Tio saker du (kanske) inte visste om mig.

Untitled-2

1. Jag lyssnar väldigt sällan på musik på egen hand. Ibland instrumental musik när jag skriver, men jag lyssnar mest på det Felix eller någon annan sätter på. Därför blir jag jättestressad av frågan ”vad lyssnar du på för musik?”.

2. Jag började ettan när jag var fem år (skulle fylla sex på hösten) för att alla mina vänner var ett år äldre och jag kunde redan läsa och skriva.

3. Jag har dansat jazz- och showdans i tio år. Från att jag var fem till femton.

4. När jag var liten hade vi hur mycket djur som helst. Ankor, höns, kaniner, katter, sköldpadda, vandrande pinnar, fiskar och en hund.

5. Jag sitter framför datorn i snitt sex timmar om dagen (med dålig hållning dessutom). Hej hej framtida ryggproblem.

6. Jag är superhetsig när jag lagar mat. Hackar lök så att det sprätter om det och torkar inte av händerna när jag ska öppna luckor så allt blir alltid kladdigt.

7. Jag är megavig i knäna. Tänk dig att du sitter på knä på golvet, men i stället för att ha vaderna under dig så har du dem längs med sidorna av låren. Sådär som många småbarn sitter. Så sitter jag mest hela tiden.

8. Vi är 17 kusiner på min mammas sida. Min storebror Froste är äldst, 26 år.

9. Första gången jag var full var jag tolv. Så himla himla liten. Jag och Jaana stal sprit ur hennes föräldrars barskåp och hånglade och ramlade omkull gång på gång. Obs allt gick bra.

10. När jag var fjorton stal jag en mascara från en klädaffär och fick åka polisbil hem till pappa samt fick en ”prick i registret”. Jag hade så mycket ångest att det kändes som att jag skulle dö, och berättade inte om det för folk på flera år.

DSC_2949

Translation: Ten things you might not know about me: 1. I hardly ever listen to music on my own. 2. I started school when I was five years old (normally you are seven). 3. I took jazz and show dance classes for ten years. 4. We had ducks, chickens, rabbits, cats, turtles, stick insects, fish and a dog when I was a kid. 5. I sit in front of the computer an average of six hours a day. Hello future back problems. 6. I’m super stressed when I cook and everything gets messy. 7. My knees are very limber, so i look weird when I’m sitting on the floor. 8. We are 17 cousins. My big brother Froste is the oldest, he’s 26. 9. I was twelve the first time I got drunk. 10. When I was forteen I stole a mascara and the cops drove me to my dad in their car. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
  • Hej Flora! Jag måste bara säga att du är en stor inspirationskälla för mig, och du verkar ha så himla bra och smarta åsikter om saker och ting. Ja, jag ville väl egentligen bara säga tack för att du driver en så himla bra blogg. Det är ofta otacksamt att vara bloggare så jag tänkte bara säga att jag är ett stort fan av din blogg. Ha en toppen dag. Massa kramar, Matilda.

    Matilda 2014-12-15 20:01:19 http://taftologi.blogspot.se
    Svara
  • känns lite skönt med ditt outande i nummer 1 på något sätt. för jag är likadan. haha.

    du ser ut som en musikmänniska dock!

    Sara i Åre 2014-12-08 23:10:37 http://www.traningsgladje.se
    Svara
  • Jag har varit veggo i ca 6 år (minus fisk) och jag använder bland annat vintagepälsar och skinnprodukter. Min resonerande kring detta: 1. Jag har sparar in MYCKET djurkonsumtion genom att inte äta dem 2. Jag skulle aldrig köpa ny päls och på så sätt bidrar jag inte till att fler djur lider av den ytliga anledningen.
    Men visst har jag på allvar funderat på att helt skrota det och gå över till fakepäls endast. Ingen (förutom total-ekoveganer kanske) är perfekt och jag tycker ärligt att min variant är mycket vettigare än de som tycker att vintagepäls är förkastligt men sedan glatt trycker i sig utländskt kött vecka ut och vecka in.

    Emma 2014-12-08 17:20:20
    Svara
  • Åh behövs fler som du ute på störreplatformer som ställer sig emot köttätande! Stå på dig, du gör helt rätt <3 Är själv vegan. Jag har en fråga och absolut inget anklagande/ser ner på. Hur förhåller du dig till mjölkindustrin? Tex så dödas hälften av djuren de föder upp för att de föds som kalvar och inte mjölkproducerande kossor, vilka sedan också skickas till slakt efter ett antal graviditeter. Samma sak med ekologiskt, om än lite värre då kossan får spendera en hel dag med sin unge och hinner bounda mer istället för några timmar som vid konventionell mjölkproduktion. Som sagt, insinuerar inget! Kram, du är bäst!

    Malin 2014-12-08 15:34:57
    Svara
  • Hej Flora.
    Känner du dig någonsin osäker i ditt och Felix förhållande? Jag själv är tillsammans med en helt fantastisk kille som jag verkligen hoppas är den jag kommer leva hela mitt liv med. Men det finns ett problem, jag känner mig ibland väldigt osäker och rädd på att han också känner såhär. Oftast litar jag på honom till 100%, men en av våra gemensamma kompisar gör mig så otroligt ledsen. Vi alla har varit kompisar i 4 år, men jag och killen har bara varit ett par i ett. Grejen är den att när vi blev tillsammans började hon visa intresse för honom, och än idag så pratar hon kanske liite för mycket om honom. Folk runt omkring har till och med frågat om vi gjort slut och de har blivit tillsammans, och det gör så himla ont i hjärtat. Jag frågade honom om han någonsin haft känslor för henne, men han sa nej. Nyligen fick jag veta att cirka 4 månader innan vi började dejta så frågade han henne om hon ville ses hemma hos honom en kväll och bara chilla, exakt på det sättet han brukade fråga mig sådant i början. Varför ljög han då om detta? Jag vet att jag förmodligen är lite väl svartsjuk, men igår bröt jag ihop totalt på en fest som vi alla tre var på och jag kände bara att jag inte ville se henne hålla på såhär längre. Min pojkvän förstod inte alls varför jag var ledsen, fast jag försökte förklara. Idag känns det mycket bättre, men jag har ändå en liten, gömd gnagande känsla i hjärtat. Och jag vill ju vara den glada och mysiga flickvännen, inte den svartsjuka och jobbiga.

    anonym 2014-12-07 23:57:53
    Svara
  • haha trodde du menade ettan på gymnasiet först

    My 2014-12-07 21:20:30
    Svara
  • suuper fin hårfärg och frisyr! :)

    LOVE FROM ELSA

    http://hesses.blogg.se

    elsa 2014-12-07 15:21:56 http://hesses.blogg.se
    Svara
  • Hohooooo akta dina knän! Inte för att vara internetläkare MEN…… (hehe förlåt på förhand) om det är så att du är överrörlig så säger inte lederna stopp fast de borde det —> förslitningsskador i knäna helt i onödan. mvh överrörlig reumatiker.

    Frida 2014-12-07 13:20:13 http://dezdemonas.blogspot.com
    Svara
  • åh önskar jag hade dansat jazz!

    Daisy 2014-12-07 10:39:03 http://vinylbrus.blogspot.com
    Svara
  • Vi har lite gemensamt: jag var också fem när jag började ettan (fyllde sex i oktober) och var därför 17 när jag tog studenten, jag har 19 kusiner på pappas sida (jag är yngst, min äldsta kusin är 32 år äldre än mig) och så är jag lite lätt övervig i knäna, andra brukar tycka det är otäckt haha. Resten av punkterna stämmer dock inte in på mig :)

    Josefin 2014-12-07 10:22:54
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!