Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Bloggar jag läser: A-E

Det var nog tre år sedan jag berättade för er vilka bloggar jag läser, så nu är det minst sagt dags igen. Jag publicerar dem i bokstavsordning, så här kommer A till E:collage1

Amanda Berglund.
Amanda är svinduktig på allt som har med form att göra. I höst får vi antagligen följa med henne under sitt första år på Konstfack, pepp!collage2

Beata.
En blogg fylld av pyssel, asiatisk mat och roliga upptåg. Vad jag gillar med Beatas blogg, förutom det förstnämnda, är att hon så himla öppet skriver om ångest och att livet inte alltid är så soligt.
collage3
Bokhora.
Antagligen min största källa till boktips.
collage9Bookbirds.
Personerna bakom den här bloggen är lite hemliga, men som jag har förstått det är de två personer: stjärtmes och blåmesen. De diskuterar olika böcker och skriver jättevackra och djupgående analyser om böcker de har läst.
collage5Dolly and oatmeal.
En nyfunnen matblogg med vackert fotografi och smarriga (glutenfria) recept.
collage7Elsa Billgren.
Elsa är en strålande vardagsfotograf och låter oss följa med till exempelvis sin ateljé fullproppade med klänningar, sitt jobb på Äntligen Hemma och sina äventyr. Hon inspirerar mig att våga göra det jag brinner för.
collage8Emmylinnea.
Emmy är en av mina första bloggkompisar och vi har haft så fina stunder ihop. Hon fotograferar sanslöst vackert och har en fantastisk förmåga att fånga känslor på bild.
collage6Evelinamaria.
Uppdaterar typ aldrig längre (</3) men är en blogg om livet, skrivandet och litteraturen. Evelina skriver så jäkla fint och har varit en stor inspiration till mig.

Translation: Blogs I read, in alphabetical order (these are only A to E). 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!