Popagandadagen.

DSC_3089Igår klädde jag mig i topp och jacka från Monki, kjol från second hand och skor från Vans.popaEn rosa jacka kändes väldigt passande eftersom jag skulle till biblioteket och förtidsrösta…IMG_1448på Feministiskt initiativ förstås! Fi är det parti som är Sverigedemokraternas största motpol och därför är det SÅ viktigt att de kommer in i riksdagen. För ett mer jämlikt och jämställt Sverige!
DSC_3091Sedan åkte jag och Felix till Popaganda. Vi satte oss på marken, drack öl, åt bánh mì med tofu (kortmaskinen funkade inte så vi fick gratismat = största lyckan) och tittade på folk. Skrattade och pussades om vartannat.DSC_3100Felix.DSC_3095Sen kom den här gulliga! Och hennes crew förstås. DSC_3098Vi skålade och peppade nästa konsert, nämligen…DSC_3106First Aid Kit! Älskar dem så mycket att jag inte vet vad. Lite minus på dåligt ljud men alltså, de är ju helt fantastiska.DSC_3122Sen dansade vi till Maggio. Tredje gången jag ser henne den här sommaren så jag känner till alla hennes mellansnack och ticks (ta sig i håret, pausa mellan varannan stavelse när hon pratar osv) men hennes musik är ju så pepp att det inte är klokt. Fint med alla kulörta bollar också <3

Translation: Yesterday I wore a coat and a top from Monki, a skirt from second hand and shoes from Vans. I voted for the feminist party in the election, and then we went to the city festival Popaganda. Drank beer, ate bánh mì’s and watched First Aid Kit and Veronica Maggio. Amazing. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!