$5 rabatt och gratis frakt i min society6-butik.

Untitled-3viärfinahelabunten

De flesta av er vet ju att jag säljer en del saker som jag har illustrerat via society6. En festlig grej just nu är att du kan $5 rabatt (37 kr) på ditt köp + gratis frakt om du handlar via den här länken. Du kan alltså få ett print, en finfin kudde eller en tjusig klocka för 180 kr, eller varför inte ett skin till din mobil för 74 kr? Passa på och beställ en julklapp till dig själv eller någon du tycker om vetja! Eller bara en helt vanlig present om du inte firar jul, förstås. Frakten kan ta ett par veckor så därför kan det vara en god idé att beställa redan nu.

Bröstillustrationen kan ni lättast köpa genom att maila mig på [email protected]. De är i A5-format och kostar 50 kr styck plus porto (7 kr). Vill du hellre ha illustrationen utan text eller i ett annat format finns den i society6-butiken.

Translation: If you follow this link to my society6-shop, you will get $5 off and free shipping. Woho!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • ”Eller bara en helt vanlig present om du inte firar jul, förstås.” <3 blev så förvånad (vilket jag ej borde blivit??) av att ngn skrev såhär, big ups Flora! och snart komr J-U-L-E-N o tar över Sverige och alla som inte firar glöms bort xD men de e ok man är ledig ju o får typ plugga ikapp. lol

  MIA 2014-11-03 20:40:34
  Svara
 • Flora! Någon gång för längesedan kunde man köpa fem noveller i en fin ask som var designad av dig. Finns det erbjudandet kvar? Just då hade jag inte pengar över till ditt paket – men nu tänkte jag köpa. Jag har inte någon länk till sidan, kan du vara vänlig och ge mig den?

  EvaP 2014-11-03 15:52:46 http://eva.monkeytoys.com
  Svara
  • Svar på EvaPs kommentar.

   Hej Eva! Jag ska försöka fixa ihop ett nytt erbjudande inför julen, men i övrigt så har de tidigare erbjudandena varit tidsbestämda. Använd ”flora” i checkout så borde du få en rabatt, dock! I alla fall på prenumerationen :)

   Flora Wiström 2014-11-04 08:10:25
   Svara
  • Svar på EvaPs kommentar.

   Såg din fråga och kan inte hitta själva erbjudandet, men alla sakerna finns här: http://novellix.se/butik/

   Du kan välja själv vilka noveller du vill ha, och sen finns Floras hjärt-ask att välja till mot slutet av sidan! Vet inte om det är det du söker efter, men det är det närmsta jag kommer.

   Beatrice 2014-11-03 16:56:27 http://herbariumet.blogg.se
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!