De senaste dagarna har varit en jäkla dröm rent matmässigt. Och kärleksmässigt också för den delen. Att vara ihop är inte alltid lätt, men det är så förbannat fint hur kärleken plötsligt kan blossa upp igen och liksom stänga ute allt annat, trots att vi varit ihop i snart fyra år.
Nu tar vi en titt på vad som har legat på våra tallrikar de senaste dagarna:
Torsdag: Knackelibang på dörren och så fick vi en smarrig frulle från Fazer och Pom och Flora. Tack och bock!
Fredag: Rödbetsburgare från detta recept. Herre min jäkla gud vad goda de var.
Jag gjorde dem med fetaost och citronmeliss istället för basilika, och så hade vi mango och avokado i som receptet föreslog. Detta var en höjdare och vi kommer garanterat laga det igen. Mm-hm!
Lördag: Vietnamesiska vårrullar med världens godaste jordnötsdipp (recept här!).
På lördagskvällen och söndagskvällen såg efterrättsbuffén ut såhär: tofuglass med chokladsmak, lantchips och plockgodis. Mat alltså. Vilken grej.
Translation: What I’ve been eating lately.
ÅH jag som är SÅ sötsugen! Inte ok att lägga upp dessa bilder så att jag ser de när affären har stängt!
Hehe, skoja bara. Fina! OCH GUD SÅ GOTT allt ser ut!
MmMMmmmmMMM så gott! Vietnamesiska vårular är underbart, tack för jordnöts dipp tipset. ska klart testa den. :D
Hej Flora! Hur tänker du gällande godis och andra sötsaker som innehåller diverse e-ämnen och icke-vegetabiliska produkter? Är du lika noga på det som med maten? Eller är det möjligtvis något du strävar efter att sluta med framöver?
Hej!
Jag håller på med en vetenskaplig rapport i skolan och undrar om några av er skulle kunna tänka er att bidra till rapporten genom att svara på min enkät länkad nedanför.
https://www.surveymonkey.com/s/6MQJWDN
Kram!!
Men åååh nu blev jag vrålhungrig och kan äta först om två timmar! Vilken lyx med frukost hem till dörren alltså…
hej! random fråga men jag undrar hur lång du är? var på eran bloppis och tyckte du verkade så lång (och fett snyggggg).
når kjærligheten blomstrer igjen og igjen, og det til og med i januar <3
HEJ! En fråga om vegetarianer och godis. Minns du när man var liten och alla sa ”usch, äter du dom där? Dom innehåller löss” efter att alla fått höra om ämnen som användes och gelatinet i godiset. Nu är det ju inte riktigt så farligt som man trodde som 10 åring men hur tänker du? Själv är jag typ 70% veggie och äter godis i stort sätt varje dag!
Rödbetsburgaren så verkligen fantastiskt god ut!
Så avis på berså-tallrikarna!
Rödbetsbiffarna lät ju f.ö helt magiska! Måste försöka hitta på nåt liknande :)
Hej Flora! Har lite frågor och önskemål på kanske ett blogginlägg. Jag undrar om du någon känt en press att ha ett stort kontaktnät? Eller att synas på rätt ställen? På bloggen verkar det inte alls såhär och därför undrar jag, har du några strategier för att inte känna såhär? Jag följer ett antal bloggar (Vilka många är mina vänners) och på facebook visas ju mingelbilder osv. Och jag kan bli så stressad ibland över att andra männsikor syns på rätt ställen, är så ”lyckade”, är så sociala och ja du vet! Själv är jag social av mig men inte på det sättet att jag gillar att umgås med massvis med människor hela tiden. Helst en och en. Och ibland i grupper. Vet inte om jag lyckas beskriva detta på rätt sätt men ville ändå försöka! Framförallt handlar det väl om en stress att nå upp till nutidens ideal. Vilket jag känner att jag aldrig lyckas med! Och så blir jag stressad.
Tack för en sjukt bra blogg!
God morgon! Det är så jävla bäst att du lägger upp inlägg så här tidigt. Nu så orkade jag plötsligt gå upp ur sängen, efter att ha snoozat i 1 1/2 timme.
Tack!
Hoppas du får en strålande dag!
fino!!!
Åååå! Rödbetsbiffarna! *-* och gud jordnötsdippen … här ska det lagas mat