High fives, hundpromenader och vasaloppsträning.

Några fler av era kommentarer, som svar på frågan ”Kan ni berätta om något bra som har hänt er på sistone?”. Mmmm, ni äger.

collage1 ✎ Jag har tagit tag i körkortet och ”high fivear” pappa efter nästan varje övningskörning

✎ En dag så skriver han ett jättefint långt meddelande till mig om vad som hände och han tycker att jag är den finaste, mognaste och även trevligaste tjejen han någonsin träffat och aldrig har någon kille i min ålder det vill säga 17 år sagt det till mig.

✎ Jag hittade en kille med trasig bröstficka på sin skjorta på en bar och på vägen hem hamnade vi efter alla andra för att vi var tvungna att hångla vid varje elskåp och trappuppgång.

✎ Så pepp att min bästis flyttat in i min lilla stuga som jag har. Kan vara det bästa att maten man lagar kommer delas med någon annan.

✎ Vi förlorade sm-finalen i fotboll och grät och såg ledsna ut i tidningen men när vi kom hem skrev vi hjärtan till varandra på alla sociala medier.

collage2

✎ Att vara kär i någon som är precis lika kär tillbaka och få sova nära nära och skratta och bara känna att det är vår i hjärtat.

✎ Tog bussen hem en dag varvid en pojke ~16 sitter snett mittemot mig och jag ser hur han smygkollar och jag kollar tillbaka och ler lite lätt, som jag gör mot alla eftersom jag är lite yrkesskadad från mitt caféjobb. När jag gått av bussen så märker jag efter 50 m en hand på axeln och han frågar om jag är singel och om vi ska ses. Jag tackar för erbjudandet men talar om för honom att jag är 24 år och att han är modig som frågar. Hans svar är; men åldern spelar ingen roll för mig!

✎ Jag har hittat så många nya band på den senaste tiden som förgyller mina dagar med sin musik.

✎ Att han kommer hem till helgen och tagit ledigt på måndag för att kunna sova en natt till under samma täcke som mig innan han åker tillbaka.

✎ Att gå ut med min kompis + hans hundar på lunchen mellan föreläsningarna! Labradorer <33

collage3

✎ Jag och pappa har tagit tag i vår Vasaloppsträning på allvar nu och det känns så himla spännande och jätteläskigt att åka ett lopp på 9 mil i mars. Men asroligt att ha ett mål att sikta mot! Många tvivlar på att jag ska klara det och upprepar ofta ”9 mil?” med en skeptisk blick. Men jag SKA. Jag ska jag ska jag ska!!

✎ Att jag nu äntligen har bestämt mig för att bli vegetarian och när jag berättar det för pappa så säger han ”Jaha, vad kul! Då måste vi lära oss laga lite rolig vegomat!”

✎ Att jag var hos min kurator och pratade konstant i fyrtiofem minuter om bra saker jag uppnått och klappade mig på axeln säkert tio gånger för hinder jag tagit mig över. Allt på två veckor bara. Det går att lösa upp knutar i livet, och 2014 är fan året.

✎ Att min lillebror fyllde 17 och plötsligt såg mig som en vän, och inte bara ett storasyskon liksom.

✎ Jag tog pension.

✎ Jag är singel och behöver bara tänka på mig själv. Har tagit tag i allt jag velat göra hur länge som helst men inte riktigt vågat när jag haft en annan att ta hänsyn till hela tiden. Det äger.

Translation: Good things that have happened to you lately. Translate them here.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Alltså jag vill också berätta en sak! Gjorde slut med min kille efter 5 år, för ett par månader sen och känner mig så jävla ensam ibland. Men går på folkhögskola och bor på internat med 100 asfina personer. Har haft lite ömsesidigt flört med en assnygg kille här ett tag och i torsdags kväll sms:ade han mig och det slutade med att vi bestämde att vi ska ligga med varandra (inget mer, för det är ingen av oss riktigt redo för). Inatt gjorde vi det, och det var så jävla mys. Kommer bli ett bra år alltså!

  Linnea 2014-11-29 12:19:58
  Svara
 • det här är så himla fint. listor med bra uppiggande saker man varit med om, har i närheten eller bara finns är så fantastiska, då de kan göra att man inser hur bra livet kan vara när allt känns skit.

  Karin 2014-11-23 20:04:20 http://www.appelmoln.blogg.se
  Svara
 • Wow måste bara kommentera att detta gjorde min dag, så vackert att få ta del av olika världar.

  AgnesBlixa 2014-11-23 17:43:36 http://agnesblixa.devote.se
  Svara
 • Jag har lärt mig hantera stress och inte haft någon panikattack sedan mitten av oktober!

  Stina 2014-11-22 23:10:13 http://www.stinafinas.devote.se
  Svara
 • Åh, vad fina pappor är känner jag spontant och saknar min egna <3

  sabina 2014-11-22 18:32:40
  Svara
 • How sweet was this 16 year old boy :)
  Lovely greetings from Bavaria, Rena www.dressedwithsoul.com

  Rena 2014-11-22 12:18:30 http://www.dressedwithsoul.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!