Bra saker är:

IMG_1859

Att snacksa på hummus med morots- och gurkstavar.

IMG_1854

Att komma hem och mötas av en påse som hänger på dörren, fylld med kaffe och bullar från 7 eleven i samarbete med Friends.

IMG_2224

Att den här staden är SÅ FIN. Den är ju det.

IMG_2225

Parmesanost.

IMG_2226

Att se Markus Krunegård på Gröna lund.

IMG_2228

I sällskap med Lina, Bea och Mirjam.

IMG_2229

Solnedgångar över Stockholm.

ss

Att äta glass och att ha mjuka halsdukar.

IMG_2232

Att träffa Katarina och prata om livet och litteraturen. Jag skrev om hennes bok på bloggen (läs den!) och sedan kontaktade hon mig och frågade om jag ville hänga, minns ni? Helt klart en bra sak.

IMG_2233

Att skicka ett paket till en person som egentligen behöver kramar, men när armarna inte räcker ända till Skåne får en mjuk tröja, spexiga glasögon, en bra bok, naturgodis och andra smågrejer vara ett substitut.

IMG_2234

När Ellika fyller år och dekorerar hela sin veranda med glittertyger, lyktor och discokulor.

IMG_2235

Och bakar en kärleksfull jag-tycker-om-er-tårta. Ätes bäst i kombination med Prosecco.

IMG_2245

Att möta upp min nittioåriga farmor på Akademibokhandeln och äta lunch ihop och höra om hennes liv, för att sedan gå och titta på böcker. Att gå sakta, sakta till Åhléns för att göra ett ärende och hela tiden prata oavbrutet.

IMG_2237

Att regniga dagar berättigar att sitta på café en helt vanligt tisdagsmorgon med Bea, Rebecca och Maja och bli koffeinstinna och prata om underliv och tvåsamhet och annat livsviktigt. Att prata ärligt och öppet, skratta mycket och känna en sådan trygghet i varandras sällskap.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • ASSÅ snälla säg att tjejerna på bilden under Krunegård är tillsammans pga det skulle vara gulligaste ever eftersom de har nästan likadana tröjor på sig

  Lisa 2014-10-10 18:08:00
  Svara
 • Hej!

  Jag och min pojkvän har startat en vegetarisk blogg. Den kommer att ha många bra pasta recept eftersom vi båda älskar pasta och alltid gör den från grunden. Besök den gärna :) Vi vill ha så mkt feedback som möjligt. tack!

  Mvh Sofi

  Sofi 2014-10-10 11:14:22 http://activebeans.wordpress.com
  Svara
 • Det här inlägget gjorde mig så himla glad!

  Emma 2014-10-09 18:47:28
  Svara
 • Flora, sicken überfin halsduk du har på en av bilderna! Vart har du hittat den? Puss!

  Emma 2014-10-09 18:29:15
  Svara
 • åh blir alltid så varm och nostalgisk av bilderna med utsikt från ditt fönster, du har precis samma utsikt som lägenheten där min gammelmormor bodde, där jag brukade få äta glass efter dagis fast det bara var onsdag. det luktade gammal cigarettrök, fanns omåttligt många glasfigurer och ”mormor karin” ville alltid ha ”vanlig glass med lite choklad utanpå” fast gb knappt hade någon sådan i sortimentet.

  Lina 2014-10-09 18:03:51 http://lnrhnfldt.blogg.se
  Svara
 • Ja! Stockholm är Jättefint! Avundas er som bor där :)

  Martina 2014-10-09 17:23:36
  Svara
 • Du har en så fin vardag, jag avundas den. Ibland undrar jag om jag skulle låtit bli att flytta, stannat i staden där alla mina vänner bor kvar… Men så tänker jag på min pojkvän som jag bor med, på vackra Malmö som jag älskar, och de få nya vänner jag börjat få här efter ett år. Jag kanske inte har den vackra vardagen än, men kanske kan jag också få ha en fin vardag i framtiden.

  Beatrice 2014-10-09 16:02:38 http://herbariumet.blogg.se
  Svara
  • Svar på Beatrices kommentar.

   Fast, det här är ju – som rubriken – en lista på Bra saker. Därför skrev jag inge om allt det dåliga. För jag har ju en vardag likvärdig med vem som helst!

   Psst. Är avis på Malmö. Heja dig!

   Flora Wiström 2014-10-09 16:23:54
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!