Fredagen enligt klockan på min kamera.

Min kamera memorerar ju vilket klockslag som jag tar mina bilder på, så vi tar en titt på hur min fredag såg ut:DSC_767107.59: Äter ägg, dricker juice och slevar i mig yoghurt med allt som är gott på.  Har Felix mittemot mig men vi pratar knappt med varandra på morgonen, läser bara tidningen i tystnad. Mysigt ändå tycker jag.DSC_767808.40: Pussar den här personen hejdå som ska cykla till jobbet. Jag såg en kille som var med om en cykelolycka häromdagen (sjukt jobbig syn, det gick dock bra) så jag är extra noggrann med att han ska ha hjälm på sig. Ha det ni också!DSC_7680Sedan sitter jag och bloggar en bra stund. Ett inlägg för fredagseftermiddagen och ett inlägg för lördagen.
DSC_768610.38: Det ringer på dörren och jag får ett bud från apoteksgruppen i samarbete med rosa bandet. Mycket vitaminer och kosttillskott, vilket är bra mvh person med järnbrist.DSC_7688Dokumenterar vad jag har på mig dagen till ära: ny kjol från Monki.DSC_769710.55: Sminkar mig. Obs har mycket sämre hy än vad min kamera vill visa upp (och sminket döljer det ju bra).DSC_772012.25: Möter upp Felix i midsommarkransen för att äta lunch ihop, samt titta in en kontorsplats. Vi äter god tomatsoppa på Kalaskransen!DSC_7723<3 DSC_7726Har vita naglar och en bläckpennatatuering från Felix.DSC_772712.49: Sedan går vi till hans jobb, auktionsfirman Bukowskis.DSC_773912.52: Han visar mig runt.jTittar på enorma hattaskar, fina kistor och gamla leksaker. s13.00: Han fotar mig i fotostudion :) Jag är som sagt iklädd kjol och jacka från Monki, väska från The Whitepepper och skor från Scorett. IMG_215913.24: Jag går och handlar mat.IMG_2161IMG_216313.55: Åker sedan till Gamla Stan där jag tittar på en annan kontorsplats. Såhär är det: Jag och Felix ska förmodligen flytta till en miniliten lägenhet, och eftersom jag jobbar hemifrån så kommer jag att klättra på väggarna efter ett tag om jag ska vara där dag ut och dag in. Därför kollar jag runt efter kontorsplatser. Denna kändes bra, men vi får se!IMG_2164Dör av finhet när jag promenerar förbi Christoffers blommor.DSC_775713.57: Kommer hem och förbereder middagen i brist på annat (borde egentligen skriva, fixa min bokföring men jag prokrastinerar = ångest). Receptet är från Green Kitchen Stories. Rödbetsbourguignon (svåraste ordet att skriva) ska det bli!DSC_7762Med 90% ekologiska varor. Under tiden jag lagar mat tittar jag på nya säsongen av Downton Abbey, sedan sitter jag och läser bloggar ett tag (fortfarande med ångest pga att jag borde göra viktigare saker).DSC_777718.41: Felix kommer hem från jobbet och vi äter middag. Han tycker att det är megagott, jag är inte lika övertygad (tror att jag har förätit mig på rödbetor på sistone). Kajsa och Jakob brukar laga denna rätt och rekommenderar att äta det ihop med potatismos med mycket smör. Så får det bli nästa gång! Jag och Felix sitter och dricker vin, äter choklad och har det så himla trevligt ihop. Spånar framtidsplaner, skrattar och pratar i mun på varandra. ml00.54: Dricker öl med min gamla skrivarklass. Så fint att se dem igen! Här är Matilda och Leo inne i något viktigt samtal.

Translation: My friday, according to the watch on my camera. Amongst other things: tomato soup-lunch with Felix, beet bourguignon for dinner and beer with my old classmates.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
 • Blir så glad av sådana här inlägg – att vardagen kan vara så fint i sin enkelhet ändå. Förresten, om du har vägarna förbi Gamla stan snart igen skulle det vara jättekul att dricka en kopp te med dig eller bara växla några ord! Jobbar på Köpmansgatan 4, alldeles vid Nobelmuseet. Ha det fint!

  Wilma 2014-10-06 18:20:07
  Svara
 • Vilken dröm-fredag!

  kaneli 2014-10-06 12:50:02 http://spicegirl.ratata.fi/blogg/
  Svara
 • Mysig dag! Vet inte alls hur du ser på att arbeta på offentliga platser men annars är ju bibblan/cafeer mycket bra (och betydligt billigare) ställen att sitta med datorn. Finns lugna places med :)
  http://isabyl.devote.se

  ISA 2014-10-06 09:13:17 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Åh, gillar verkligen det här! Håller med Linnea i London, tycker du verkar vara en så himla toppenperson! Och bilderna på Felix är GULD!!

  jennifer 2014-10-06 07:42:03 http://jenniferstroud.blogg.se
  Svara
 • Nu är ju alla olika och du får givetvis göra precis som du vill, men kanske det här kan fungera som tröstande ord ifall det blir en minilägenhet och ifall du inte hittar någon kontorsplats som du trivs med: jag och min pojkvän har bott tillsammans på 20 kvadratmeter i ett år! För mig fungerar det alldeles utmärkt, jag klättrar inte alls på väggarna (har pluggat halva tiden som vi bott här.) Kram!

  Melwa 2014-10-06 06:53:26
  Svara
 • Gillar ditt nya grepp med att berätta mkndre härliga grejer under en dag (när msn prokrastinerar, är missnöjd med maten man ansträngt sig för etc) oj skriver på surfplattan va t9 håller på o gör fel

  Nä men som sagt då känns det plötsligt snällt o mjukt o trycka in hos dig. Som att du förstår om man struntat i att sortera tvätten ännu en kväll pga det var lättare o skita i det. Älskar vackra, inspirerande bloggar men med mänskliga känslor som ibland lägger ett snällfilter över lite väl instagramvänliga middagar. Lindrar ens egen prestationsångest om du förstår! Hoppas jag inte svamlar. You go!

  Kram

  Filippa 2014-10-05 23:35:35
  Svara
 • Åh Flora! Det är så fint att läsa din blogg för jag tror PÅ RIKTIGT att du är en bra person, som väjer bra saker, gör saker du brinner för och talar högt för det du tror på, fortsätt med det!
  Jag känner dig inte, men jag blir stolt när jag läser din blogg för du är en stor person och jag tror att med fler som dig så blir Sverige, och världen bättre.
  So happy sunday från london! Och igen, tack för en bra blogg! Massa kramar för det förtjänar du!

  Linnea i London 2014-10-05 22:01:37
  Svara
 • fantastiskt inlägg! så fint att få följa med en heldag. spännande med lägenhet också! hur många kvm är miniliten?

  lovisa 2014-10-05 21:26:20 http://polichinelle.se
  Svara
 • super fina bilder!! Jaa jag har själv akne, det är verkligen toppen bra att stora bloggare pratar om akne och finnar så att ämnet inte blir så himla tabu och nertystat <3 <3

  LOVE FROM BARCELONA

  http://hesses.blogg.se

  elsa 2014-10-05 21:08:37 http://hesses.blogg.se
  Svara
 • Åh va fin dag, gamla stan verkar vara så vackert!

  AgnesBlixa 2014-10-05 20:43:13 http://agnesblixa.devote.se
  Svara
 • Tror jag skall testa rödbetsgrytan, har nog inte förätit mig på rödbetor än så det skall nog gå!

  Sandra 2014-10-05 20:14:08 http://sandrajm.blogg.se
  Svara
 • Åh håller med Ida, har inte alls bra hy men varje gång någon skriver något om deras hudproblem öppet känns det som jag blir lite starkare. okej det lät konstigt men ah, ida skrev det ju jättebra

  Daisy 2014-10-05 19:28:01 http://vinylbrus.blogspot.com
  Svara
 • älskar sådana här inlägg. fler sådana!!

  elise 2014-10-05 19:07:56 http://instagram.com/edawareness
  Svara
 • detta må låta konstigt, men blir så glad över att du vågar skriva att din hy är sämre än vad kameran visar och att sminket täcker det bra. Själv har jag dålig hy och det tär på hur en ser på sig själv – särskilt när en dagligen överöses av bilder på människor som ser ut att ha perfekt osminkad hud. Så bra att du som är en sån förebild för många bara kan slänga in en mening helt casual och på så sätt få en att känna sig så mycket bättre (och lite mindre ensam om problemet). Tack! ps. tycker du är hur fin som helst!

  Ida 2014-10-05 18:50:38
  Svara
 • Så kul koncept på inlägg och att verkligen få se vardagsbilder!

  Rebecka 2014-10-05 17:56:11
  Svara
 • Har Green Kitchen Stories en egen kokbok??

  Jennie 2014-10-05 17:46:27
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!