London x 3

collage11Bilder från samma år och året därpå.

Jag går i sjuan och pappa och jag åker till London på höstlovet, bara vi två. Från att ständigt behöva parera deras arga röster och smällande dörrar, till att bara vi. Först känner jag mig nervös över att umgås med bara honom, prata med bara honom, göra saker med bara honom. Men det släpper snart. Han har tålamod och uppmuntrar mig alltid att köpa tuffa kläder, när mamma hade föreslagit söta. Vi ser Into the Wild på bio ett år innan den kommer ut i Sverige, dricker sött och gräddigt kaffe på Starbucks och köper med oss mat som vi äter framför dåliga brittiska serier på tv:n. Vi pratar mycket. Skrattar. Kommer nära.

collage12

April 2010 och vi har varit ihop i ett år. Sebastian och jag lånar en lägenhet i närheten av Oxford Street och tillbringar en helg där tillsammans. Vi åker kors och tvärs över hela stan. Tittar i vintagebutiker, äter indiskt, besöker museum och går i butiker klockan åtta på kvällen. Somnar tätt intill i reselakan av siden.  Vi vet inte att vi ska göra slut snart, vet inte att det här är den sista resan vi gör ihop. Nej, vi röker egenrullade cigaretter, hånglar i gatuhörn och tjafsar om vem som ska ha på sig solglasögonen: han eller jag. Jag tror att vi fortfarande är kära i varandra. Jag minns det som en fin resa.

collage13

Samma år men på höstkanten åker jag tillbaka. Ellika har flyttat till Canterbury för att gå tvåan av gymnasiet där, och Wilma, Matilda och jag åker för att hälsa på. Vi är i London en natt eller två. Jag har varit singel hela sommaren och har frikkin ont i hjärtat. Vi förfalskar våra ID-kort med nagellack och eyeliner och tar oss in på klubbar och när jag ser en snygg kille i vimlet så marscherar jag fram och kysser honom. Vi vaknar upp i förorter till London och sitter på morgonbussar med grusiga ögon. Spanar in vintageutbudet. Äter god mat. Njuter av att umgås, vi fyra.

 Translation: London with my father, London with my ex boyfriend and London with my friends. Translate the post here.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • alltså på bilderna överst, går du bara i sjuan där!? du ser ut att vara mycket äldre än mig på de bilderna och går liksom i nian?

  Daisy 2014-10-17 22:24:26 http://vinylbrus.blogspot.com
  Svara
 • Hur tog det slut mellan dig och killen på bilderna? Hur vet man när det är dags att göra slut? Man kanske inte riktigt vet men ändå känns det inte helt rätt, ska man avsluta det hela då?

  Din blogg är bäst av alla bloggar, hoppas att ni har det bra! Kramar

  Anonym 2014-10-17 16:08:56
  Svara
 • alltså flora. du är så himla fin. din blogg utvecklas hela tiden, det är otroligt bra. antagligen för att du är en bra person. du tar ansvar för din omvärld, du inspirerar. att kika in här ser jag fram emot varje dag. tack. och kram

  elle 2014-10-17 14:53:44
  Svara
 • such a cute way of showing us your past :) )

  LOVE FROM BARCELONA

  http://hesses.blogg.se

  elsa 2014-10-17 14:30:21 http://hesses.blogg.se
  Svara
 • Alltså åå! Du inspirerar så mycket❤️

  Felicia 2014-10-17 10:24:05
  Svara
 • åh <3

  Daniella Caspian i London 2014-10-17 08:52:23 http://skymningsljus.webblogg.se/
  Svara
 • Åh, fint inlägg!

  Klara 2014-10-17 08:02:10 http://klaragenberg.blogg.se
  Svara
  • Svar på Klaras kommentar.

   Hej, måste bara fråga, hur förfalskade ni era ID-kort med eyeliner och nagellack?

   Beatrice 2014-10-20 12:59:21
   Svara
   • Svar på Beatrices kommentar.

    Hehe. Vi kladdade på vit färg med en vit kajalpenna på 4:an i 1994, sedan tog vi en nål som vi doppade i svart eyeliner och skrev en nolla med. Sedan drog vi ett lager med genomskinligt nagellack ovanpå ;)

    Flora Wiström 2014-10-22 08:35:07
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!