Illustrerat.

Untitled-3

Jag gjorde klart det här lövmönstret häromdagen. Jag har varit halvklar med det längre men körde fast pga tekniska svårigheter, men då ryckte Sara ut och hjälpte mig. Tack för det! Så nu finns mönstret till försäljning på mitt society6-konto! Just nu är det dessutom gratis frakt om du handlar via den här koden.

gulgrönt 3 liten

Jag tjänar knappt något på att sälja grejer där, society6 tar typ 90% av förtjänsten, men jag tycker bara att det är så himla fint att kunna se sina illustrationer på fysiska saker! Kudden är min absoluta favorit.

viärfinahelabunten

Jag säljer fortfarande mina bröstillustrationer, antingen via society6 (där finns de i olika utföranden och storlekar), eller som A5-format här hemifrån mig. Då kostar de 50 kr plus frakt och jag kan skicka världen över! Maila mig på [email protected] om du är intresserad.

Translation: You can purchase my new leaf pattern and my boobie print here.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!