Fotografiska, lunchöl och bokklubbsträff.

DSC_7350Söndagen var en mysig dag. Den började med att jag och Felix promenerade till Fotografiska i solen.DSC_7347Höstsalongen bjöd på fotokonst av 52 olika fotografer. FAN-TAS-TISKT.DSC_7348Ni måste gå och se den utställningen. Så varierad, skicklig, vacker, rolig och inspirerande.  DSC_7351Sedan promenerade vi runt på Södermalm ett tag. DSC_7360Tittade i butiker och sådär.  DSC_7367Och lunchpicknickade på Nytorget med öl i solen.  DSC_7363Sedan var vi på en lägenhetsvisning. Får se om det blir något med den eller inte!DSC_7377Därpå åkte jag hem till Alexandra för att göra en rolig grej, DSC_7379nämligen ha bokklubbsträff! Vår allra första. Här är Maria. DSC_7386Och här är alltså bokklubben Bookyard babies/Book club babes/Bookworms reading club/The sisterhood of the travelling books/Många böcker små (ej på bild: Maria och Hanna). Kärt barn har många namn. Vi planerade vad vi ska läsa tills nästa månad (tyvärr ej Kitty), gick igenom regler för klubben, åt kakor och hade det fint. Så glad för detta roliga!

Translation: Sunday activities: went to the museum of photography (loved the exhibit Höstsalongen), strolled around in the city and had our first book club meeting. So thrilled!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!