Baked chilaquiles with black beans and kale.
Cauliflower + hazelnut soup with fried sage.
Carrot coconut curry with crispy tofu.
Salted butter caramel chocolate mousse.
Sweet potato cream pasta with crispy kale.
Hej där.
Jag heter Flora och är 22 år gammal. Det här är en blogg om skrivande, illustration, vegomatlagning, fotografi, tighta jeans och feminism. När jag skapar något så hamnar det med största sannolikhet på den här bloggen, som har över en halv miljon sidvisningar i månaden. I höst kom min debutroman Stanna ut hos Bonnier Carlsen.
Utöver bloggandet frilansar jag som skribent och illustratör. Du hittar min portfolio på florawistrom.se.
Samarbete? Frågor? Maila mig på [email protected].
In English: Hi. My name is Flora and I’m 22 years old. This is a blog about writing, illustration, vegetarian cooking, photography, high waisted jeans and feminism. But mostly it’s a blog about my life in Stockholm, Sweden. I work as a blogger, author, freelance writer and illustrator and this blog has over 500 000 page views a month. You can se my work here: florawistrom.se and contact me here: [email protected].
Superbra tips! Tack! :)
allt ser amaaazing ut, vill äta allt nuuu! måste pin:a allt!
Åh så mycket gott! Tänkte ge ett litet tips på en kokbok med bara massa goda vegetariska recept, Plenty more av Yotam Ottolenghi. Full av inspirerande bilder tycker jag och lite roliga olika rätter. Kram! :)
Tack för tips!! :)
Men oj, alla de där såg fantastiskt goda ut. Vegetarisk mat är bäst.
Ska nog testa på den där chokladmoussen :P mumma
Bokmärkt! Och inspiration till min lunch som jag helt har glömt bort att äta såhär tre timmar efter lunchtid…
men dör vad gott allt ser ut