Vegetariska recept jag är sugen på just nu.

Lite tips inför helgmatlagningen.

collage1

Hazelnut apple chocolate buns.

collage2

Amerikanska pannkakor med äpple. 

collage3

Falafel. (vegansk)

collage5

Grilled portobello burger with seriously sensational salsa. (vegansk)

collage6

Avocado hummus with coriander and lemon. (vegansk)

IMG_8506

Raw nori wraps with red cabbage, cucumber, carrots, zucchini & spicy dipping sauce. (vegansk)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Men gud vad gott det ser ut! Ska prövas snarast:=)

  Rostfria köksblandare 2014-11-09 21:11:07 http://rostfriablandare.blog.com
  Svara
 • Hej! Först och främst måste jag säga att jag tycker både du och din blogg är SÅ bra. Jag har följt den under en ganska lång tid nu och blir alltid lika inspirerad på alla sätt och vis varje gång jag läser. På tal om vegansk mat så kände jag min skyldighet att tipsa om dessa (http://www.ica.se/recept/black-bean-chocolate-chili-cookies-717880/) otroligt goda chokladkakorna. Jag själv är inte vegan, men skulle gärna vilja börja äta mer vegetariskt/veganskt regelbundet flera gånger i veckan (speciellt med tanke på dessa bilderna). Tack för all inspiration och pepp!

  Alicia 2014-11-09 14:04:38
  Svara
  • Svar på Alicias kommentar.

   Guuuud vad goda de ser ut. Åker in i min pinterestmapp pronto! Kram och tack för aaaasfina ord <3

   Flora Wiström 2014-11-09 14:15:26
   Svara
 • men jag dor vad gott allt ser ut. kommer definitivt baka dessa bullar. <3<3<3

  london stories 2014-11-08 15:42:22 http://skymningsljus.webblogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!