Hitta en vän i din nya stad.

Biketables_zps2ca0cc5a

Bildkälla: On the road to find out.

tumblr_mnxm1dOizq1qz7lxdo1_500

Bildkälla: okänd.

En kompis till mig hörde av sig och skrev att hon kände sig ensam i sin nya stad. I sitt nya land. Att hemlängtan då och då tar över allt annat, trots att det är spännande att flytta iväg.

Så nu tänker jag såhär: Ni är säkert ganska många där ute som längtar efter att hitta nya vänner i era nya städer. Kanske att ni lär er franska i Paris, torkar bord på en bar i Dublin, pluggar på Stockholms universitet eller jobbar på en skola i Kapstaden. Kanske att ni tycker att ert nya liv är spännande men att ni ändå längtar efter en vän att äta middagar, gå på bio eller dricka öl med. Fyll i formuläret nedan i kommentarsfältet, så kan ni hitta varandra där. Hoppashoppas att det funkar! Puss och lycka till!

Stad:
Om mig:
Mailadress:

Ps. Sandra har gjort flera inlägg om brevvänner, för er som vill ha någon att skriva till. Missa inte.

Translation: Do you need a friend in your new city? Write a comment below in which you state your city, your email and some things about you. Hopefully you can find someone out there who’s lonely too. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
156kommentarer
  • Stad: Amsterdam
    Om mig: Halla halla mitt namn är Emilia (19 år) och jag spenderar atm min femte månad i Amsterdam och känner mig fortfarande lite lost när det kommer till den sociala biten. Bodde innan det i Stockholm tillsammans med min pojkvän men är egentligen från en liten stad vid namn Trosa. I våras fick min pojkvän reda på att han kommit in på en konstskola här i Amsterdam och eftersom att jag inte hade några egentliga planer efter studenten (och för att jag helt ärligt inte kunde tänka mig ett distansförhållande) flyttade jag med honom hit. Okej, det handlar inte bara om honom, flyttade också hit för att utvecklas och lära mig hur det är att bo på en plats där man aldrig varit förut (vilket är jävligt tufft ibland), och såklart, ha jävligt kul! Hur som helst har jag tyvärr haft lite problem med att hitta folk i min egen ålder att umgås med. På mitt jobb är det flesta mycket äldre och jag har inte lyckats hitta någon annan plats att connecta med folk ännu (vad gör ens folk på dagarna herregud??). Jag är intresserad av musik, konst (målar och ritar en hel del), design, mat (bara äta, hatar dock att laga den), outdoor life, shopping (hell yeah) och massa mer blablabla. Älskar att gå på bio, fika, gå på technoklubbar, ligga i sängen och kolla på serier, grab a beer once in a while. Gud, skulle kunna fortsätta forevs men ska väl inte spoila framtida dejter med vem som nu väljer att höra av sig ;)
    Mailadress: [email protected] (nejjjjjj kallas inte Mimmi irl nånsin)

    Emilia 2017-01-18 22:17:19
    Svara
  • Kjære Flora,
    Din blogg er gull!
    Jeg har nettopp flyttet til Bangkok for 6 mnd, og trenger venner! Kan du ikke lage et nytt innlegg som dette? Ser at det ikke tidligere har vært noen i Thailand som har lagt igjen kommentarer, generelt ganske lite fra Asia, men det kan jo ha endret seg. Håper håper!

    Puss och kram

    Julianne 2016-07-28 17:23:19
    Svara
  • Stad: Sydney
    Om mig: HEJ jag heter Malin, jag är 19 år och om ett par veckor flyttar jag till sydney på obestämd tid för att jobba och förhoppningsvis have the time of my life. Då jag är så hemmakär känner jag att jag MÅSTE ha någon som jag kan prata och hänga med så jag orkar stanna kvar. Jag är positiv och lättsam, älskar att träna, baka och gosa. Alla är så välkomna att höra av sig, (om någon läser inlägget fortfarande) ser fram emot er!!
    Mailadress: [email protected]

    Malin 2016-01-01 12:52:35
    Svara
  • Stad: Örebro
    Om mig: Jenniina heter jag, fyllde nyligen 22 och kommer ursprungligen från Finland. Bor för närvarande i Örebro där jag studerat digital mediedesign i 3 år, och praktiserar för tillfället hos en reklambyrå. När jag inte är på praktiken gillar jag att rita, FULDANSA, glo på filmer och serier, köra yoga, snacka goja, laga och äta mat. Helgerna spenderar jag ofta med pojkvännen (som jag bara kan träffa på helgerna då vi bor i olika städer) antingen här i Örebro, Västerås eller Eskilstuna. Jag har haft lyckan att flera av mina vänner från gymnasiet i Eskilstuna också flyttat hit för att studera, men då jag trivs själv och har en tendens att vara lite introvert av mig har jag ibland svårt att ta kontakt (nu låter jag ju helt antisocial, men nej, så är verkligen inte fallet). Därför vill jag utmana mig själv lite, och undrar ifall det finns någon härlig tjej (eller flera!) med humor och självdistans runt min ålder här i Öret som också letar efter någon att dansa, äta, gosa och filosofera med! Känner du dig träffad så får du mer än gärna höra av dig!
    Mailadress: [email protected]

    Jenniina 2015-10-04 22:47:45 http://jenniina.tumblr.com
    Svara
  • Tänkte börja med ett Hej, kändes trevligare än att skriva min stad. Är relativt nyinflyttad i Stockholm dock har jag under hela min uppväxt bott i en håla vid namn Nykvarn. Jag söker precis som alla ni nya vänner. Inte för att ersätta dom gamla utan för att hitta några nya att dela minnen med. Gillar att göra i stort sätt allt förutom att kolla på Formel 1. Äter dessutom allt från sniglar till burgare 5 dagar i veckan. Hatar dock godis som kallas ”marmeladbollar”.
    Hör av er på [email protected]

    Alex :)

    Alexandra 2015-08-27 19:46:40
    Svara
  • Stad: Jönköping

    Om mig: Jag heter Joanna och är 19 år och ska börja plugga i Jönköping till hösten. Känner inte en endaste själ i Jönköping så det skulle vara trevligt att lära känna någon. Jag gillar att läsa och pyssla. Gillar inte att beskriva mig själv. Det är något som jag är dålig på. Annars drömmer jag om att tågluffa i Europa, backpacka i Asien och annat skojigt. Om någon trevlig jönköpingbor läser detta så skicka gärna iväg ett mail till [email protected]

    Joanna 2015-08-02 11:39:40
    Svara
  • Stad: Stockholm

    Om mig: 21 år gammal tjej som är relativt nyinflyttad i Stockholm. Jag kommer egentligen från Gävle men då staden kändes lite liten för mig gick flyttlasset hit för ca 6 månader sedan. Bor nu med pojkvännen i världens finaste lägenhet och till hösten börjar jag plugga på SU. När jag inte jobbar promenerar jag gärna, tränar, shoppar, kollar serier eller lagar mat. Trots att jag älskar storstaden är det lite ensamt här, så att ha någon att hänga med from time to time vore guld. Så hör av er om ni också är på jakt efter någon ny vän!
    [email protected]
    Kram

    Cajsa 2015-08-01 19:42:00
    Svara
  • Stad: Umeå

    Om mig: Kan väl inte påstå att jag är nyinflyttad direkt då jag är uppväxt här, men bodde ca tre år på annat håll i sverige innan jag flyttade tillbaka hit för ca ett år sen. Letar hur som helst nya kompisar! Är 22 år, gillar bland annat fotografi och konst och film/serier, loppisar, djur, att fika och att resa. Letar folk att föra roliga saker med men också att kunna vardagshänga med. Skriv jättegärna till mig om ni vill ta en fika eller bara skriva lite till en början!

    Mailadress: simone_nr3(at)hotmail.com

    Matilda 2015-07-30 20:20:02
    Svara
  • Stad: Uppsala

    Om mig: Jag heter Julia, är 23 år och bor sedan ett år tillbaka i Uppsala där jag pluggar till präst. Jag bor i ett stort studenthus/kollektiv mitt emellan alla nationer, och trivs väldigt bra i Uppsala. Känner dock att jag har fastnat lite i att endast umgås med de människor som bor i mitt kollektiv och jag skulle vilja träffa nya människor.
    Vill du också dricka drinkar och äta middag på nation eller i mitt hus bibliotek/ditt kök? Vill du bli bjuden på galen men härlig prästfest? Gå i kyrkan på söndagar? (OBS, inget måste såklart!) Prokrastinera genom att göra allt utan att plugga? Vill du dricka vin och prata om livet typ hela tiden? Vill du åka på utflykter till Stockholm, eller kanske en weekend någonstans i Europa? Snälla, mejla mig!!! Jag är självklart feminist (som i viss mån kämpar i motvind med vissa av de jag bor med), mitt hjärta brinner extra för Italien (skriver detta från Rom där jag har bott halva sommaren) och jag är pepp på det mesta! Speciellt nya människor! ÅH hoppas att någon läser och vill hänga från och med september!
    Mailadress: juliaelisabeth.erlandsson (at) gmail.com

    Julia 2015-07-30 18:11:27
    Svara
  • Stad: Helsingfors, Finland

    Hej! Jag är en snart 19 år gammal tjej som i höst ska börja studera socionomprogrammet på Arcada i höst. Jag är besatt av katter, musik och böcker och tycker om att ta prommisar och bara prata och hänga, men är även öppen för en hel del annat och tycker om att vara spontan. Tycker om att besöka alla möjliga olika platser :)
    Jag spelar även tennis.
    Intresserad av olika länder och kulturer och tycker om att resa. En dröm är att bo i Japan ett tag i framtiden! Tycker om manga, anime bland annat ^^
    Det var lite om mig och om du vill veta mera äre ba att skicka iväg ett mejl till [email protected] !
    Höres ;)

    Noora 2015-07-28 16:57:53
    Svara
  • Stad: Växjö

    Om mig: Hej vänner! Jag är 20 år och läser på universitetet i Växjö. Jag är vegan, gillar att vara på äventyr, klättra i träd, dricka mängder med te, förändra världen, peppa andra att förändra världen, se nya platser och träffa människor som inspirerar mig. Kom precis på att det är onödigt att vara awkward med människor bara för att man precis träffat dom så vi kan strunta i det och prata om livets funderingar istället, eller baka och lyssna på musik.

    Mejladress: [email protected]

    Lalita 2015-07-28 13:35:36
    Svara
  • Stad: Malmö /Lund
    Jag är en snart 18 år gammal tjej som studerar Historia på gymnasiet i Lund men bor i Malmö.
    Jag älskar musik av alla dess former och gillar att sitta och prata om allt mellan himmel och jord
    lite udda men samtidigt väldigt rolig. Gillar du också promenader, picknicks eller fönstershoppande så kanske du kan höra av dig?
    nicolevoigt (a) live.se

    Nicole 2015-07-27 20:25:43
    Svara
  • Hej Johanna heter jag och är snart 19 år gammal!

    Stad: Malmö/lund

    Om mig: jag är inte nyinflyttad eller ensam eller något ditåt, utan en nybliven student som har ett sabbatsår att smälla av och ungefär noll planer. Skulle vara så himla fint att få lite ny input av människor i mitt liv och knyta nya kontakter!

    Jag är en person som gillar att sporta/träna, ha mysiga middagar hemma likväl som utgångar på klubb eller festa, jag kan i ena sekunden gilla ”noll planer” för att i nästa sekund få lite panik av det.
    Jag är även supersnäll och superrolig (ändå tycker jag hehe).
    Hör av er om ni vill ta en fika, snacka lite över sms eller vad som helst :)

    Mejl: [email protected]

    Johanna 2015-07-27 19:22:53
    Svara
  • Stad: Trollhättan

    Jag pluggar sedan ett halvår i Trollhättan, men har bott i Göteborg med min (förra) pojkvän. Nu ska jag bo på elefanten, och vill ha KOMPISAR tack. Baka, pyssla, dricka vin, promenera, laga mat, spela yatzy eller sitta och stirra in i väggen tillsammans med.

    [email protected]

    Sofia 2015-07-27 18:45:56
    Svara
  • Hallihallå! Jag bor i Stockholm och har sökt in till SLU i uppsala i höst. Ifall jag börjar plugga där skulle det vara skojigt att lära känna någon i min nya stad :) Men de som bor i Stockholm får också gärna höra av sig för en vet ju aldrig vad som händer. Beslutsångest spelar en stor roll i mitt liv och jag är nästan aldrig säker på någonting så den ovissheten är något som kommer med på köpet. Men jag vill ju inte skrämmas utan menar också att jag har en trevlig personlighet. Blyg i början som de flesta men vill hemskt gärna komma förbi den där sabla ytan och skapa vänskap på djupet. Heter Louise förresten och är 22 år (den mentala åldern varierar dock mycket mellan 11, 19 och 27). Jag gillar att skriva, läsa, se tv-serier + filmer med någon och skratta eller gråta. Snipp snapp snut, nu var denna kontaktannons slut.

    louise 2015-07-27 14:16:07
    Svara
  • Stad: Göteborg
    Om mig: Jag heter Elin och är en tjej på 20 år som ska börja studera på Ämneslärarprogrammet i Göteborg med spanska som huvudämne och engelska som mitt andra ämne. Misstänker att sannolikheten är liten, men hoppas på att någon av mina framtida klasskompisar kanske råkar läsa det här. :)Det hade varit kul att börja snacka med någon klassis redan nu! Jag gillar musik , att spela gitarr, träna löpning och yoga, dricka te och äta Ben & Jerry’s (gärna framför en bra tv-serie, gillar allt från Gilmore Girls till The Walking Dead typ).
    Mejl: walkthisway (at) live.se

    Ellie 2015-07-27 12:16:56 http://elliemariah.tumblr.com
    Svara
  • Stad:Kalmar
    Hej! Johanna heter jag, 21 år från Stockholm som om en månad ska flytta till Kalmar och plugga på Linnéuniversitetet, Visuell Communication. Flyttar till ett studentboende helt själv och skulle vara superkul att prata med någon innan flytten som kanske redan pluggar där eller ska börja till hösten :)

    mail: [email protected]

    Johanna 2015-07-27 09:29:53
    Svara
  • Hej!
    Med hopp om att Floras nya inlägg om resvänner guidear nya läser även hit.
    Jag heter Rebecca och kommer om bara några veckor att flytta ned till Lund för att påbörja mitt studieliv. 22 år fyllda, och bekvämt nervös inför kommande halvår (minst) söker jag nya vänner. Jag kommer att plugga musikvetenskap och media i beväpnad konflikt, så som ni kanske förstår är mina intressen breda, och rätt många. Bäst trivs jag med en kanna kaffe försjuknen i extensiella samtal blanadat med prutt-humor. Är du också ny i stan och vill upptäcka den med mig, eller är du rent av lokal och känner för att ta mig under dina vingar så hör av dig. Jag är kontaktbar på [email protected]

    Rebecca 2015-07-27 07:19:09
    Svara
  • Stad: Stockholm
    Om mig: Är nyinflyttad i Stockholm sedan i vintras, fyller 28 i höst, jobbar med barn och ungdomar. Tycker om att fika, dricka öl, se nya städer, läsa böcker, se på serier, pasta och äta glass året om.
    Mailadress: [email protected]

    Sofia 2015-07-23 14:07:15
    Svara
  • Stad: Stockholm

    Tänkte att jag skriver en ny kommentar eftersom jag bytt stad. igen.

    Om mig: är 19 år. I höstas flyttade jag ned till göteborg för att jag hade tröttnat så fasligt på stockholm – men det blev alltför tomt så jag flyttade tillbaka! skulle vilja ha någon som bara är sådär självklar – inga stora ord bara ringa och komma över. sitta och prata feminism, dricka vin och ta kalla nattpromenader. se franska filmer och kanske hitta på ett kreativt projekt på tok försent en söndagkväll. oroa sig för framtiden men alltid hitta ett sätt att peppa den som oroar sig.
    Just nu är jag fri för det mesta, så det är bara att skriva ett litet meddelande så kan vi ta en kaffe !

    mail: [email protected]

    Malin 2015-04-19 14:54:25
    Svara
  • Stad: Stockholm

    Hej! Jag heter Susanna, är 23 år och har bott i Sthlm i typ 1,5 år. Vilket inte är så lång tidför att komma in i denna stad som jag tycker är jättehärlig men också ganska sluten. Därför söker jag nya människor att hänga med! Jag pluggar till språkkonsult (en slags kommunikationsutbildning) och jobbar som skribent på en myndighet. Älskar alltså att skriva – och läsa! Besatt av film, tv, populärkultur, spenderar gärna pengar på restauranger, har nyss börjat yoga å blabla. Har alltid så himla lediga helger men alla jag känner jobbar då… Så hade vart grymt med helgkompisar att hitta på saker med! Fika, promenera, museum eller annat nice. Obs! Jag är lite nervös med nya människor men vettig, omtänksam och go när man lär känna mig tror jag.

    Ok slut på annons.

    [email protected]

    Susanna 2015-02-27 20:35:39
    Svara
  • Stad: LUND

    Hej!
    Vet att det är ca två månader för sent. Men jag hoppas ändå att någon lika vilsen som jag fortfarande letar efter en riktig vän och därför hamnar in på detta inlägg igen.

    Om mig: Jag är 19 år (20 år i okt) och har precis flytta till Lund och även börjat studera Sociologi där. Jag saknar någon att ha promenader med, någon att kunna ringa när jag behöver och någon att festa helt galet med. Instagramflödet är fullt av folk som har picknickar, våffelfrukostar m.m., så vill jag också har det! Vet ju självklart att världen inte ser ut såhär, men känner mig rätt ensam nu för tiden.
    Jag älskar många olika serier, men Doctor Who är högst upp. Jag tycker om musik som Arctic Monkeys, Håkan Hellström och lyssnar just nu väldigt mycket på Ellie Goulding. Jag tycker om att sitta på fik i timmar, att prata ut djupt med nära vänner. Jag föredrar små hemmafestar framför stora klubbar. :)

    Hoppas någon trevlig person läser detta och får lust att skriva till mig!
    Mailadress: [email protected]

    Josephine 2015-02-09 16:05:44
    Svara
  • Stad: Stockholm
    Om mig: Elina heter jag, är snart 20 år och kommer från Norrbotten. Jag flyttade hemifrån som sextonåring och gick gymnasiet i Västernorrland. Efter studenten var jag pepp på nya äventyr och det blev flytt till huvudstaden! Jag studerar till sjuksköterska, jobbar extra på sjukhus och tränar mest under min vakna tid. Jag är vegetarian och älskar kreativa saker (musik, fota, måla osv). Tycker om att äta god mat, shoppa second hand, gå på bio, skratta, resa, drömma, prata och dricka kaffe. Hör av dig så hittar vi på något kul! :)
    Mailadress: [email protected]

    Elina 2015-02-03 21:21:49
    Svara
  • Hej!
    Jag heter Linh och är inte särskilt ny i Stockholm men att träffa nya människor är guLd. :)
    Gillar öl, sushi, prata om allt och inget, att fuldansa, dricka schysst IPA och kolla på fina människor. Tycker även att det är skönt att prata ut om komplex och elefanter i rummet.
    Det viktigaste för mig är *ÄrLighEt* höhö :-) ;-))) och såklart intersektionell feminism.

    pok
    Linh
    [email protected]

    Linh 2015-01-19 13:20:54
    Svara
  • Stad: Uppsala, Gävle och ev. Stockholm

    Vet inte om det här är alldeles försent men jag testar! Jag har precis börjat plugga på Uppsala universitet, pendlar från en liten håla strax utanför Gävle, och känner att jag behöver lite nya människor i mitt liv. Vem är då jag? Jag fyller 24 år i år (hur nu det gick till), är vegan och pluggar till förskollärare. Älskar data- och tv-spel, djur, musikaler, långa promenader, mysiga pratstunder på mysiga fik och annat fint. Äter chips mest hela tiden och är lite för beroende av internets förlovade land. Har en systemkamera som ligger och samlar damm som jag gärna skulle använda mer. Ägnar mycket av min tid åt att fundera på saker vilket kan resultera i en hel del ångest ibland. Blir snart sambo med min partner och fyra katter. Är världsmästare i att prokrastinera! Vill du veta något mer, låter jag intressant? Skicka iväg ett mejl vetja! —> [email protected]

    Malin 2015-01-18 14:50:48
    Svara
  • Stad: Göteborg

    Evelina här, 19 år. Flyttade till underbara Göteborg (på heltid) i somras, för att börja plugga. Så nu gör jag det. Har planerat att bli lärare i mina favoritämnen (de viktigaste ämnena for sure) samhällskunskap och svenska. Upplever mig själv som humanist. Madly inlove i allt som har med språk och psykologi att göra. Ägnar mest min tid åt att fotografera, hitta vackra ord, och filosofera om precis allt, vilket ibland kan resultera i väldigt mycket ångest. Fun facts: Är världens bästa prokastinerare, bloggar (www.photologicaly.blogg.se), skriver sporadiskt på en roman, är väldigt ärlig på gott och ont, filmfantast. Kanske jag bara söker en brev(obs, mail, 2015 nu please)-vän, eller någon att träffa som gillar det jag gilllar, eller kanske är av en helt annan karaktär men som är trevlig ändå!

    Känner du igen dig? Var så god —-> [email protected]

    Evelina Nilsson 2015-01-12 21:49:57 http://www.photologicaly.blogg.se
    Svara
  • Hej, har bosatt mig i näst största staden Göteborg, har ännu inte hunnit få många vänner. Dels för att det är så jäkla svårt att vara social när man har en pojkvän och då blir man väldigt bekväm med att laga middagar, träna och mysa ihop. Egentligen vill jag ju hänga massor med vänner. Jag gillar grafisk design, ekologisk och varierad matlagning och att shoppa. Tre negativa saker om mig: kan möblera om vår lägenhet en minut i ett på natten, ställa mig och baka kladdkaka precis när som helst på dygnet pga sockerbehov och hatar regn. Tre positiva saker om mig: kan dansa hur länge som helst om vi ska klubba, älskar att träffa människor och är generös. Gillar resor, helst till städer. Och att fotografera och att drömma mig bort på Pinterresten. Och att spendera för mycket pengar på Granit. Och att gå på jobbintervjuer!

    Linn Persson 2015-01-12 17:32:47 http://instagramevalinns
    Svara
    • Svar på Linn Perssons kommentar.

      Hejsan! Det var ju ett tag sen det här, och jag har funderat på att höra av mig till folk som hörde av sig från göteborg. Bara inte riktigt kommit mig för. Idag satt jag och pratade med några i min klass om att man borde kompisdejta och kom att tänka på det här.

      Jag heter Julia och är 21 år gammal. Jag har bott i göteborg i ungefär ett år och pluggar till läkare. Det är väldigt intressant. Men jag funderar på att ta ett uppehåll snart för att hinna med att göra andra saker som är intressant också. De människor som jag har träffat sen jag flyttade hit är kul! Dock är det typ bara folk inom skolan, och jag skulle gärna få lite bekantskaper utifrån också. Personer att fika, dricka vin, promenera eller dansa med!

      Så hur man gör nu vet jag inte riktigt men, kanske såhär: Hur trivs du i Göteborg? Vad gör du? Är du fortfarande intresserad av att träffa folk? Och isåfall kanske mig?

      Hör av dig om du vill! Kram!

      Julia 2015-03-03 19:35:00
      Svara
  • Stad: Göteborg (kanske lite utanför…)

    Vet inte om detta är alldeles försenat, men äsch jag testar! Vet att blogginläggets titel lyder ”Hitta en vän i din nya stad” och nu kanske det råkar vara så att jag inte alls har flyttat till en ny spännande stad. Men det har däremot mina vänner. Jag är nämligen en tjej som har tagit en paus från allt som heter skola och studier medan jag funderar på vad som skall komma härnäst. Även om pausen var välbehövligt känns det också, ganska ofta, väldigt ensamt. Därför tänkte jag ge detta en chans. För tänk om man faktiskt skulle hitta en ny vän?
    Så här kommer en kort presentation om mig själv: mitt namn Emelie och jag är 19 år. Jag älskar film och böcker, äter alldeles för mycket chips och är lite för beroende av internet. Skulle någon fråga mig om jag var feminist är svaret självklart -JA!

    Vill du veta något mer så kan du ju, hm… tja… Skicka ett mejl kanske? Gärna till denna adress ———-> [email protected]

    Emelie 2015-01-11 05:39:18
    Svara
  • Stad.Örebro,men längtar med vartenda ben i kroppen härifrån.

    Alicia,kommer från borås men har spenderat största delen av livet i Örebro.

    Är 18 år,pluggar ekonomiprogrammet på distans,och har tyvär knappt någon kompis kvar,endast folk som jag umgås med socialt om man kan säga så.Anledningen till att det har blivit så,är att jag har svårt att hitta folk i min egen ålder som har samma åsikter och intressen som jag.Då jag ej dricker/festar har jag fått stämpel tönt/tråkig i pannan sen så länge jag kan minnas.Vill inte dricka och prata paradise hotel som i mina ögon är hemskt (förlåt),vill prata om artister från 80talet som blev one hit wonders,äta och laga god mat till de sena timmarna,helt enkelt hitta någon/några man klickar med på kompissättet.

    hoppas att jag inte är ensam med mina starka/udda åsikter om saker och ting,hör av dig om du är likadan! kram

    [email protected]

    alicia 2015-01-10 17:59:30
    Svara
  • Stad: Linköping

    Hej!
    Jag heter Angelica och är 20-någonting år. Har gått en del på folkhögskola och är därigenom van vid att umgås med folk mellan 18 till 40 så din ålder är mindre betydelsefull för min del. Är nyinflyttad till en liten ort strax utanför Linköping och mina intressen är allt från att skriva romanmanus och dikter till att sjunga musikalsånger och bygga pärlplattor. Vill bli bättre på att sy, måla och fotografera men är kanske egentligen lite för klantig för att lyckas med det. Pratar dock gärna om alla sorters konstformer och tittar på sådant som andra har skapat. Tycker om skogen, att läsa böcker, djupa diskussioner, filmer som får en att tänka efter, katter (men har tyvärr ingen själv just nu), gammaldags inredning och min son som än så länge är en söt liten bebis. Och även om mitt barn är det bästa som hänt mig, så där som det ska vara, så vill jag gärna också hitta vänner i sammanhang som inte är föräldrarelaterade, vänner som man kan prata med om allt – inte bara barnmat – vara kreativ med, gå vårpromenader och handla på Myrorna, typ.

    Mailadress: [email protected]

    Angelica 2015-01-03 20:28:54
    Svara
  • Stad: Stockholm
    Om mig: hoppas att nån fortfarande tittar till detta inlägg pga är så pass sen med att skriva här :( IAF Sofia e mitt namn, flyttade till solna i april, älskar att dansa, smink, långhåriga män, glitter, ravea på rave, skriva, sigge eklund, lotta lundgren, svensk film, sjunga falskt och försök till fint, KATTUNGAR, feminism, mat och sangria! SKRIV TILL MÄÄÄJ så skall JAG SVARA DÄÄÄJ
    Mailadress: [email protected]

    Sofia 2014-12-19 21:07:03
    Svara
  • Stad: stockholm
    Maria, 26 år och kommer från Uppsala, men har nu flyttat till stockholm med min pojkvän och saknar att kunna vara spontan och umgås med vännerna. Älskar shoppa, dricka drinkar, mys kvällar och god mat!

    Jobbar heltid i butik med oregelbundna tider så söker vänner dag, kväll och nätter. :)

    Finns min/mina nya spontana vänner någonstans?

    Maria 2014-12-14 00:29:51
    Svara
  • STOCKHOLM
    flyttar efter jul för att läsa visuell kommunikation på SU. jobbar just nu som sushikock (sushi<3) hade varit trevligt med en ny vän att upptäcka staden med.
    [email protected]

    Klara 2014-12-08 22:53:28
    Svara
  • Jag heter Sanna och är femton år gammal, går alltså i nian, och ska snart söka till gymnasieskolor, har lite panik pga det, finns bara en enda skola jag vill gå men många söker den så hoppas såå att jag kommer in!
    Jag älskar musik typ jättemycket !!
    Lyssnar på det mesta men oftast spelas Håkan Hellström, Artic Monkeys, Ben Howard, George Ezra, Vance Joy, Daughter, Of Monsters And Men och San Cisco, i mina hörlurar, egentligen så mycket mer men blir så lång lista då.
    Sen tycker jag om kläder jättemycket, har mycket magtröjor, kjolar, boyfriend jeans, och högmidjade svarta jeans & stickade tröjor, har oftast en kånken på ryggen och har även precis fått glasögon.
    Tycker om att dansa halva nätterna med bra sällskap och bra musik, tills fötterna inte orkar mer, älskar mysiga filmkvällar med mina vänner också.
    Spelar teater på fritiden med världens bästa grupp och åker konståkning.
    Tycker om Paris(vill gå konstskola där), te, serier, ser mycket på film senaste jag såg var If i stay som jag sett två gånger nu älskar den filmen den är så himla härlig och även sorglig den har liksom allt, tycker om Julen såå mycket och längtar så himla mycket till Jullovet och all god mat.
    Tycker om ljusslingor och affischer. Läser gör jag också.
    Oj vad långt det blev nu, tycker det är så svårt att beskriva sig själv, men jag bor i Sundsvall och är ganska tyst om man inte känner mig om man känner mig pratar jag mest hela tiden, är även väldigt lugn oftast.
    Älskar läppstift och mat typ jättemycket men är väldigt ändå smal, vilket jag har mycket komplex över.
    Skulle vara jätteroligt att ha en brevvän går lika bra med mail som snigelpost. Såå snälla skriv !!
    / [email protected]
    Kramar !

    Sanna 2014-12-07 15:55:30
    Svara
  • Stad: Uppsala

    Hej! Det här är hundra år sent men hoppas det är okej ändå!
    Jag bor en bit ifrån Uppsala, men började ettan på gymnasiet där i höstas. Har lärt känna mycket fint folk i skolan men skulle ändå vilja lära känna någon som är lite mer lik mig. Tycker om feminism, kultur, att skriva, musik, 90-talet och hör och häpna, one direction. Gillar även att fika, prata politik, fangirla och beundra kläder en sextonåring som jag inte har råd med.
    Mailadress: [email protected]

    elina 2014-12-06 16:25:49 http://glitternirvana.tumblr.com
    Svara
  • Åh va fint!!
    Stad: PARIS!!
    Jag heter Emma, är 19 bast och flyttade till hit i September. Just nu bor jag i le Marais och jobbar på Cojean (en lunchrestaurang). Gillar att fuldansa, dricka öl på rökiga barer, gå långa promenader, pasta carbonara, grafisk design, feminism, filmer, böcker, långa frukostar och hundar. Verkar det intressant?

    Mailadress: [email protected]
    Kraaaam!

    Emma 2014-12-05 15:16:45 http://asongforhedwig.blogg.se
    Svara
  • Stad: STOCKHOLM

    Jag är en 19-åring som precis flyttade ner hit efter studenten från Härnösand. Känner mig pepp på att ha en bokklubb, är det någon som är på?? Men är också pepp på att bara träffa lite nya människor och hänga/fika/promenera/upptäcka stan med. Jag gillar att diskutera och få nya perspektiv, åka på äventyr, hålla på med friluftsgrejer (fast jag gör det inte så ofta) och hetsa över hur några grundämnen och energi kunde bli vår värld idag med alla samhälls- och naturproblem, alla mirakel och allt vardagligt som den är. Ser mig själv som en ganska glad och lättfascinerad tjej som gillar det mesta. Lovar att vara snäll med dig om du svarar! Puss, fred ut och ha det allmänt bäst alla eventuella friendoz

    Mail: [email protected]

    Moa 2014-12-05 11:22:38
    Svara
  • Alltså sjukt sent att svara på detta inlägg, men ah…
    Stad: Luuuund
    Jag: är snart 21, har bott här sedan september, flyttade iväg från vänner, familj, pojkvän och min katt (!!!) för att börja på kandidatprogramet i Mänskliga Rättigheter. Har awesome kursar-kompisar som gillar exakt samma saker som jag, dvs feministiska fikor, biobesök, veganska knytkalas, rödvin, dans i Köpenhamn och då så klart att nörda i allt som har med politik/rättigheter osv att göra.
    MEN hade ändå varit trevligt med fler bekantskaper så klart! Någon långt borta som vill brevväxla? Någon i Lund som vill gå promenader i botan, dricka glögg och mysa i vintermörkret eller förfasa sig över SD och debatera för om man vågar rösta på F! i nästa val eller ska man taktikrösta?
    Gillar även väldigt mycket:
    Djur
    Träd
    Blommor
    Krukväxter
    Ord
    Bilder
    Musik
    Havet
    Och om jag vore ett djur så skulle jag vara en säl.
    Vi hörssss
    Mail: [email protected]

    Ellen 2014-12-05 00:41:19
    Svara
  • Stockholm
    I vår flyttar jag till huvudstaden för att praktisera på en pr/mode-byrå.Jag tycker fantastiskt mycket om att dansa mig svettig på klubbar men vet ju inte vart man skall gå så jag behöver en vän/guide. Sedan gillar jag sushi mest i hela världen . Jag pluggar Medie och kommunikationsvetenskap och gjort det i 2,5 år och blir klar till våren. Jag vill gärna äta sushi/drickavin/fika/maila med någon kul person där ute!

    Linn 2014-12-04 11:50:15
    Svara
  • Stad: Stockholm
    Om mig: 19 årig tjej från huvudstaden. Jag bor ensam med min katt och livet består för tillfället endast av bästaste pojkvän, 8-5-jobb och öl. Många bästa polare har börjat plugga och/eller rest iväg på äventyr. Så här är jag kvar. Ensam. Nästan iallafall.
    Jag vill lära känna andra, nya, människor, jag känner ju redan alla mina polare. Så vare sig du är sugen på öl avec pratstund, gå på loppisrundor och fika lite för mycket eller bara ha en mailkompis- skicka bara iväg ett mail till mig vetja!
    Mailadress: [email protected]

    Agnes 2014-12-04 10:40:17
    Svara
  • Stad: Kristianstad
    Om mig: Bott i Kristianstad i snart ett år, kommer ifrån Göteborg. 23-årig tjej som trivs bra i stan men har fastna lite i att mestadels umgås med kollegor och sambo – skulle gärna träffa lite nya människor! Ses gärna på en fika eller ett par glas och hittar gärna en vän att gå hundpromenader med, träna, äta middag…lite vad som helst :)
    Mailadress: [email protected]

    Annelie 2014-12-04 03:58:08
    Svara
  • Stad: Barcelona

    Om mig: Jag är 23 år och bor med min spanske sambo i Barcelona sedan en tid tillbaka. Jag jobbar på ett kontor där jag spenderar jättemånga timmar i veckorna (åtminstone känns det så ibland) men på helgerna älskar jag att strosa omkring i denna vackra stad, hitta nya favoritplatser, skriva och dricka massa massa kaffe. Hör av dig så tar vi en kaffe ihop!

    Mailadress: [email protected]

    Malin 2014-12-03 23:03:59 http://malinbcn.blogg.se
    Svara
  • Stad: Uppsala

    Om mig: Jag är en 21-årig tös som flyttar till Uppsala i mitten av januari för lite tvärvetenskapligt plugg till att bli Logoped! Saker jag diggar: The Smiths, dricka öl, estetiska filmer såsom Wes Anderson, filosofera (eller ja babbla i timmarvis) om allt från himmel till jord. Vegeterian och har en stor hunger för att ständigt utvecklas och utmana mig själv. Underbart att få umgås med likasinnade människor och är så laddad för att bo i fina Uppsala! Störtskön grej det här med att hitta nya vänner i ny stad, kom igen det blir kul!
    [email protected]

    Kajsa 2014-12-03 21:50:33
    Svara
  • Om mig: Jag är en 21-årig tös som flyttar till Uppsala i mitten av januari för lite tvärvetenskapligt plugg till att bli Logoped! Saker jag diggar: The Smiths, dricka öl, estetiska filmer såsom Wes Anderson, filosofera (eller ja babbla i timmarvis) om allt från himmel till jord. Vegeterian och har en stor hunger för att ständigt utvecklas och utmana mig själv. Underbart att få umgås med likasinnade människor och är så laddad för att bo i fina Uppsala! Störtskön grej det här med att hitta nya vänner i ny stad, kom igen det blir kul!
    [email protected]

    Stad: Uppsala 2014-12-03 21:45:48
    Svara
  • Stad: Malmö

    Mig: heeeej! Jag heter Julia, är tjugoett år gammel och flyttade till Malmö (Möllan) nu i höstas för att plugga miljövetenskap och hållbar utveckling. Jag har jättefina klassisar men hade varit så mysigt att träffa någon man verkligen klickar med och kan prata med allt om, kolla på serier (är besatt av modern family och new girl) å äta glass en hel natt, dricka massa vin. Jag älskar djur, är vegetarian, är feminist såklart. Brinner ju lite för det här med miljö och hållbar utveckling då, men OBS lovar att ej tjata om hur du sopsorterar. Jag älskar också brunch, tränar eeeeh typ då och då.
    Kram kram!
    [email protected]

    Julia 2014-12-03 21:45:31
    Svara
  • Stad: Jönköping

    Verkade inte vara någon annan från Jönkan här men man kan ju prova ändå!
    Jag är 20 år, flyttade ner till Jönköping för snart ett och ett halvt år sen och pluggar på högskolan. Läser medie- och kommunikationsvetenskap, drömmer om att jobba inom reklam eller åtminstone ett grymt kreativt jobb med stora variationer. När jag inte pluggar hänger jag runt med pojkvännen och kompisarna, grottar ner mig i böcker, skriver, nördar kring sagan om ringen och försöker att leva fullt ut! De kompisar jag har här är tills största del bara de som går samma utbildning som jag så skulle vara väldigt kul att lära känna lite fler.

    Mikaela 2014-12-03 20:21:09
    Svara
  • Stad: uddevalla/göteborg
    Om mig: är feminist (alltså vänster ej liberalfeminist), gillar one direction och att bli full (helst på öl). Går sista året på natur och är så så så skoltrött. Vill hitta någon att glömma nutiden med. ps är sämst på att skriva långa mejl!!!
    Mailadress: [email protected]

    sofia 2014-12-03 20:00:48
    Svara
  • Stad: Berlin

    Om mig: Mitt namn är Lovisa och jag är 19 år gammal. I januari flyttar jag till Berlin där jag inte känner en enda människa vilket jag tror kommer bli ett av mina livs bästa beslut, och hoppas på att hitta något litet jobb trots att det enda ordet jag kan på tyska är \”Achtung\”. Det finaste jag vet är att dansa sönder fötterna i någon av Berlins gömda undergroundklubbar, gå hem när det är ljust ute och bruncha med en vän samtidigt som en berättar alla gårdagens märkliga händelser för varandra. Jag tar jättegärna en öl med en ny person för det allra bästa som finns är väl ändå att möta nya människor.

    Mailadress: [email protected]

    Lovisa 2014-12-03 17:45:50
    Svara
  • Stad: Berlin
    Om mig: Mitt namn är Lovisa och jag är 19 år gammal. I januari flyttar jag till Berlin där jag nästan inte känner en enda människa. Vilket jag tror kommer bli ett av mina livs bästa beslut, och hoppas på att hitta något litet jobb trots att det enda ordet jag kan på tyska är ”Ashtung”. Det finaste jag vet är att dansa sönder fötterna i någon av Berlins gömda undergroundklubbar, gå hem när det är ljust ute och bruncha med en vän samtidigt som en berättar alla gårdagens märkliga händelser för varandra. Jag tar jättegärna en öl med en ny person för det allra bästa som finns är väl ändå att möta nya människor.
    Mailadress: [email protected]

    Lovisa 2014-12-03 17:42:29
    Svara
  • Stad: Stockholm
    Om mig: 22 år. Flyttade till Stockholm för snart ett år sedan för att avsluta min fotoutbildning med praktik. Examinerades som fotograf vid Fotoskolan Göteborg i juni och blev kvar här. Just nu jobbar jag deltid och frilansar lite smått som fotograf. Jag gillar till exempel bakning, fika, loppis, pyssel, utflykter, design & kulturliv. Vill lära känna fler människor här i storstan, så hör gärna av dig så kan vi ses över en kopp kaffe/ett glas vin/något annat gött! Kram!

    Mailadress: [email protected]

    Sofia 2014-12-03 14:46:02 http://sofiabystrom.blogg.se
    Svara
  • Stad: Göteborg

    Om mig: är 19 år och studerar matematik. flyttade ned hit för att jag hade tröttnat så fasligt på stockholm – men nu blev det ju så fruktansvärt tomt? skulle vilja ha någon som bara är sådär självklar – inga stora ord bara ringa och komma över. sitta och prata feminism, dricka vin och ta kalla nattpromenader. se franska filmer på hagabion och kanske hitta på ett kreativt projekt på tok försent en söndagkväll. oroa sig för framtiden men alltid hitta ett sätt att peppa den som oroar sig.
    mig hittar ni i majorna, det är bara att skriva ett litet meddelande så kan vi ta en kaffe !

    Mailadress: [email protected]

    Malin 2014-12-03 13:41:50
    Svara
  • Stad: Berlin

    Om mig: I början av nästa år så kommer jag att flytta till Berlin för att plugga filosofi på distans + lära mig tyska osv. Jag är 19 år gammal från Stockholm, älskar att läsa tidningar, att laga mat och dricka goa grejer till det. Går på kompisdejt med alla peeps som vill!

    Mail: [email protected]

    Tora 2014-12-03 13:32:28 http://www.ljungmagazine.com
    Svara
  • Stad: Paris

    Om mig: 18 år. Jag heter Ottilia och bor i Paris, flyttade ner hit i slutet av Juli för att jobba som au pair i ett år. Jag gillar tv-serier, allt av Wes Anderson, öl, att dansa konstigt, att läsa, gå på museum, frukost, att skriva, att måla och att prata politik. Sjukt mycket annars också, men släng iväg ett meddelande om du är intresserad av att träffas och hitta på någonting. Kram :)

    Mailadress: [email protected]

    Ottilia 2014-12-03 12:45:15
    Svara
  • Stad: Wien

    Hej, jag är en tjej från Österrike men pluggade i Göteborg i tio månader. Det vore så kul att träffa någon från Sverige igen och prata svenska (och kanske också lite tyska :-)
    Jag läser statsvetenskap på Universität Wien, gillar att hänga på kaféer och promenera runt i stan.

    Mailadress: [email protected]
    .

    Simone 2014-12-03 09:52:56
    Svara
  • Stad: Uppsala
    Om mig: 20 år, läser miljövetenskap och intressen jag har är just klimatfrågor, natur osv, gärna kopplat till politik. Mat, jämlikhet, klassfrågor och musik är också viktiga saker. Söker någon att slänga ihop vegetariskt med (glass till middag går dock lika bra!) och som vill dansa ofta.
    Mail: [email protected]

    Anna 2014-12-03 01:09:18
    Svara
    • Svar på Annas kommentar.

      HEJhallå nu är ju det här fruktansvärt sent, throwbackigt typ ett år senare.
      MEN jag funderar på att börja plugga miljövetenskap till hösten (eller freds-ochkonflikt, eller Pol. kand… eller…) och tillber Uppsala och försöker förtvivlat att äta vegetariskt i ett köttöversvämmat Colombia. I februari kommer jag (kanske) hem, om du skulle vilja ta en fika då skulle det vara himla fint!!

      fredrikaandersson1996(at)gmail.com går att nå mig på!

      Fredrika 2015-11-06 14:43:44
      Svara
  • Stad: Wien

    Hej, jag är en tjej från Österrike men pluggade i Göteborg i 10 månader. Det vore så kul att träffa någon från Sverige och prata svenska igen (och kanske också lite tyska ;-)
    Jag läser statsvetenskap på Universität Wien och gillar att hänga på kaféer eller promenera runt i stan :-)

    Mailadress: [email protected]

    Simone 2014-12-02 23:50:57
    Svara
  • Stad: Wien
    Hej, jag är en tjej från Österrike men pluggade i Göteborg i 10 månader. Det vore så kul att träffa någon från Sverige igen och prata svenska (och kanske också lite tyska ;-)
    Just nu läser jag politik på Universität Wien och gillar att hänga på kaféer :-)
    Mailadress: [email protected]

    Simone 2014-12-02 23:40:45
    Svara
  • Stad: Göteborg
    Om mig: Tjingeling! Jag är 19 år och flyttade hit i augusti för att plugga bioteknik på Chalmers, vilket jag är helnöjd med! Vore sjukt najs att ha nån som inte går på min sektion att hänga med så en får lite ombyte! Jag är sjukt pratglad och tycker om musik, snö, fika, kuddar och att fota och läsa. Plus typ allt annat, gillar liksom det mesta. Spenderar gärna hela nätter på Pinterest eller med en bok. pusshej!
    mail: [email protected]

    Emilia 2014-12-02 22:18:01
    Svara
  • Stad: Linköping
    Om mig: Relativt ny i staden med ett litet barn och vill gärna lära känna trevliga människor, både med och utan barn. Mina intressen är det mesta inom det estetiska området. Allt från att skriva romanmanus och dikter till att sjunga musikalsånger och bygga pärlplattor. Vill bli bättre på att sy, måla och fotografera. Tycker om skogen, djupa diskussioner, katter och gammaldags inredning. Favoritmusik: Kent. Favoritfilm: Amelie från Montmartre. Favoritskrivgenre: Prosalyrik.
    Mailadress: [email protected]

    --- 2014-12-02 22:06:22
    Svara
  • Stad: Zürich

    Om mig: Jag är en 19 år gammal tjej som flyttat till Zürich nu i höst för att studera en Bachelor of the Arts in Contemporary Dance. Förutom att dansa älskar jag att ha ölkvällar, dansa loss på klubben och gå mysiga promenader (speciellt i denna stad som jag håller på att lära känna!!!). Inte sett nån kommentar om någon som bor i Zürich så tänkte att jag ger det ett försök. Skulle mer än gärna ta en öl/fika med ett nytt ansikte och visa det lilla jag lärt känna hittills i min nya stad och förhoppningsvis få massa nya tips. Så hör av er om ni har vägarna förbi, tycker detta va ett himla roligt intiativ!!
    Mail: [email protected]

    Clara Olausson 2014-12-02 21:41:17
    Svara
  • Stad: Montpellier
    Om mig: Jag heter Clara och jag flyttar till Montpellier om fyra dagar(!!!!!!!!!!!!!!!!!!). Jag gillar bland annat hemlisar, hångel, nagellack, för stora jeansjackor, vin, glittriga grejer, snygga killar, snygga tjejer och att spela in filmer och äta pasta. Hör av er om ni bor någonstans på Franska Rivieran!
    [email protected]

    Clara Kristiansen 2014-12-02 20:44:24 http://www.clarulk.devote.se
    Svara
  • Stad: Berlin

    Om mig: är 18 år gammal och från Stockholm, men har tyska föräldrar och pratar därmed både tyska och svenska flytande. Bor numera i Berlin och går på konstskola här vilket är jättekul, umgås med vänner, bakar kaka (<3), äter kaka, gillar att ta foton och att ha fina middagar tillsammans med bra personer och att sitta på uteserveringar. Reser runt en del på grund av många distansförhållanden men är pepp på att lära känna några svenskar i denna stad då jag faktiskt inte känner en enda svensk här!

    Mail: [email protected]

    Elisabeth 2014-12-02 20:07:30
    Svara
  • Stad: Växjö
    Om mig: Egentligen är jag inte ny i Växjö eftersom jag har bott här i två år, men ibland känns det som att jag behöver lite färska människor i mitt liv. Pluggar till svenska/engelska/matte/NOlärare för årskurs 4-6 och jobbar som projektkoordinator på Linnéuniversitetet, bor i en etta i stan med sambo, hund och kanin. Gillar musik och mysiga vinkvällar. Överlag är jag nog rätt okomplicerad. Har pendlat till Kalmar i ett halvår för att läsa en kurs men det är snart över och jag kommer att ha massor av fritid! Kom och öla med mig! (Fyller 23 i januari om det var viktigt).
    Mailadress: [email protected]

    Sofia 2014-12-02 19:15:51 http://fiantastic.tumblr.com
    Svara
  • stad: london
    om mig: gillar kaffe & skridskor & mumin & gamla filmer
    mejl: [email protected]

    dani in london. 2014-12-02 17:46:28 http://daniellacaspian.blogg.se
    Svara
  • Stad: Berlin
    Om mig: Är 19 år gammal och bor i den stora men drömiga staden Berlin. Pluggar lite tyska om dagarna men är mest här för att leva!! Hade varit kul att träffa någon att gå ut och ta en öl med eller varför inte att gå på konstutställning med. Hör av dig vettja, vore så fett!
    Mailadress: [email protected]

    Hanna 2014-12-02 16:50:46
    Svara
  • stad:
    oslo (flyttar dit i januari)
    eller närmare bestämt nesøya.

    om mig:
    jag heter linnea.
    är 21 år gammal.

    som person är jag väldigt glad och spontan.
    jag tycker att det är superkul att träffa nya människor
    och därför blev jag så glad när du (flora) fixade den här fantastiska grejen!

    att prova på nya saker, tycker jag är både spännande och givande,
    så därför har jag bestämt mig för att flytta till oslo i januari.

    min fritid spenderar jag gärna vid havet med en fin vän och pickning (alla månader om året),
    i sängen/soffan med en bra bok, på en bar med en god vän och öl eller spelkvällar med vin.
    jag försöker säga ja till så mycket som möjligt, – livet blir roligare då.

    jag är väldigt enkel som person och är glad för alla nya möten med människor, – alla har något att ge!

    hör av dig om du vill ses!
    [email protected]

    linnea 2014-12-02 15:08:29
    Svara
  • Stad: Lund
    Om Mig: Är en sprallig tjej på 22 år, har gått två år på folkhögskola men är nu sen ett år tillbaka i Lund igen som jag är uppväxt i, vill flytta och resa & längtar mycket till äventyr och utmaningar, känner mig ganska ensam här i Lund, eftersom nästan alla mina vänner har flyttat till andra städer. Jobbar som timvikarie på en daglig verksamhet, de dagarna jag inte jobbar så målar jag eller övningskör (försöker ta körkort ;<) eller är med min pojkvän eller mina vänner. Älskar second hand, Kaffe, konst. Är feminist och Troende. Hör av dig om du vill ta en kaffe med mig :)
    mejl: [email protected]

    Maj 2014-12-02 13:44:07 http://soulsong.blogg.se
    Svara
  • Mejl: [email protected]

    Simone 2014-12-02 12:33:08
    Svara
  • Stad: Berlin, Tyskland

    Om mig: I februari flyttar jag till Berlin, en stad där jag inte känner någon. Jag är 24 år och flyttar dit för min praktik. I juni tar jag min examen. Jag talar inte tyska alls, men däremot en del andra språk. Jag tycker om att resa, se nya kulturer och prova något nytt. Är en lugn person med aptit på livet.
    Tycker om: franska filmer, att gå museum och att läsa romaner. Såklart även hundvalpar, höstregn, te och allt det där andra självklara.

    Mejl:

    Simone 2014-12-02 12:32:19 http://www.atsimones.blogg.se
    Svara
  • Sjukt bra grej!
    Stad: Göteborg
    Om mig: Jag är en 20-åring från Stockholm som alltid vetat vad jag vill, men i våras bara försvann all motivation till att hålla på med musik. Så jag har gett det en paus för att se om det kommer tillbaka på något vis. Jag lade till lite slumpartade kurser och kom in på en halvfartsgrej här i Göteborg så då flyttade jag hit, pluggar deltid och jobbar deltid på restaurang.
    Jag tycker om att se serier, gå lååånga promenader (det bästa jag vet), basta, lyssna på poddar och diskutera saker jag tycker är viktigt och intressant, t.ex. sexualitet och psykologi (pluggar en kurs som heter Psykologi inr. sexologi så det är väl passande). Är ganska framåt och glad och intensiv, och om du tycker om mig tycker jag om dig tillbaka!
    Mejl: [email protected]

    Agnes 2014-12-02 11:07:36
    Svara
  • Stad: Dar es Salaam (Nairobi i dec)

    Om mig: Jag heter Vanja, är 19 år och jobbar på nordiska förskolan i Dar. Jag är rätt förvirrad av låtsasvärlden jag arbetar i, det rika communityt som skapats kring de som arbetar med bistånd här. Men jag gillar Dar, det är en häftig stad. Jag gillar också: film, politik, kaffe, att prata, böcker, svensk radio och folk som är snälla. Och nya kompisar!

    Mailadress: [email protected]

    vanja 2014-12-02 10:51:14
    Svara
  • Köpenhamn
    Är 20år och nyinflyttad till centrala Köpenhamn pga kärlek (+tråkigt jobb/ivägflyttade vänner/tråkiga rutiner i föregående stad). Är så taggad!! Vill ha någon att strosa runt, sitta på café, dricka drinkar och berätta hemlisar med. Ska förövrigt jobba deltid på ströget och plugga till högskoleprovet, weho.
    [email protected]

    Louise 2014-12-02 10:47:43
    Svara
  • Stad: Tokyo (ojdå kanske inte har så stor tur med detta)

    Om mig: Jag heter amanda och bor för ett år i världens största himla stad, där jag pluggar japanska och mangateckning. Jag flyttade hit med min bästa bf och min bästa killkompis och det är bra och bäst och så, men jag har märkt att man lätt blir fast i sitt lilla umgänge, det är så lätt att bara vara hemma istället för att hänga med någon ut. Sedan har jag det generellt lite knepigt med sociala situationer genrellt, jag kan tycka att människor är lite läskiga och svåra ibland. Men oftast bra. Just nu lyssnar jag mest på The sound of animals fighting, bygger en cosplaydräkt och håller på att upptäcka alla grymma små butiker, billiga barer och knäppa djurcafeer. Säg hej om ni är här! Här inne resebloggar jag: umeyointokyo.tumblr.com

    Mailadress: [email protected]

    Amanda 2014-12-02 10:17:05 http://umeyointokyo.tumblr.com
    Svara
  • Stad: Paris

    Om mig: Om en månad flyttar jag till Paris där jag ska jobba som Aupair och plugga franska de sju närmaste månaderna och skulle bli så glad över att hitta en vän eller två som får tillvaron att kännas lite mindre asläskig (men jättespännande såklart). Jag är 19 år, tog studenten i år och varvade hösten med att jobba, volontärarbeta i Kambodja och tågluffa. Jag älskar att fika länge, resa till nya platser, lyssna på musik som får mig att välta av stolen och prata prata prata. Skulle bli så himla glad om någon ville mötas när jag är på plats i Paris.

    Mailadress: [email protected]

    Sara 2014-12-02 10:02:37
    Svara
  • Okej, testar.

    Stad: Montreal.

    Jag heter Fredrik och jag är intresserad av matlagning, matätning, öl, whiskey, obskyra böcker om filosofi, och alla andra böcker också. Jag sorterar lastpallar på ett lager och har lärt känna och göra denna stad till mitt hem under 2014. Jag kan läsa på franska men snacka är svårare (Québec-dialekten är lite… annorlunda) men det tar sig!

    Maila mig på: [email protected]

    Fredrik Stolt 2014-12-02 08:07:05
    Svara
  • Stad: Stockholm
    Om mig: Hej! Mitt namn är Elin och jag är 20 år. Har bott i Stockholm hela mitt liv men de flesta av mina närmsta har flyttat härifrån och lär jättegärna känna nya människor. Är intresserad av musik (Fiona Apple, Håkan, Dungen, Dylan, PJ Harvey och mycket MYCKET mer! Försöker lära mig spela också.), film (ser mycket film men är sugen på att testa göra också!), att måla/rita osv. Intresserad av att skapa och att se vad andra skapar helt enkelt! :) Just nu läser jag en kurs inom arkitektur och en kurs inom genusvetenskap och försöker reda ut vad-ska-jag-göra-med-livet-trasslet. Gillar att snacka, promenera, fika, gå på konsert, gå på utställningar, se bra film med mera! Är väldigt obegåvad inom området sport. Mycket snäll. Vill resa till Reykjavik någon gång. Hör jättejättegärna av dig! :D
    Mailadress: [email protected]

    Elin 2014-12-02 07:34:21
    Svara
  • Stad: San Diego, California
    Om Mig: Jag är 21 år & pluggar på community college. Jag tycker om att vara kreativ i nästan vilken form som helst. Framförallt saknar jag svenska vänner här i san diego. Har i princip inga svenska kontakter i samma ålder. Söker helt enkelt en fika kompis. Tvekar på att jag hittar någon, men de var värt ett försök i alla fall! :)
    Mejl: [email protected]

    Louise L 2014-12-02 04:00:47 http://cherielollo.tumblr.com
    Svara
  • Stad: New York
    Om mig: Jag är 21, och bor i New York där jag pluggar till fotograf på östkustens största privata konstskola. Jag spenderar massor med tid i skolan/på mitt jobb, men skulle tycka det vore så mysigt att hitta någon att prata svenska med. Efter två år i USA saknar man Sverige en hel del, tänk vad trevligt det vore att ha en svensk kompis att åka till IKEA med, eller baka lussebullar och dricka glögg? Hoppas på att hitta någon.
    Mailadress: [email protected]

    Louise 2014-12-02 03:33:34 http://www.louisepalmberg.com
    Svara
  • Stad: Wellington, Nya Zeeland
    Om mig: jag tog studenten i våras och flyttade i september till huvudstaden på Nya Zeeland. Jag jobbar i en klädaffär som är ungefär som HM. Det är jobbigt och stressigt men jag gillar det. Utöver det älskar jag att grotta mig in i tjocka böcker som räcker i dagar, fotografera och ta promenader i min nya hemstad. Ofta hamnar jag på roliga caféer med billigt kaffe. Trots att jag bor med en av mina bästa kompisar hemifrån känns det ibland, ja, lite ensamt. Vi känner bara fyra personer här hittills. Så det skulle vara superkul att prata med någon mer rolig person!
    Mailadress: [email protected]

    Rebecka 2014-12-02 02:34:42 http://paperplaner.wordpress.com
    Svara
  • Stad: Stockholm
    Om mig: Mitt namn är Stina och jag är 20 år. Bor för tillfället i USA men flyttar hem till Stockholm i början av mars. Tycker om musik (indie, folk), secondhand, träna, äta middagar och dricka vin. Känner mig vilsen och sökande och behöver någon att bolla tankar och känslor med.
    [email protected]

    Stina 2014-12-02 01:17:02
    Svara
  • Stad: Malmö
    Om mig: jag har bott i malmö i hela mitt liv, tog studenten i våras och nu jobbar jag i en piercingstudio. det känns som att ALLA mina vänner har flyttat och jag blev den som blev kvar och jag saknar saknar saknar att ha folk omkring mig. jag vill bara ha nån att dricka te/öl med, gå på prommenad, kolla på tv-serier med, göra vad som helst med!
    Mailadress: [email protected]

    moa 2014-12-02 00:34:48 http://botellonz.blogg.se
    Svara
  • Stad: Leipzig, Tyskland (ca 1,5 h sydväst om Berlin)

    Om mig: Jag är 24 år och bor sedan två månader tillbaka i Leipzig där jag gör min europeiska volontärtjänst på totalt 11 månader. Gillar att dricka vin, skratta tills jag gråter och dansa dansa dansa. Är mycket för filmer och serier också. Gillar faktiskt det mesta nu när jag tänker efter, är en sån som gärna provar på nya grejer! Om det finns fler äventyrliga själar här i närheten vore det superkul att ses. Bor för övrigt med 6 andra volontärer i en stor lägenhet och kan erbjuda 7 sovplatser om nån har lust att hälsa på och se sig omkring i denna jättefina stad. Tschüssi!

    Mailadress: [email protected]

    Tamara 2014-12-02 00:15:41
    Svara
  • Stad: Göteborg
    Om Moi: 19 årig som tog studenten i somras, jag hade ingen aning vad jag skulle göra med mitt liv(post student ångest :p) så jag packade en väska och flytta ner hit! Jag älskar allt som har med feminism att göra samt komedi serier ( New girl, the office, parks and rec, Girls) Fast än jag har bott här i typ två månader är jag inte så bekant med staden och känner inte så värst många människor. Jag är en väldigt Go With the flow människa och skulle jätte gärna vilja träffa nya ansikten som jag kan dra med mig till secondhand butiker, bio, hitta mysiga caféer och bara äta gott. Göteborg är så löjligt vacker man vill bara utforska mer och se vad denna stad har att erbjuda. Lots of love – I
    Mailadress: [email protected]

    Idman 2014-12-02 00:15:35
    Svara
  • Stad: Linköping
    Om mig: 21 år, pluggar civilingenjör på LiU och omringas av tekniska fakultets-folk hela dagarna, vilket inte är så himla satisfying. Förra året pluggade jag grafisk design, andra intressen är feminism och typ allt som har med kultur att göra (bok/film/musik/konst). Rest en del och gillar att ta promenader i skogen samt klubba till bra musik. Är i sånt need av fler vänner här, maila så styr vi upp något kul!
    Mail: [email protected]

    Karolin 2014-12-02 00:10:08
    Svara
  • stad: lund
    om mig: hejsan, jag heter ida och är 17 år gammal. jag har bott i lund i hela mitt liv så jag skulle behöva någon som kan hjälpa mig att se stan på ett nytt sätt. jag är en lättstressad julälskande lillgammal feminist som mer än gärna spenderar alla dagens timmar på café. jag går just nu 50% i gymnasiet och hade därför gärna träffat en ny kreativ person att bolla tankar, projekt och idéer med. jag går estetiska linjen med inriktning på media och fotografering. är du någonstans mellan 16-20 och vill ha en glad lundensare i ditt liv så mejla gärna. (jag fungerar utmärkt att användas som guide om du är nyinflyttad!!) kram.
    mailadress: [email protected]

    Ida 2014-12-01 23:52:48 http://ett-kolikbarn.blogspot.com
    Svara
  • Stad: Uppsala
    Om mig: 21 år, kommer ursprungligen från Borlänge i Dalarna. Flyttade hit enbart för att jobba (i en studentstad av alla städer – men här hittade jag jobben) och tjäna ihop pengar till skolor jag tänkte söka nästa höst. Målar och tecknar intensivt när jag inte arbetar, men känner att det hade varit trevligt att lära känna folk och skapa nya umgängeskretsar om jag ändå ska röra mig här i krokarna flera månader till. Älskar mat, kaffe, och öl. Och snapchat! Skriv gärna om du känner för enkelt häng eller skicka en bild!
    Mailadress: [email protected]

    Sara 2014-12-01 23:43:05
    Svara
  • stad: snart Paris
    Hejhejhej flyttar i januari till Paris och är extremt tacksam för den möjligheten men samtidigt livrädd. dels för att min franska är kass och dels för att jag knappt ens har någon bekant där.
    SÅ! jag är 19 år och tog studenten i våras. under hösten har jag läst konsthistoria på universitetet. låter ganska pretto. är inte så pretto. jag gillar paris, dricka alkohol men nice sällskap, läsa böcker, se serier osv osv och kolla konst såklart.
    om det finns någon som bor i parre eller kanske tom ska flytta dit och känner sig lika vilsen som jag, pls pls skicka ett litet mail så kanske vi kan bli vänner :-)
    mail: [email protected]

    wera 2014-12-01 23:40:01 http://kristalller.blogg.se
    Svara
  • Stad: Stockholm
    Om mig: Hej! Mitt namn är Elin och jag är 20 år. Har bott i Stockholm hela mitt liv men de flesta av mina närmsta har flyttat härifrån och lär jättegärna känna nya människor. Är intresserad av musik (Fiona Apple, Håkan, Dungen, Dylan, PJ Harvey och mycket MYCKET mer! Försöker lära mig spela också.), film (ser mycket film men är sugen på att testa göra också!), att måla/rita osv. Intresserad av att skapa och att se vad andra skapar helt enkelt! :) Just nu läser jag en kurser inom arkitektur och genusvetenskap och försöker reda ut vad-ska-jag-göra-med-livet-trasslet. Gillar att snacka, promenera, fika, gå på konserter och utställningar, se bra film med mera! Är väldigt obegåvad inom området sport. Mycket snäll. Vill resa till Reykjavik någon gång. Hör jättejättegärna av dig! :D
    Mailadress: [email protected]

    Elin 2014-12-01 23:23:41
    Svara
  • Stad: Trollhättan
    Om mig: Jag är 16 år, heter Saga och tycker om att prata och att lyssna på människor med personligheter, tycker verkligen inte att man måste upplevt allt för att vara NÅGON en sådan någon som man vill bjuda in till filmkväll eller pastadejter! Är en sådan klyscha som gillar att gå på promenader, se på film med favoriterna och äta. Kan nog vara bra att informera om att jag är som PMS-personifierat innan någon bara åååh aj löv u. + vänstern, pasta, natalie portman
    – rasister, fiskbullar och filmer som natalie portman inte är med i
    Mailadress: [email protected]

    Saga 2014-12-01 23:03:27 http://marxgrav.blogg.se
    Svara
  • Stad:Stockholm/från Japan

    Om mig:Jag är en japanska tjej som pluggar om foto i Stockholm.Jag älskar kläder, musik, läsa, äta och film! Jag vet faktiskt inte att man som inte svenska kan skriva här men jag känner mig precis som hennes kompis. Problemet är språket. Det är bara 3 månader sedan jag kom till Sverige så min svenska är ganska dålig fortfarande fast har jag pluggat svenska på universitet i Japan i 2 år innan. Åh…hoppas att det finns någon som är intresserad av olika kultur eller Japan.

    Mail:[email protected]

    asato 2014-12-01 22:51:51 http://Instagram.com/its_asato
    Svara
  • Stad:Stockholm/från Japan

    Om mig:Jag är en japanska tjej som pluggar om foto i Stockholm.Jag älskar kläder, musik, läsa, äta och film!
    Jag vet faktiskt inte att man som inte svenska kan skriva här men jag känner mig precis som hennes kompis.
    Problemet är språket. Det är bara 3 månader sedan jag kom till Sverige så min svenska är ganska dålig fortfarande fast har jag pluggat svenska på universitet i Japan i 2år innan.
    Åh…hoppas att det finns någon som är intresserad av olika kultur eller Japan.

    Mail:[email protected]

    Asa 2014-12-01 22:42:36 http://instagram.com/its_asato
    Svara
  • Stad: Stockholm
    Om mig: Jag är 23 år, webbredaktör och frilansjournalist som ursprungligen kommer från Sörmland. De senaste åren har jag bott i Kalmar och London, men nu har jobbet gjort att
    jag flyttat till Stockholm. Det skulle vara roligt att träffa likasinnade som vill hitta på roligt saker. (exempelvis fika, gå på museer, starta en bokklubb, gå ut och dansa osv).
    Hojta till om ni vill ses för ett glas vin eller liknande!
    Mailadress: [email protected]

    Clara 2014-12-01 22:38:45 https://www.facebook.com/claracson
    Svara
  • Stad: Brighton (jan-mars)
    Om mig: jag är en 19 årig tjej som under tre månader ska bo och besöka Brighton i hopp om att vässa mina engelska kundskaper lite extra, jag ska nämligen gå en språkkurs. Jag tycker om träning, fotografering, musik, vin och party. Jag tycker om att testa nya saker och älskar att umgås med folk. Vore så roligt att träffa någon i Brighton eller London och ses på en lite fika.
    Mejl: [email protected]

    sofia 2014-12-01 22:36:54 http://sofiasfoto.webblogg.sr
    Svara
  • Stad: Göteborg
    Mitt namn är Olivia, och jag ska alldeles snart flytta ner till Göteborg! Har precis köpt en liten lägenhet och älskar verkligen precis allt med staden, men det skulle vara fint med några vänner där nere:) Just nu läser jag en kurs i franska, och tycker om språk, kläder inredning och att diskutera saker. Jag kan ibland vara lite blyg, men har ett stort hjärta och tycker verkligen om att lära känna nya människor! Min mail är [email protected] . Kram:)

    Olivia Näslund 2014-12-01 22:31:00
    Svara
  • Stad: Stockholm
    Åh vad kul,jag känner mig precis som din kompis och vill jätte gärna skaffa kompisar i Stockholm.
    21 år gammal från Osaka Japan.Jag är en japanska tjej som pluggar om foto i Stockholm och älskar kläder,musik,läsa,äta och film.
    Problemet är språket.Jag kom till Sverige bara för 3 månader sedan så min svenska är fortfarande ganska dålig. (fast har jag pluggat svenska i 2 år på universitet i Japan innan kom hit.)
    Men därför vill skaffa kompisar som kan lära mig! Jag är rädd för att skriva här faktiskt.Hoppas att det finns någon som är intresserad av olika kultur eller JAPAN.
    Jag kan gärna lära japanska saker om du vill,absolut. ^^
    Kontakt:[email protected]

    Asa 2014-12-01 22:21:58 http://instagram.com/its_asato
    Svara
  • Stad: Stockholm!
    Om mig: Jo jag heter Mirjam och är 19. Älskar att kolla på film, baka (fast kan inte baka just nu pga bor i världens minsta lilla etta med en kokvrå som gör en förtvivlad vid minsta åtanke på bakning) och laga mat, spela sims och resa!! Sen har jag simtränat ca föralltid. Sen älskar jag djur alldeles för mycket, är överlycklig för att det bor massa vildkaniner på min bakgård tex. Jag jobbar inom hemtjänst just nu, har sökt till sjuksköterskeprogrammet och har nog tänkt börja plugga i januari. Kan ju också skriva att jag är snäll och omtänksam hehe, fast lite blyg och osäker ibland! :) är nyinflyttad här i Stockholm och egentligen uppvuxen i en miniliten småstad, så ser Stockholm som en gigantisk stad och är alltid lite vilsen hehe.
    Mailadress: [email protected] :)

    Mirjam 2014-12-01 22:16:55
    Svara
  • Stad: Kristianstad
    Om mig: Jag är en 21 årig tjej som i höstas flyttade till Kristianstad från Uppsala för att plugga! Älskar Yoga, laga mat och gå på bio. Saknar även någon att ta en fika med och snacka lite lady power! Är väldigt pratig och peppig :) Gillar även att ta kvällsprommisar när korridorsrummet blir för deppigt!
    Mailadress: [email protected]

    Siri 2014-12-01 22:16:36
    Svara
  • Stad: Stockholm
    Om mig: Jag är 23 år, webbredaktör och frilansjournalist som ursprungligen kommer från Sörmland. De senaste åren har jag bott i Kalmar och London, men nu har jobbet gjort att jag flyttat till Stockholm. Jag är relativt ny i staden och det skulle vara roligt att träffa likasinnade som vill hitta på roligt saker. (exempelvis fika, gå på museer, starta en bokklubb, gå ut och dansa osv). Hojta till om ni vill ses för ett glas vin eller liknande!
    Mailadress: [email protected] eller skriv på facebook: https://www.facebook.com/claracson

    Clara 2014-12-01 22:03:58
    Svara
  • Stad: Versailles/Paris
    Om mig: Jag är 20 år och tycker om språk och kultur, prata och skratta, fika och promenader. Gillar även sommar, volleyboll och att lyssna på andras livsberättelser. Saker jag gillar lite mindre är alkoholnormen, fördomar och… ja det var väl det. Är rätt snäll också. Och ganska så rolig ibland. Så skriv till mig!
    Mejladress: [email protected]

    Hanna 2014-12-01 22:03:11
    Svara
  • Stad: Stockholm
    Om mig: Jag är 16 år och ska byta gymnasium – från ett i min hemstad till södra latin i stockholm – nu till nästa termin. Är så taggad och glad över det, men också livrädd. Rädd för att flytta till en stad där jag inte har någon och det enda stället jag kommer kunna kalla ”hem” blir mitt lilla inackorderingsrum. Vore så skönt att veta att det fanns någon inom ett inte allt för stort avstånd som iaf inte skulle se mig som ett ufo eller t o m har en liknande situation, eller bara nån att helt enkelt bara kunna ta en fika med nån gång ibland.
    Mailadress: [email protected]

    misan 2014-12-01 21:53:22
    Svara
  • Alltså wow vilken grej! Så genial.

    Stad: Malmö.
    Om mig: Jag 17 år och har alltid bott i Malmö men tänkte ähh varför inte skriva ändå, känns som jag ständigt ser nya saker varje dag och vill ha någon att upptäcka det med! Jag älskar olika människor och att analysera filosofiska tankar. Sitta på ett cafe, en buss, en strand och bara iaktta kan också vara bland det bästa. Jag tycker även om att springa, teckna, läsa, feminism och teater. Det skulle vara så fint och mötta lite människor som man annars kanske bara passerar på torg och gator, öppna upp världen en smula! :D
    Mail: [email protected]

    Agnes 2014-12-01 21:35:07
    Svara
  • Stad: Uppsala
    Om mig: Är en 20-årig tjej som ganska nyss flyttat till Uppsala, pluggar till veterinär och är positiv till det mesta. Kul idé detta, fikakompisar kan man ju inte få för många av liksom. Känner du för att ta en kaffe/öl eller bara hänga så skicka iväg ett mail!
    Mailadress: [email protected]

    Linnea 2014-12-01 21:30:41
    Svara
  • amazing post!

    http://alovelystyle.blogspot.co.uk/

    http://www.shopstyle.com/action/loadRetailerProductPage?id=465209348&pid=uid7441-25962271-17

    raquel 2014-12-01 21:27:23 http://alovelystyle.blogspot.co.uk/
    Svara
  • Stad: Oslo
    Om mig: Heter Isabella, är snart 20 och lämnade mitt kära Malmö för knappt tre månader sedan nu. Jag flyttade hit helt själv och är superpepp på att träffa nytt folk! Vill gärna utforska och upptäcka staden, dricka på små dolda barer, leta upp bästa burgaren i staden, gå långa promenader när snön väl kommer osv. Tycker väldigt mycket om konserter, gulliga killar, ödmjukhet och att dansa på Qadis till Arctic Monkeys. Hör av dig om du vill hänga! Kram och ha det!!!
    Mail:[email protected]

    Isabella 2014-12-01 21:17:51 http://earthquakedreams.tumblr.com
    Svara
  • Hej vad roligt!
    Stad: Stockholm
    Om mig: Jag är 21 och flyttar snart hemifrån vilket känns spännande men läskigt. Pluggar ekonomi och jobbar lite grann försöker leta mig fram efter vad jag tycker är roligt. Bland annat så tycker jag om att läsa, springa och kaffe. Är supersnäll, lovar!
    Mail: [email protected]

    Lovisa 2014-12-01 21:12:35
    Svara
  • Hej vad roligt!

    Stad: Stockholm
    Om mig: Jag är 21 och flyttar snart hemifrån vilket känns spännande men läskigt. Pluggar ekonomi och jobbar lite grann försöker leta mig fram efter vad jag tycker är roligt. Bland annat så tycker jag om att läsa, springa och kaffe. Är supersnäll, lovar!

    Lovisa 2014-12-01 21:10:25
    Svara
  • TJihoo sån här är kul:
    Stad: Paris
    Om mig: 20-årig skåning som älskar att dricka kaffe, prata politik, läsa massa, skriva massa, gå på museum, äta gott, rota i second hand högar och åka karuseller. Jag är kattmänniska och älskar frukost. Hör av dig om du vill äta macarons, dricka vin eller upptäcka staden!!
    Mailadress: [email protected]

    Matilde 2014-12-01 20:51:17 http://metroparty.tumblr.com
    Svara
  • Tycker din blogg börjar bli lite jobbigt lik niotillfem nu, försök att hitta tillbaka till dig! Nu blir du bara någon sorts b-kopia av henne.

    Hanna j 2014-12-01 20:50:25
    Svara
    • Svar på Hanna js kommentar.

      aaah herregud blir så upprörd av denna kommentar. bra motsystrat, tack för det!

      vanja 2014-12-02 10:12:04
      Svara
    • Svar på Hanna js kommentar.

      Nej va tycker inte jag! Usch blev ledsen det där kändes elakt :( Tycker inte det är likt på något annat sätt än just sånahär hitta-kompisar-inlägg och de är ju en så himla bra grej, ju fler desto bättre! (Men sant att bloggosfären är rätt enhetlig med vita medelklasstjejer, iaf de stora jag känner till. Skulle va kul med tips på bloggar med andra perspektiv isf!)

      Andrea 2014-12-01 23:31:52
      Svara
      • Svar på Andreas kommentar.

        Fy, blir så ledsen att det ska komma kommentarer som dessa. Läser både Floras och Sandras bloggar, de är personliga och inget plagiat av någon annan. Fantastiska, välskrivna bloggar med varierande innehåll. Det är så lätt att sitta och pressa någon till att vara ”mer personlig” och det är så himla fel. Jag tycker Flora har en fantastiskt fin och peppig blogg!

        Joy 2014-12-02 11:47:19
        Svara
    • Svar på Hanna js kommentar.

      Håller lite med!

      Ebba 2014-12-01 23:18:22
      Svara
  • Stad: Stockholm
    Om mig: är 17år och ehhh har ju alltid bott här så är ej ny i en stad men tänker att ni som läser bloggen vore fina ändå??? Jag gillar politik och musik och kläder!! och om jag får tid till övers att typ fota med min iphone…. hahaha och läsa!!! och yoga. Massa saker jag gillar men låter det tala för den jag är!!! Jag kan säga att jag gillar ordvitsar jättemycket så det gör mig jätterolig
    Mailadress: [email protected]

    Isabelle 2014-12-01 20:28:29
    Svara
  • Mejlen glömde jag ju:
    [email protected]
    www.matildafiona.webblogg.se

    / Matilda UMEÅ

    Matilda 2014-12-01 20:26:04 http://matildafiona.webblogg.se
    Svara
  • Stad: Umeå
    Om mig: 23 år mamma och fru som nyligen flyttat till Umeå då min man har börjat plugga till Arkitekt. Då jag varit föräldraledig med min son nu första tiden här så har jag sökt i vartenda hörn efter en ny blivande vän. Men det är svårt. Så nu, om det är någon vänlig själ, med eller utan barn som vill ta en fika, promenad, åka pulka (om du har barn villsäga, eller jaa det behövs ju kanske inte :) så ja, kan ni ju slänga iväg ett mejl eller lämna en kommentar på bloggen.
    Hoppas vi ses!
    / Matilda

    Matilda 2014-12-01 20:24:07 http://matildafiona.webblogg.se
    Svara
  • Stad: Malmö
    Om mig: 21-åring från Stockholm som hoppade av högskolan i höstas och istället inte gjort mkt alls. Blev inte riktigt som jag tänkt mig men nu börjar det nog ordna sig! Gillar bland annat djur, öl, mat, att gå och läsa/rita/skriva/pyssla (fast inte samtidigt).
    Mail: [email protected]

    Johanan 2014-12-01 20:09:52
    Svara
  • Stad: London
    Om mig: Jag är 19 år och har nu bott här i London med en kompis i ungefär 2 månader. Efter jul kommer jag troligtvis vara här utan vän hemifrån, ganska ensam alltså. Jobbar på café ca 5 dagar i veckan men skulle tycka att det skulle vara skitmys med någon att gör Londongrejer med även 2015! Älskar till exempel musik, att gå på museum, strosa i park, hitta nya ölhak, gå på söndagsmarknad och att diskutera viktiga och oviktiga grejer.
    Mail: [email protected]

    Olivia 2014-12-01 19:44:44
    Svara
  • Stad: Vasa (Finland)
    Om mig: är 16 år (sjutton om exakt 28 dagar) och har nu gått gymnasiet och bott i eget i cirka ett halvår. klassas ganska ofta som ’konstig’, med andra ord är det lätt att bli vän med mig – kan aldrig sluta prata och skrattar till det mesta. klassas också som snäll och trevlig och det är väl bra egenskaper. jag bär inte byxor och jag älskar böcker, kaffe, kramar, serier i stil med sherlock, 2 broke girls eller supernatural. vill väl rädda världen och skriva en roman som vuxen.
    Mailadress: [email protected]

    natalie 2014-12-01 19:43:07 http://alektopaten.webblogg.se
    Svara
  • Så fint Flora!

    Stad: Göteborg
    Går sista året på gymnasiet då jag läser inredningsdesign. Tycker om att pyssla med foto, middagar bland kuddar på golv och sånt där cheesy som att kika på stjärnor. Kolsyra i magen är bästa känslan och drömmer om att gå på HDK, backpacka i asien o takhäng. Vegitariska stekpannor hos mig och tycker natten är bästa tiden på dygnet, tid för att ta in allt eller pinna mappar på pinterest.
    Mail: [email protected]

    Lovisa 2014-12-01 19:24:47
    Svara
  • Stad:Jakarta

    Om mig:Är 20 år och ska dra och bo i Jakarta i Indonesien i tre månader från och med december for att förhoppningsvis jobba med typ vatten frågor. Vet att det är en long shoot att någon annan planerar att ta sig till den random staden, men om det råkar vara det så vill jag ha någon att gå runt och kolla på gamla skepp i Sunda Kelapar, kolla på bio i svin billiga lyx-biosalonger, dricka billiga drinkar och sitta i bilköer.

    Mailadress:[email protected]

    Thea 2014-12-01 19:06:31
    Svara
  • Stad: Boden (men Luleå är ju rätt nära också)
    Om mig: Är 23 år och har just flyttat 30 mil norrut till Boden för att bo med min pojkvän + hitta ett jobb. I januari har jag pluggat klart till socionom och ska ut i arbetslivet. Känner typ ingen i min nya lilla stad. Har läst genusvetenskap i 1 år tidigare, tycker om att fika, diskutera, kolla på film, skratta åt mina egna skämt (som är roliga) och bra musik (gärna 60- och 70-tal).
    Mailadress: [email protected]

    Anna 2014-12-01 18:56:47
    Svara
  • stad: uppsala
    om mig: 25-årig lärare som gillar musik mycket (typ lorentz, håkan, the war on drugs m.m m.m), dricka rödvin, lösgodis och loppisshoppa. vill träffa någon att gå på nationer med (många av mina pluggkopisar har flyttat härifrån), kanske ta en fika eller något annat kul! på instagram heter jag idamagdalena.
    mailadress: [email protected]

    Ida 2014-12-01 18:55:16
    Svara
  • Åh vad fint av dig flora <3
    Stad: Kristianstad (Skåne)
    Om mig: jag heter Sigrid och är fyller 16 om 2 månader (!?). Jag är kristen feminist, älskar att spela teater, sy, rita, sjunga, skriva om allt som känns och lyssna på Håkan. Jag är en grubblare som gillar att diskutera politik (är vänster), konst och massa annat. Detta var en himla bra idé eftersom jag nu går sista året i grundskolan och glider ifrån mina gamla kompisar mer och mer eftersom vi har mindre gemensamt nu än förr.
    Nästa höst ska jag gå på något gymnasium med inriktning teater men är inte helt hundra på vilket.
    Mina starka egenskaper är väl att jag är glad väldigt ofta, att jag lyssnar och ser människor (låter rätt cheesy but true) och att jag är en rätt splittrad person (vilket inte alltid är så kul) och fungerar därför rätt bra med alla möjliga sorters människor.
    Är superkass på att beskriva mig själv men jag finns på insta som @_januaribarn om någon har lust att titta in och få en bättre bild av mig. Okej alla jag har sett i kommentarsfältet är typ 20+ men det kan ju vara värt ett försök i alla fall.
    Puss och kram alla flora-följare!

    Sigrid 2014-12-01 18:45:01
    Svara
  • Stad: örebro
    om mig: 21 år, pluggar till läkare. Trivs med det men det vore kul med några fler vänner. Gillar hästar, att springa och att rita.
    mejladress: [email protected]

    cecilia 2014-12-01 18:23:12
    Svara
  • Stad: Uppsala
    Om mig: 25-årig lärare som gillar musik mycket (typ Lorentz, Håkan, War on drugs m.m m.m), lösgodis, dricka rödvin och loppisshoppa. Jag vill träffa någon att gå på nationer med (många av mina pluggkompisar har flyttat härifrån), kanske ta en fika eller något annat kul!
    Mailadress: [email protected]

    Ida 2014-12-01 18:11:26
    Svara
  • Åh va kul!!

    Stad: Borlänge.
    Om mig: Hej! Jag heter Linnéa, jag är 20 år och studerar grafisk design i Borlänge. Jag tycker om att måla, se serier, laga mat och dansa. Jag flyttade hit för 1,5 år sedan och skulle gärna hitta någon att hänga med :)
    Mail: [email protected]

    Linnéa 2014-12-01 18:10:30
    Svara
  • Sted: Oslo/Lyon
    Mail: [email protected]
    Om meg: er en 20 år gammel jente fra Oslo som studerer statsvitenskap, med økonomi i Oslo. I januar flytter jeg til Lyon fram til mai. Jeg liker å lese fagbøker/historie, Midtøsten, lage/spise mat, gå på fjelltur og masse annet så om du er i Lyon eller i nærheten så ta gjerne kontakt!

    Ylva 2014-12-01 18:09:34
    Svara
  • Stad: Göteborg
    Om mig: Julia heter jag. Är 20 år gammal och kommer från en liten småstad i Värmland. Flyttade till Göteborg i slutet av sommaren och bor nu tillsammans med min pojkvän. Jag verkligen älskarälskarälskar den här staden och allt man kan hitta på och skulle verkligen tycka det var kul att hitta på skojsiga saker tillsammans med någon. Just nu jobbar jag lite då och då som frukostvärdinna på ett hotell och om några månader har jag tänkt börja plugga Grafisk design. Jag är en halvblyg tjej men med ett mycket stort hjärta vill jag tro.Tycker om att dansa mig igenom nätter, skratta, gå på konserter, fynda second hand-prylar, fotografera och diskutera viktiga saker. Allt det skulle vara kul att göra tillsammans med någon. Skriv om det är något mer du vill veta, puss!
    Mailadress: [email protected]

    Julia 2014-12-01 18:05:22
    Svara
  • Og glemte å legge til at jeg bor i Oslo! Mailadresse [email protected]

    Hei, jeg heter Dina og er en 19 år gammel lektorstudine som er litt ensom i et tidvis overveldende Blindern-univers. I dag tok jeg meg selv i å google “hvordan få venner på universitetet”. Hmm. Skulle innmari gjerne hatt ei venninne (eller venn, selvsagt) å spise lunsj med, diskutere litteratur med, planlegge utopiske ferier med og byttelåne klær med. Liker nybakte rosinboller, nattbad, rosévin, vintagekjoler, klassisk musikk og gode samtaler – gjerne i kombinasjon. Hvis du fins der ute, send meg en mail. Jeg er ganske grei.

    Dina 2014-12-01 17:53:38 http://www.datteraoghavet.blogspot.com
    Svara
  • Hei, jeg heter Dina og er en 19 år gammel lektorstudine som er litt ensom i et tidvis overveldende Blindern-univers. I dag tok jeg meg selv i å google “hvordan få venner på universitetet”. Hmm. Skulle innmari gjerne hatt ei venninne (eller venn, selvsagt) å spise lunsj med, diskutere litteratur med, planlegge utopiske ferier med og byttelåne klær med. Liker nybakte rosinboller, nattbad, rosévin, vintagekjoler, klassisk musikk og gode samtaler – gjerne i kombinasjon. Hvis du fins der ute, send meg en mail. Jeg er ganske grei.

    Dina 2014-12-01 17:52:43 http://www.datteraoghavet.blogspot.com
    Svara
  • Stad; Malmö
    Om mig; Jag är nyinflyttad från Stockholm, tjugoett år och kände att jag behövde ett miljöbyte ifrån storstan. Jag gillar att resa mycket och är väldigt spontan i mina livsbeslut och även ifall jag har funnit några kompisar här så saknar jag att kunna ha en bästa tjejkompis att ringa på en söndag och komma hem till och äta glass i sängen och prata om allt mellan himmel och jord. Det jag gillar är filosofi, matlagning, vin, killar, kulturhistoria och att träffa människor som vågar ifrågasätta mig sig själv och samtidigt inte är rädda för att ge konstruktiv kritik till både mig och folk omkring den. Jag studerar deltid nu och söker jobb och det skulle vara kul att hitta en vännina att umgås med på djupet eller bara någon att ta en promenad med
    Email; [email protected]

    Malin 2014-12-01 17:44:57
    Svara
  • Åh, peppen på detta!

    Stad: Stockholm/ Engelska landsbygden
    Om mig: 20 åring, pluggandes i England, jag läser politik och ekonomi, men är Stockholm rätt så ofta. Jag gillar att diskutera allt och få nya perspektiv, läsa böcker och kolla på film/tv-serier. Vet inte vart jag är på väg, eller vad jag vill göra i detta lilla liv, men är rätt kul att hänga med ändå.
    Mailadress: [email protected]

    Sol 2014-12-01 17:40:19
    Svara
  • Stad: Visby
    Om mig: Jag är 22 år och bor sedan ett par månader här i Visby för att studera kulturvård (föremålsantikvarie). Jag känner att det skulle vara roligt att träffa fler personer än de man umgås med varje dag i klassen :)
    Mailadress: [email protected]

    (BTW, grym idé Flora!)

    Micaela 2014-12-01 17:18:19 http://micaelajanatuinen.blogspot.se
    Svara
  • Stad: Helsingfors
    Om mig: 21 årig finlandssvensk feminist som pluggar kulturproducentskap och frilansar som skribent. Älskar serier, böcker och hemmafester. Flyttade från landet till Helsingfors och skulle gärna ha någon att snacka skit, shoppa och diskutera bra böcker med :)
    Mailadress: [email protected]

    Jenna 2014-12-01 16:18:18 http://jennavierinen.blogspot.fi
    Svara
  • Stad: Antibes ( Frankrike )
    Om mig : Hej jag heter Maria 26 år, bor med min franska pojkvän i gamla Antibes. Som person är jag kreativ, snäll och lär man väl känna mig är jag en riktigt bra vän. Dock har jag huvudet uppe bland molnen. Frank Zappa är min favorit musiker och jag gillar Georgia o´Keeffes och Salvador Dalis målningar. Jag försöker mig på att designa och sälja t-shirtar. Till och från är det ensamt då jag inte har ett ordentligt jobb att gå till. Hoppas det finns någon där ute som har lust att brevväxla med en lite udda typ som mig.
    Email: [email protected]

    Maria 2014-12-01 16:16:44 http://mondedemarchepe.spreadshirt.fr
    Svara
  • Stad: Eskilstuna
    Om mig: Är 20 år gammal och har nyligen börjat plugga till socionom här i Eskilstuna. Tycker att staden är liten och mysig men jag saknar lite någon att bara höra av mig till för att ta en öl, gå en promenad eller bara för att hänga och se på film med. För övrigt tycker jag om att lyssna på musik, träna, hundar/katter/djur i alla dess former osv. Ska bo i den här staden i 3,5 år så vore fint att ta en fika.
    Mailadress: [email protected]

    Jonna 2014-12-01 16:08:51
    Svara
  • Stad; Val d’isere
    Om mig; 20 år gammal tjej som älskar skrivande i alla dess former, dansar och nynnar mig helst genom livet. Kommer nu, från och med den 5:e december, att flytta till Val d’isere och arbeta i ett drygt halvår och det hade varit väldigt roligt med någon man skulle kunna mötas och fika med någon gång ibland. Kanske ta ett glas vin och bara diskutera livet och allt som hör till eller om vi kanske hittar något gemensamt intresse. Befinner du dig i skidstaden mellan december och april, hör gärna av dig!
    Mailadress: [email protected]

    Olivia 2014-12-01 15:59:46 http://oliviamariaeklund.blogg.se
    Svara
  • Stad: Banyuls-sur-mer, Frankrike (45 minuter söder om Perpignan, 2,5 timme norr om Barcelona)

    Om mig: Jag heter Sofia, 19 år den 19:e december, och befinner mig i södra Frankrike där jag jobbar som au pair i svensk familj. Min franska är halvknakig, därför har jag svårt att hitta folk här att umgås med… Gillar för övrigt film, att rita och laga/äta goda middagar. Älskar musik och andra klyschiga grejer. Saknar att ha någon att prata med irl istället för skype, så om du är någonstans i närheten hör gärna av dig!

    Mailadress: [email protected]

    Sofia 2014-12-01 15:51:14
    Svara
  • Stad: Madrid
    Om mig: jag är 20 år och jobbar som au pair, känner bara ett fåtal personer så jag känner mig rätt ensam! jag gillar musik, shoppa, dricka kaffe och åka på upptäcksfärd ! Är pepp på det mesta, vore grymt att träffa lite svenskar! :)
    Mailadress: [email protected]

    Lisa 2014-12-01 15:40:22
    Svara
  • Stad: Uppsala
    Om mig: 18 år och pluggar. Älskar Bob Dylan & Simon and Garfunkel och allt som hör till.
    Email: [email protected]

    Ebba 2014-12-01 15:33:04
    Svara
  • Stad: Lund
    Om mig: Har bott i Lund i över två år och stormtrivs, men om det är någon FIare som bor här som är mellan 13-26, kom och var med oss i Unga Feminister Lund. Det är kuuul! (Just nu håller vi främst på med vår kampanj: knullkampanjen.wordpress.com) Fast du får gärna mejla om du bara vill ses också, puss och kram!
    Mejl: [email protected]

    Fanny 2014-12-01 15:32:11
    Svara
  • stad: göteborg
    om mig: 21åring som studerar genusvetenskap! Jag är en vintagetokig musikälskare som också brinner för smink, inredning, kläder och matlagning! Har alltså många passioner i mitt liv men är dessvärre ny i min stad och det är tomt på vänner-fronten så jag har ingen att dela allt med (förutom min sambo till viss del)! Jag är lite blyg men världens snällaste! Älskar att dra runt på stan(loppisar och sånt där), lyssna på musik, äta och laga god mat och att prata prata prata! Puss och hej!
    mail: [email protected]

    ellen 2014-12-01 15:21:59
    Svara
  • Stad: Kristianstad
    Om mig: 26:årig nybliven mamma, min dotter är åtta månader gammal. Har ingen mamma-grupp men träffar så klart också gärna någon utan barn. Älskar film och är galen i loppis-jakt. Tycker om djur och natur, politik och feminism! Vill du va min kompis? Kontakta mig!
    Mejl: [email protected]

    Anna 2014-12-01 15:12:32
    Svara
  • Bästa grejen det här, måste ju testas!!

    Stad: Lund
    Om mig: Är 20 år och flyttade till Lund för tre månader sen. Pluggar media och kommunikation, vet ej vad jag vill bli eller om jag ens vill plugga. Har inte hittat så mycket nya personer som jag tycker om och det börjar bli väldigt tråkigt. Hade varit fint att ha någon att skratta med, känner att jag skrattar så lite nuförtiden? Men hör av dig nununu, lovar att vi hade haft det roligt!
    Mailadress: [email protected]

    Erika 2014-12-01 15:07:12
    Svara
  • What a lovely initiative! Wish that through your post many new relationships will come up!
    Lovely greetings from Germany/Bavaria, Rena

    International Giveway: Christmas Surprise with Self Interest
    www.dressedwithsoul.com

    Rena 2014-12-01 14:24:29 http://www.dressedwithsoul.com
    Svara
  • Stad: Oslo
    Om mig: 25 år gammel jente som har flyttet til hovedstaden uten å kjenne særlig mange. Skriver masteroppgave og jobber deltid på ICA. Liker å drikke kaffe, gå på loppis, museum, kino, ta en øl og bare helt enkelt henge :)
    Mailadress: [email protected]

    Thea 2014-12-01 14:24:06
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!