Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Solpromenad och bokklubbshäng.

P1000321

Himlen har varit overkligt blå och solen har lyst overkligt starkt de senaste dagarna. Jag har slitit mig från skrivbordet och gått på promenader med bra människor, för det gäller att ta vara på ljuset. Mvh största klyschan någonsin, men klyschor är ju klyschor av en anledning. Och även det är en klyscha förstås.

P1000324

Igår träffade jag Alessandra. Vi köpte kaffe och sedan promenerade vi längs med Skeppsbron, till Kungsträdgården, Sergels torg och sedan tillbaka mot Gamla stan igen.

P1000326

Vi hade så sabla mycket att prata om. Det är skönt att träffa någon som varit och är med om samma sak, som känt samma känslor och som tampats med samma problem. Att prata om livet och döden med någon som på riktigt vet hur förlust känns. Vi var obviously glada över vårt samtal. ↑

Sedan satte jag mig på kontoret och jobbade med några gemensamma projekt med Frida. Älskar att ha henne bredvid mig, att kunna tjöta om vardagliga ting varvat med att vara superbusiness. Ibland sitter vi knäpptysta och är koncentrerade och ibland hamnar vi i samtal som är svåra att slita sig ifrån. Vi är ett megabra team och hon får mig att skratta högt varje dag.

P1000337

På kvällen tog jag bussen till Alexandra för att ha bokklubb. Det är en av månadens höjdpunkter och jag är så glad att jag lärt känna de här människorna. Christina och Andrea var där.

P1000339

Alex hade lagat zucchinisoppa med parmesanost och så åt vi det med hembakt bröd och en massa glas rödtjut. Life.

P1000345

Sara och Maria var matchy matchy.

P1000429

 

Och så pratade vi  länge och ingående om Beckomberga – Ode till min familj av Sara Stridsberg. Men mer om det i övermorgon!

Ps 1.
Som ni ser är bilderna bredare igen. Tyvärr har det hänt något med bloggdesignen, så bilderna i alla gamla inlägg är små, 640 px i bredd, medan bilderna i de nyare inläggen är 980 px i bredd, i stället för mina vanliga 900 px. Det är superfrustrerande, men jag hoppas att ni vänjer er med de nya bildstorlekarna. Förhoppningsvis går det att fixa, men Metro kan inte lova något. :(

Ps 2.
Om ni har svarat på enkäten via Bloglovin finns det en stor risk att jag inte har fått era svar, då den har en maxgräns på 100 användare (skjut mig) och Bloglovin uppdaterar inte inläggen i appen. Därför har jag lagt in en ny enkät. Gå gärna in och svara direkt i det här inlägget.

Translation: Yesterday, I took a walk with Alessandra in the sun and talked about important stuff like life and death. And ah, the sun!! There’s hope for the future! In the evening, I met up with my amazing book club. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Flora, jag e lite nyfiken på vad du känner för städning? Är du noggrann med att ha det rent och undanplockat, tycker du att det är tråkigt eller kul att städa?
  Tack för en fantastisk blogg, du är grym!
  Kram <3

  Manda 2015-02-12 11:21:17
  Svara
 • var kommer citatet ifrån? =)

  cecilia 2015-02-12 10:50:16
  Svara
 • flora jag behöver din hjälp, i tisdags fick jag typ min livs största impuls att jag skulle gå på gymnasium i Stockholm. När jag läste om de utbildningarna jag planerar att söka så lät det bara så himla bra! Utbildningarna som jag först tänkte söka hör hemma (men som ändå tar en timme med tåg att komma till) lät också bra men det kändes aldrig helt hundra, någonting kändes inte riktigt bra i mig med dem. Problemet är att den skolan jag vill gå på mest har jättehöga antagningspoäng plus att jag nu har lite separationsångest över att flytta hemifrån och bo inneboende. Det kom så plötsligt. Vet inte om jag ska välja utbildningarna här hemma eller köra på Stockholm. Vad tycker du? Är jag kanske bara nojig över allt detta? Du och Sandra Beijer och alla de har ju pratat en del om gymnasiet nu och säger att man inte ska oroa sig så mycket liksom. Förstår om du inte kan svara på detta och att det är en random fråga men du är så klok och bra ju så jag tänkte ändå skriva det. Plus att jag nu är lite extra nojig och bara behövde skriva av mig typ. Om det är någon i kommentarerna som också har någonting att svara på detta så uppskattar jag det. Kram!

  Sigrid 2015-02-12 07:20:40
  Svara
 • Åhh, vad mysigt!! :)

  Lisa Sheila 2015-02-11 23:07:59 http://lisasheila.devote.se
  Svara
 • Hej och å vad jag saknar min bokklubb i Göteborg. Får försöka skaffa en där jag bor nu. Har precis skrivit ett ganska långt inlägg om hur det är att flytta från en stor stad till en liten by i norrland och det hade varit så roligt om du ville läsa. jag vet att du inte är i samma sits men du är så vettig så skulle vara intressant att höra dina tankar kring detta fenomen. kram!

  http://josefinelaul.wordpress.com

  josefine. 2015-02-11 22:12:47
  Svara
 • Jag tycker det är rätt så fint med de stora formatet.
  Stod faktiskt och funderade tidigare i dag i biblioteket om jag skulle låna Beckomberga, Ode till min familj av Sara Stridsberg haha blir spännande o höra vad du tycker. <3 <3

  Agnes 2015-02-11 21:53:23 http://agnesblixa.devote.se
  Svara
 • guuuu är så avis på er fina bokklubb. och ÄLSKAR sara stridsberg (eller iallafall drömfakulteten som är den enda jag läst av henne men)

  Vicky 2015-02-11 21:13:30 http://vickys.se/
  Svara
 • Gah! Nu blev jag sjukt sugen på att gå på solpromenad! Hoppas det solar imorrn med. Kram!

  La Linda / Better Bloggers 2015-02-11 18:38:05 http://www.betterbloggers.se
  Svara
 • Wah vad fint Stockholm är

  Daisy 2015-02-11 17:05:47 http://vinylbrus.blogspot.se/
  Svara
 • Hej Flora. Hur bildades er bokklubb?

  Amanda 2015-02-11 16:24:17
  Svara
 • Åh du och Frida verkar verkligen vara ett sjukt dreamteam! Ska bli såå spännande att se vad det blir av er vardag och ert arbete ihop :)

  Alexandra 2015-02-11 15:56:45 http://alexandrasidgwick.blogg.se
  Svara
 • Åh, så himlans störande med Bloglovin’ och enkäten. Jag gjorde genom bloglovin’ första gången, så skickade in via länken nu igen. Hoppas att det når fram bättre denna gång!

  Ellen 2015-02-11 15:51:34 http://lindbergellen.se
  Svara
 • åååh stockholm altså. jævla vinterdrøm!

  mariell. 2015-02-11 15:48:52 http://hjartesmil.com
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!