Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Brunch på Greasy Spoon med pappa.

DSC_2525Kolla vem som är i stan över helgen! Min gulliga pappa som bor i London nu för tiden.DSC_2533Så fånigt att jag valde att gå till Greasy Spoon där personalen pratar engelska och de serverar engelsk och amerikansk mat. Men pappa verkade nöjd i alla fall, han har inte tröttnat på det engelska köket än.DSC_2527Jag tog Eggs Benedict och hallonlemonad. DSC_2529Och så åt vi pannkakor med mascarpone och blåbär. DSC_2532 Så himla fint ställe. Lite i det dyraste laget men trevlig atmosfär och smarrig mat. Men höjdpunkten var förstås att hänga med pappa <3.

Translation: Brunch at Greasy Spoon with my dad. He lives in London nowadays, so it was great to see him again. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!