Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Så fixar du håret med värmespolar.

Fyra saker:

IMG_2977

1. Ni har väl inte missat webb-tv-avsnittet som jag spelade in med Metro Mode? Det var så himla roligt att göra det, jag uppskattade verkligen filmteamet och hela upplägget. Förhoppningsvis blir det mer sådant i framtiden.

Skärmavbild 2014-12-15 kl. 15.36.48

2. Och här kommer ett julklappstips! Ett presentkort från Spontano. Min kompis Oskar driver ju det företaget och det är så briljant att det inte är klokt!

Såhär står det på hemsidan: Vill du ge en upplevelsepresent men vet inte vad? Har du en vän som skulle behöva lite spontanitet i sin vardag? Eller vill du bjuda på den mest otippade presenten kring granen? Spontano tar upplevelsepresenten till en helt ny nivå. Du som ger gåvan slipper ångesten över att välja rätt sak eftersom Spontano har allt från teater och konserter till sport och matlagningskurser. Den som får gåvan behöver inte koordinera och hitta en tid som passar utan kan välja något spontant den dag som tiden och motivationen finns!

Untitled-1

3. Det här receptet: Shredded kale salad with tahini miso dressing.

cf7b83c495d5faf413fea2d7bbf6d4ef

4. Det här klottret. (källa okänd)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Åh, så mycket fint!
  Texten är klockaren och ska helt klart testa receptet. Tack för alla dina bra tips! :D <3

  Agnes 2014-12-17 23:41:57 http://agnesblixa.devote.se
  Svara
 • Hej Flora!
  Du är så himla klok och bra, på alla sätt och vis. Jag har en fråga till dig angående problem med hyn. Jag har fått ganska mycket problemas den senaste tiden och det är inte alls kul framförallt eftersom att jag inte vet vad det beror på. Du nämnde för ett tag sedan att du planerade att gå till en hudterapeut. Har du någon speciell klinik som du går till som du skulle kunna rekommendera? Det vore himla snällt. Tack för allt det braiga. Kram!

  Elvira 2014-12-17 22:56:45
  Svara
 • AAAAAAASÅÅÅÅÅÅ videon :”””) Jag döööör du är finast på jorden!!! Fick attacklängtan nu. PUSS

  my 2014-12-17 19:19:03 http://myshorna.blogspot.se
  Svara
 • Hej det vore så kul om du kunde göra ett julklapps tips inlägg! <3

  Alice 2014-12-17 17:11:27
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!