Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Frukostdejt middagsdejt.

Untitled-1Igår åt jag frukost med dessa två. My och Sara <3DSC_2365Mackor med hummus och körsbärstomater och mackor med cream cheese och Sarahs hemmagjorda inlagda ingefära. Plus yoghurt med nektarinbitar, mangojuice och te. Äkta bra frukost. DSC_2377Ibland kan det vara så himla svårt att få ihop det så att alla kan ses, och då är det perfekt med frukostdejt.IMG_1199På kvällen var jag och Esmeralda bjudna på middag hos Bea. Hon hade lagat veglasagne och så drack vi vin och konverserade a la sex and the city = pratade bara om killar i typ fyra timmar i sträck.

Idag ska jag hem till Maja och hjälpa henne att välja ut kläder till morgondagens loppis. Glöm inte att ta med er kontanter, eller om ni har möjlighet, använd swish. De dyraste plaggen jag säljer kommer kosta 200 kr. Puss!

Translation: Breakfast date with Sarah and My and dinner at Bea’s. We talked about guys all night, sex and the city style.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!