Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Skrivövning: miljöbeskrivning

Detta är ett samarbete med Samsung.

20141215_174239

IMG_3546

DSC_0106

 

 

samsung3

 

 

Här är skrivövningen 101 ord.
Här är skrivövningen tio ord, tio meningar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • hej bästa flora!
  jag har en fråga till nästa frågestund, om det blir en sådan dvs. jag har precis fyllt 16 år och går i nian. jag har kanske 5 vänner som jag står nära och kanske tio som jag är tillsammans med som i ”grupp”. men nu till frågan: hur har man kul, utanför skolan, med sina vänner? det ända jag gör är att sitta hemma, plugga, hålla på med datorn, vakta mina systrar och träna men jag vill ha kul, träffa nytt folk, festa osv! men det känns så himla långt borta, för inga av mina vänner festar och människorna som gör det i min ålder är sådana som röker, super ihjäl sig varje helg, tar droger (antar jag) och struntar i skolan helt och hållet. jag vet inte vad jag ska göra? i skolan har jag kul med mina kompisar och det är klart att vi gör saker efter skolan ibland, men det är bara att fika eller gå hem till någon och det händer inte så ofta. har du tips på hur man träffar nytt folk, och hittar på roliga saker? prova nya grejer och så. när började du festa? blir sånthär mer naturligt i gymnasiet? har du gamla erfarenheter som du kan dela med dig av? när hade du din första fest, hur gjorde du? för jag bor fortfarande hemma, har tre småsystrar och vi bor i en femma (rätt litet för 6 personer) inne i vasastan så det är svårt att bjuda hem vänner och så. hjälp mig snälla!!
  ps: jag har läst din blogg i tre år nu och jag älskar älskar dig!! tack för att du finns flora <3

  magdalena 2015-01-31 21:49:02
  Svara
 • Hej Flora! Jag har så länge jag har kunnat läsa och skriva haft just skrivandet som ett stort intresse i livet. Jag tar studenten nu till sommaren och har planer på att söka in den skruvar kursen som finns på jakobsbergs högskola! skulle du inte kunna vara snäll och berätta lite kring hur man söker in och de man behöver skriva i samband med ansökan?
  tack för en underbar blogg!!!

  Siri 2015-01-30 23:20:57 http://modestyjohanne.blogg.se
  Svara
 • Tyckte den här övningen var mycket svårare än de förra, fick inte lika mycket inspiration till dessa… Sedan har jag också svårt för att göra beskrivningar, skulle inte du kunna ge lite tips?

  Daisy 2015-01-30 18:10:27 http://vinylbrus.blogspot.com/
  Svara
 • Hej Flora!
  Precis som ni så ska jag och min kille snart flytta till en liten minilya, vi ska bo på ca 1/3 av den yta vi bor på nu och jag är SÅ PEPP på compact living-inredning! Har du några tips på hemsidor/bloggar/bra budget inredningssidor/butiker?
  Trevlg helg!

  cecilia 2015-01-30 16:47:50
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!