På sistone.

IMG_2370

I måndags var vi på visning av en pytteliten lägenhet med en jättefin utsikt. Om allt går som det ska så blir den blir vår, men jag vågar inte ta ut någon lycka innan vi har skrivit kontrakt och allt sådant. Så vi får se.

IMG_2444

Samma dag hängde jag med min mamma. Hon ritade upp planlösningen på ett papper och så satt vi där länge länge och spekulerade kring hur vi skulle kunna inreda vår eventuella lägenhet. Mysigt. Sedan åkte vi in till stan för att titta på köksapparater och sådant, för jag hade nämligen fått ett presentkort av henne i födelsedagspresent. Detta plus en mixer blidde det, så tacksam <3 Efteråt åt vi middag på Restaurang Voltaire och pratade om viktiga saker. Är så glad att jag har henne och att vi kan prata så öppet och ärligt om allt.

IMG_2440

Briljant tunnelbanereklam <3

IMG_2442

Mitt nya skrivställe är Sixten & Frans. Jag sitter där hela eftermiddagarna och sippar på mitt te och skriver. Bea har gjort mig sällskap några gånger nu. Det är så mycket trevligare att sitta och skriva båda två och pausa titt som tätt ihop. Prata igenom den senaste tiden och fråga varandra om råd och sådär.

IMG_2443

Julklappstips! Groddburkar från Renée Voltaire. Så sabla fina.
IMG_2451

Judiska kyrkogården är så vacker i sin höstskrud just nu.

qw

Förra fredagen såg vi Thomas Stenström på Debaser. Rasmus spelar piano i bandet (så bra, jag dör) och spelningen var i allmänhet så jäkla pepp! Vi var ett stort glatt gäng och jag poserade omedvetet likadant på alla selfies. Här är Felix, Magdis och Martin bland andra.

qwe

Dagen därpå träffade jag ju den här personen. Orkar inte att vi bor 50 mil från varandra.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej!
  När ni letar lägenheter i sthlm hur går ni till väga?
  :)

  Alexandra 2014-10-20 22:41:08
  Svara
 • Hej! Jag vet inte om du läst dessa, men de är så himla bra i alla fall och rekommenderas: ”Den hemliga historien” och ”Steglitsan” av Donna Tartt

  Lisa 2014-10-20 21:41:44
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Tack för tips! Ska garanterat läsa de böckerna när jag känner för att klämma en miljard sidor ;)

   Flora Wiström 2014-10-22 08:30:35
   Svara
 • Åh din blogg är så mysig och bra! Jag är så glad att vi får följa med i ditt liv lite grann. Tänkte att jag kanske skulle säga det eftersom jag tänker det så ofta. Ha det bäst!

  Ester 2014-10-20 20:56:43
  Svara
 • asså bea ser ju ut som en himla dröm

  j 2014-10-20 20:37:44
  Svara
 • Den grytan är så himla fin! Vad kostade den när du köpte den (på rea)? :-)

  Emma 2014-10-20 20:02:25
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!