Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Den briljanta söndagen.

DSC_2667Jag och Felix promenerade ut i sval sensommarluft och strosade runt på Östermalm i väntan på att brunchrestaurangen skulle öppna. Stannade vid KB.DSC_2668Och instagrammade. DSC_2671Sedan slog klockan 12 och vi återvände till Kung Carls bakficka, tre rum & kök. Åt detta goda <3 DSC_2675Och våfflor. Love’em. Brunchen var jättefin men skulle kunna kosta på sig fler vegetariska alternativ. DSC_2683Han.DSC_2685Jag. DSC_2689Tuggposering. DSC_2691Efterrättsbuffén var inte så pjåkig den heller. Kladdkaka, morotskaka, äppelpaj, chokladmousse och melon. DSC_2698Sedan fick vi paltkoma.  DSC_2706Vi planerade dagen och bestämde oss för att besöka Moderna Museet. DSC_2709På vägen dit svängde vi in på Hallwylska palatset. Där är det så fint att en storknar.  DSC_2712 DSC_2727Kolla bara. DSC_2729Vi flydde regnet och tittade runt på Svenskt tenn och en annan hantverksbutik som låg bredvid. Hittade en fin näverväska som kostade 2000 här och en tia på loppis i Hälsingland. DSC_2730Framme på Moderna! Vi gick raka vägen in till Dardelutställningen. DSC_2735Såg den Rosseau-inspirerade tavlan. DSC_2741Och så klart Den döende dandyn. Jättefin utställning alltså. DSC_2745Vi kikade även på cykelutställningen på Arkitekturmuseum.DSC_2748Felix stånkade och stönade av beundran, cykelnördig som han är.

Jag älskar att göra sådana här utflykter med Felix. Bara gå nära varandra, peka och prata om det vi ser och låta allt annat bara vara för en stund. Det är så viktigt att skaka av sig vardagen ibland och bara ägna sig åt varandra.

Translation: On Sunday, we ate brunch at Kung Carls bakficka, tre rum & kök. Then we saw the Dardel exhibition at the museum of modern art and a bike exhibition at the museum of architecture. It was so nice to spend some quality time with Felix <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • De bilderna på er när ni brunchar är så himla himla fina. Och tycker det är så charmigt när människor pratar om konst. Jag kan ingenting men tycker det är så himla.. mysigt.

  nastasja 2014-08-26 11:39:45 http://nastasja.blogg.se
  Svara
 • Måste se dardel!

  Sara 2014-08-26 11:23:39 http://thevelvetpond.blogg.se
  Svara
 • åh!

  caspian 2014-08-26 10:03:47 http://vapenbroder.blogg.se
  Svara
 • Halsbandet du har på dig när ni brunchar – två stycken, i silver, med runda berlocker – var kommer det från? Så snyggt!

  Och kan inte du dela med dig av dina bästa skrivtips? Typ hur man får ner idéer på papper, hur viktigt en disposition är, hur man utvecklar sitt språk, bästa skrivstället, hur man faktiskt lyckas avsluta text, osv. Älskar ju allt du skriver!

  tilde 2014-08-26 09:22:54
  Svara
  • Svar på tildes kommentar.

   Hej! Det långa halsbandet är från Edblad och det lilla är från USA. Jag kan absolut skriva ihop något om skrivandet :) så smickrad av dina ord!!! Tack!

   Flora Wiström 2014-08-26 11:32:42
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!