Frukostmöte med Sara, min nya arbetsplats och lillasystergos.

DSC_9325

I morse mötte jag upp den här pinglan för att äta frukost ihop på Fabrique i Gamla stan. Ett asfint café, men de har varken wifi eller eluttag (!?!?), så det funkar bäst för kompishäng eller bokläsning eller något i den stilen.

DSC_9333

Just den här morgonen skulle vi ha ett frukostmöte. Eller möte och möte, får det ens kallas så när det på samma gång är en kompisdejt?

DSC_9330

Vi pratade lite hemlisar som ni kanske får veta framöver, och åt goda saker såsom valnötsbröd med ost, äppelmust (jag), kaffe (hon), kokosyoghurt och årets första saffransbulle. Så extreeeemt god.

DSC_9337

Sedan sa jag ”Vill du se min nya kontorsplats? den ligger bara fem minuter härifrån.” Det ville hon!

DSC_9342

Jag har inte kommit mig för att visa den för er ännu, fastän jag har suttit här från och till i två veckor nu. Det är fortfarande mycket som ska göras för att det ska kännas som en kreativ och rolig plats att vara på, men jag är på god väg.

DSC_9343

Jag hittade den här lokalen genom att söka på ”kontorsplats” och ”ateljé” på Blocket. Och eftersom vi flyttar till en lägenhet med jättelåg hyra så har jag råd nu. Hurra!

DSC_9346

DSC_9349

Nu får vi bara hoppas på att jag kommer att vara disciplinerad framöver. Hittills har jag fått ganska mycket gjort (skrivit, bloggat, mailat och pillat med min digitala portfolio), men även tittat på serier och slösurfat på Facebook. Nåväl.

DSC_9351

Vid tretiden åkte jag till Nacka Forum för att möta upp min lillasyster Eloise och hennes mamma Jo. De bor ju vanligtvis i London men har varit i Stockholm den här veckan. På just den här bilden säger Elli ”Fa” vilket betyder Flora <3 <3 <3 Dör vad gulligt det är en av de första sakerna hon kan säga, trots att vi inte träffas så jätteofta.

DSC_9353

Sedan kom pappa och gjorde oss sällskap. Vi fikade och sprang runt i lekrummet och nu ses vi inte förrän i januari </3.

Translation: Today, Sara and I had a breakfast meeting. Then I showed her (and now you guys!) my new office space, which is really nice. In the afternoon, I met my baby sister Eloise, her mum and our dad. They have been in Stockholm over the week (they live in London). Eloise doesn’t say a lot of words, but one thing she says very often is ”Fa”, which means Flora. <3 <3 <3 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej hej Flora.
  Jag sitter också i gamla stan, och om du vill ha en lunchkompis någon gång så hojta! :)

  Sophie 2014-11-17 10:33:44 http://sophiewhiskeytango.tumblr.com/
  Svara
 • Du är otroligt duktig på att fånga ljuset och de ”speciella” stunderna på bild Flora! Så himla himla fint.

  Joy 2014-11-15 13:27:46
  Svara
 • Så jäkla härliga foton!! Och himla fin kontorsplats Flora!

  Frida 2014-11-14 21:06:20 http://fgodling.blogg.se
  Svara
 • Ååh så fin syster! Jag undrar bara, vad har du för jobb?

  Em 2014-11-14 20:49:42
  Svara
 • Besök ”under kastanjen” . Väldigt mysigt café som jag kan rekommendera :)

  Ida 2014-11-14 20:40:18
  Svara
 • Det är intressant hur storföretagen tar över våra liv och språk. Googla på Blocket liksom ;)

  Evelina 2014-11-14 19:07:33
  Svara
 • Älskar det djupa fönstret! Lyllos dig

  Amanda 2014-11-14 18:54:46
  Svara
 • Åh vet hur det är, det där med att barn säger ens namn! Min killes systerdotter är 9 månader och säger bara ett enda ord, ”Hanna”. Jag är såå himla hedrad <3

  Hanna 2014-11-14 18:30:58
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!