Kalifornien: vinprovning och restaurangmiddag.

DSC_5523Efter att vi hade varit i Redwoodskogen (tänker på Sherwoodskogen varje gång jag skriver det), åkte vi på vinprovning eftersom vi var i ett område med en himla massa vinodlingar. DSC_5529 DSC_5531Eller okej, jag fick ju inte smaka en endaste droppe vin eftersom jag inte hade fyllt 21 än. Det får bli nästa gång. DSC_5547Sedan åkte vi tillbaka till skolhuset där Danas föräldrar bor för att ladda om. DSC_5552Detta är deras utsikt från entrén. Hur fint? DSC_5559Den här kvällen skulle vi gå på restaurang inne i Petaluma. Froste och Dana var så fina att det inte var klokt. DSC_5582Restaurangen heter Central Market och om ni någonsin är i Petaluma så måste ni gå dit. Dana har jobbat där dessutom.DSC_5567Jag åt till exempel vattenmelonsallad och en dödsgod auberginehistoria. DSC_5575Finaste gänget! DSC_5578Och det var den fina eftermiddagen och kvällen i Petaluma. Dagen därpå påbörjade vi vår roadtrip längs med kusten, men det får ni se i morgon eller så!

Translation: Wine tasting and dinner at Central Market in Petaluma.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Tycker det är så fint när du blandar inlägg från USA med inlägg från vardagslivet i Stockholm om vartannat. Det blir en rolig mix. :)

  Clara 2014-10-02 21:47:12
  Svara
 • it looks so cosy <333

  LOVE FROM BCN

  http://hesses.blogg.se

  elsa 2014-10-02 20:19:27 http://hesses.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!