Flora + Monki = butiksevent den 6 november.

collagemonkicollagej

Det är kanske ingen nyhet att jag gillar Monki, så när de frågade mig om jag skulle kunna tänka mig att göra ett shoppingevent med dem så sa jag såklart ja! Det vore så kul om du och dina kompisar (obs, 18-årsgräns) vill komma och hänga med mig på torsdag nästa vecka i butiken på Götgatan kl 19-21. Förutom att vi kan dricka öl och vara smakråd till varandra så är det bra rabatter ju! Kom bara kom. Glöm inte att osa till [email protected]. Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Haha jaså du stödjer kapitalismen?? Fattar ingenting

  Filippa 2014-11-05 13:11:25
  Svara
 • Gud så trevligt! Vi ses på torsdag! Måste också bara ställa en kort liten fråga; Till framtiden, vart kan man hitta Monkis event? Jag hade turen att jag läser din blogg och såg detta inlägg, men mer info någon annan stans kunde jag inte hitta, vare sig på facebook eller på deras hemsida. Tack på förhand!

  Ps. Din blogg är bezt.

  Agnes 2014-11-03 08:50:14
  Svara
  • Svar på Agness kommentar.

   Vad roligt! Ta med alla dina kompisar, är fett nojig att ingen ska komma hehe.
   Jag vet faktiskt inte, tror inte att de är samlade någonstans om jag ska vara ärlig. Puss och tack!

   Flora Wiström 2014-11-03 08:53:57
   Svara
 • Ååh vart jätte glad när jag läste detta då jag älskar Monki! Vart mindre glad när det var 18 års gräns snyft ;(

  Alice 2014-11-01 15:17:09
  Svara
 • Man behöver inte va 18 va???? Vore as Nice om man fick komma!!

  Isabelle 2014-10-30 10:40:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!