:21
  Svara
 • Hej flora! Jag undrar bara vart du köpt din gula regnjacka?:)

  Hälsningar
  Josefine

  Josefine 2014-08-14 10:27:57
  Svara
 • Hej Flora! Jag har en liten snabb fråga: Har du något minne av i vilken affär ni var på i filmsnutten där man ser bl.a. fjärilstavlor/planscher i bakgrunden? Väldigt tacksam för snabbt svar eftersom jag tänkte cykla dit idag. :) :)

  Julia 2014-08-14 08:48:25
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Den ligger i Majorna på samma gata som kafé marmelad! Kanske typ 50m ifrån eller så :)

   Flora Wiström 2014-08-14 09:39:49
   Svara
 • Alltså! Fastnar också i sånna där lite suratänkarminer utan att jag märker det och folk tror jag är arg och tråkig. Så himla störande att inte bara få slappna av i ansiktet utan att folk (läs: okända män) säger åt en att inte vara så sur/le. Vill så bara se ännu mer arg ut, även fast jag inte är arg från första början.

  Thilda 2014-08-11 22:39:48
  Svara
 • Var är din svarta bomberjacka köpt? Superfin!

  Ebbaaa 2014-08-11 14:39:17
  Svara
 • Åh, vad häftigt att Felix jobbar på Bukowskis! Och vad mysigt ni verkar ha haft det :’D

  Frida 2014-08-10 21:09:27
  Svara
 • Alltså, en borde ju filma mer ofta – älskar er virra-runt-i-slottskogen-film. Och, ja så bra Robyn var!

  Helly 2014-08-10 13:34:24 http://www.dreamofhorses.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!