Fredagen den sista oktober.

Untitled-6

Himlen är sommarlovsblå och skulle lätt kunna misstas för en junidag om det inte vore för de nakna träden utanför fönstret. Nu ska jag packa mina saker, sätta mig på X200 med mamma och åka till en blåsig liten västkuststad för att hälsa på min storebror och hans familj över helgen. De bor i ett hus nu. Ett vitt litet hus med fruktträdgård där pojkarna kan tulta omkring i sina overaller och slänga sig i lövhögar. Jag ser fram emot att hålla min gudson i famnen, dra in doften av hans fjuniga lilla huvud och höra hans kucklande skratt. Det ultimata sättet att avsluta en i mångt och mycket omtumlande vecka på.

En selfie på det. Selfies 4-ever.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • så sjukt fin tröja! var har du hittat den? :)

  Magdalena 2014-11-01 20:59:52
  Svara
 • Sååååå snygg!!!! Någonting som påminner om ett lejon med dig. Som ett sextiotalslejon

  Gabriella 2014-10-31 18:24:47
  Svara
 • Finaste Flora!!! Älskar verkligen din blogg, blir alltid på bra humör när jag tittar in här. Sluta aldrig med det du gör!

  Isabelle 2014-10-31 09:47:39
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!