Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My & Flora på Pom & Flora.

Jag har varit sjuk halva veckan. Legat bredvid en febrig Felix i sängen och tittat på avsnitt efter avsnitt av serier, kastat snytpapper på golvet och varit ynklig. Dessutom har jag varit förhäxad av Vampire Diaries. Ni vet när det inte GÅR att sluta titta på en serie, trots att den är dålig? Så har jag haft det. Men sedan kom jag på lösningen. Efter att jag tittat på två säsonger (44 st 40-minutersavsnitt hehe) började jag hoppa fram flera avsnitt och bara se återblickarna! HA! På så sätt kunde jag snabbse två säsonger till. Nu kan jag lämna Stefan och Elena och Damon och titta på The Fall i stället. Skönt.

Untitled-5

I torsdags kravlade jag upp ur sängen och begav mig till Söder för att äta frukost med den här solkyssta favvon, My, som kommit hem från Australien.

DSC_2395

Vi gick till Pom & Flora som nog är mitt favvofik nr 1.

DSC_2396

DSC_2400

Fint att prata ikapp de senaste månaderna. Så mycket som har hänt att det inte är klokt.

Har ni läst min caféguide förresten? Ska uppdatera den snart.

Translation: On thursday, me and My had breakfast at my favorite café Pom & Flora. She’s been in Australia and it was so nice to see her again.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • My <3<3<3<3 Började gråta när jag såg dessa bilder. Puss flora!

  vanja 2015-02-09 23:15:08
  Svara
 • Älskar din caféguide! Använt den massa eftersom jag flyttade till Stockholm i höstas och pluggar på distans=behöver många bra ställen att hänga på så jag inte fastnar hemma hela dagarna. Så tack för det<3 Och på tal om guider: min syster och min mamma kommer och hälsar på mig här första veckan i mars och jag undrar om du har några bra tips på vad det finns att göra i Stockholm som är billigt/gratis? Vore jättekul med tips, kram!

  Erica 2015-02-09 11:28:49 http://attorda.blogspot.se
  Svara
 • alla de fina fiken är helt klart det jag saknar mest med sthlm. här i sf är allt mer flashigt eller hipstrigt, inte sådär en sån där skandinavienmysig cafékultur här borta tyvärr. måste mao till pom & flora bums när jag landar i svea igen. <3

  Vicky 2015-02-09 00:18:26 http://vickys.se/
  Svara
 • Måste testa det stället nästa gång jag är i Sthlm, verkar ju supergott och mysigt!

  Lillaviol 2015-02-08 22:22:06 http://sprallice.blogg.se
  Svara
 • Blev goddamn hungrig nu!! Men alltså du borde ju lätt fixa deal med Pom & Flora så att du får gratis fika där eller dylikt! För det förtjänar du, som rekommenderar dem så varmt och gör ”reklam” för så många läsare läsa om dem! Om du inte redan har gjort det! Pussochkram och tack för bästa bloggen! (100 % allvar i d uttalandet!)

  Emma 2015-02-08 17:40:10
  Svara
 • Har aldrig kommenterat förut men ville bara säga att jag tycker din blogg är så bra. Tror att jag är lite äldre än din målgrupp (av att döma från kommentarerna) och tycker att du är en så himla bra förebild för unga tjejer. Älskar verkligen diskussions-inläggen och att se hur människor hjälper och peppar varandra och delar med sig av sina erfarenheter. Håller också med andra kommenterare att man märker skillnad på innehållet i bloggen att du skaffat kontor – tummen upp! Kärlek och pepp till dig!

  Andrea 2015-02-08 17:28:22
  Svara
 • Det där stället verkar så himla fint? Får söka mig dit under nästa Sthlm-besök… Smart sätt att kolla serier btw, borde göra så oftare när jag fastnar… Synd bara att många inte har en sån repris :(

  Beatrice 2015-02-08 16:05:11
  Svara
 • Hej Flora! Den här pinteresten fick mig att tänka på dig och din lägenhet: https://www.pinterest.com/tinyassapt/ Massa tips för inredning i små lägenheter!

  sara 2015-02-08 15:23:26
  Svara
 • låter som ett bra sätt att komma längre fram i serier för att se om det är värt att kolla, får testa ;)

  tipstipstips till dig som gillar akvarell:
  http://hollyexley.blogspot.co.uk

  så sjukligt duktig, enligt mig själv då!

  elin 2015-02-08 14:23:55 http://elinuden.blogg.se
  Svara
 • Haha FUSK-kolla serier! Själv är jag helt fast för It’s always sunny in Philadelphia, sjuk humor! Har du sett The originals förresten?

  Christian 2015-02-08 11:49:28 http:/www.stabil.blogg.se
  Svara
 • snyggt klädd My är!

  Martina 2015-02-08 11:03:58
  Svara
 • Haha älskar hur du snabbkollar! Jag brukar läsa sammanfattningarna av varje säsong på wikipedia ist när jag blir fast i skräp (ännu effektivare!).

  Emelie 2015-02-08 10:54:28 http://unvelo.se/
  Svara
 • Jag har lämnat arbetslivet för studentlivet. Något jag tänkt länge på som jag ska göra nu, när jag har mer tid att kunna hänga på bibblan, är att börja läsa på riktigt! Jag älskar att vara där o läsa, skriva, tänka, somna o spendera en hel dag om jag så vill. Men samtidigt som jag tänker på hur härligt det är blir jag förvirrad och nästan stressad av tanken på hur många fina böcker, noveller och författare det finns att läsa. Det blockerar mig lite. Jag har läst endel men har ingen speciell favoritgenre eller boklista att pricka av, så jag behöver din hjälp Flora (jag tänker att vi har ungefär samma boksmak utifrån de böcker du skrivit om på bloggen). Så var börjar jag? Vilka hyllor ska jag grotta in mig i på bibblan? Vilka författare och böcker bör alla läsa, tycker du? Vilka texter påverkar och berör, med kärlek och kvalité? Hjälp/vilsen på biblioteket

  A 2015-02-08 10:45:26
  Svara
 • vet du om de har veganska alternativ där?

  Madeleine -PHOTOGRAPHY FEMINISM VEGANISM 2015-02-08 10:30:33 http://sisterdisco.blogg.se
  Svara
 • Fy sjutton så gott det ser ut!

  Ellen 2015-02-08 09:59:04 http://lindbergellen.se
  Svara
 • The Fall är ruskigt bra! Och otroligt frusterande…

  Theres 2015-02-08 09:49:53
  Svara
 • Hej, kommenterar sent om kuren för dina finnar, heh. Vet inget om den men ”ochjagba.se” har skrivit förbannat bra och öppet om den. Sen undrar jag även om du kollat på några alternativ inom ”nopoo”? Antar att vi har olika hud, då min är jättetorr- får därför finnar ibland för kroppen försöker själv tillföra fett osv. Jag använder bara olivolja i mitt ansikte, som sminkborttagning, och även skrubb då med olivolja och socker. Värt att kolla upp kanske? Eventuellt andra oljor, plus ricinolja, eller så. Blir iaf jävligt mkt billigare, när man hittat rätt olja och mängd, inga kemikalier osv. Men använd inte kokosolja annat än på kroppen då det täpper till porer. Menar inte att du bör rätta till din acne, du gör vad fan du vill, men upplevde det som att du sökte en lösning. :) Ha det fint!

  Ed 2015-02-08 09:25:43
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!