Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ONSDAGSMORGON PÅ CENTRALBADET + SMOOTHIERECEPT

IMG_5115

I onsdags 07.30 var jag på plats här, på Centralbadet.

DSC_3299

Florida Grapefrukt och min gulliga Metrokollega PT-Fia bjöd nämligen in till frulle! The perks of being a blogger.

DSC_3294

Och frukosten sedan! Oh lord.

DSC_3306

Vi satt omringade av palmer och starka solterapilampor och lyssnade på föreläsningen.

DSC_3316

Sedan fick vi bada!

DSC_3344

Jag hade med mig min partner in crime Frida.

IMG_5167

Kände mig såhär när jag klev in här. Däremot är det ju så himla tråkigt att simma?? Efter tre längder frågade jag Frida om vi inte skulle lägga oss i bubbelpoolen i ställen. Hennes JA kom lite väl snabbt så jag antar att hon kände likadant.

IMG_5166

IMG_5168

Till och med omklädningsrummet var så fint att det typ gjorde ont! Älskar alla jugenddetaljer. Om ni vill ge bort en lyxig födelsedagspresent till någon ni tycker om så borde ni gå hit.

smoothie

När jag kom hem gjorde jag en smoothie med den mixer vi fått i goodiebagen <3. Havremjölk + grapefrukt + banan + avokado + jordgubbar + jordnötssmör + havregryn + psylliumfrön + linfrön + bipollen på toppen.  M-hm!

DSC_3563

Äts bäst med sked. Men det vet ni ju redan.

En så himla lyrrig morgon. Har mått lite upp och ner den senaste tiden men det här var verkligen som att livet gav mig ett hårt high five.

Translation: On Wednesday, Florida Grapefruit invited me for breakfast at Centralbadet, which is an amazing jugend bath in Stockholm. You should go there if you’re ever in town! Afterwards, I made a smoothie out of oatmilk, grapefruit, banana, avocado, strawberries, peanut butter, rolled oats, psyllium seeds, flax seeds and bee pollen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Så himlans fint det där ser ut! Helt fantastiskt ställe.

  Ellen 2015-03-01 11:29:36 http://lindbergellen.se
  Svara
 • Gud måste veta vart du köpte prickiga baddräkten! Så fiiin

  katarina 2015-02-24 23:22:28
  Svara
 • Hej, ehm kommer låta jättekonstigt men är du skelögd? Det ser så ut på bilden med dig o Frida

  Anonym 2015-02-24 14:44:47
  Svara
 • Hej! Jag ska börja plugga ekonomi på handels i höst, för att jag tycker att det är _roligt_ med ekonomi och för att jag vill jobba med det. Men jag är lite rädd för att börja på skolan, man har ju hört mycket negativt om den, dessutom vet jag inte om jag skulle passa in med tanke på att jag kanske inte är en ”klassisk handelsstudent”. Jag älskar konst, jazz, röstar vänster och ja tycker om kultur helt enkelt och jag frågar mig hela tiden ifall jag 1. kommer att förvandlas till en bratig moderat, eller 2. kommer bli ”den konstiga” i skolan och bara göra det jag måste för att kunna fortsätta.. Hur ser du på detta? Tror du att det kommer ordna sig och vilka strategier skulle du använda för att palla? tack för bääst blogg!

  sara 2015-02-24 12:00:36
  Svara
 • sån lyx!! sjukt fint ställe verkar det som. tyvärr är man en badkruka. http://singmyspring.blogspot.com

  elise 2015-02-24 09:41:34 http://singmyspring.blogspot.com
  Svara
 • Hur fixar du dina ögonbryn? De är helt perfekta! Jag kräver ett blogginlägg om saken! :)

  Melwa 2015-02-24 07:09:10
  Svara
 • Hej floris! Älskar hur din blogg har utvecklats den senaste tiden <33 men har en liten fråga. Jag försöker äta mer vegetariskt nu, och har börjat äta mycket mer baljväxter, bönor linser osv. Det känns superbra, både för kroppen och samvetet. MEN. Jag har ett litet problem. Jag blir supergasig. Asså verkligen JÄTTESVULLEN. Min mage blåser upp som en ballong och jag går runt och fiser resten av dan :(( Jag har alltid tänkt att min mage behöver vänja sig, men det har gått ett tag nu och det blir inte bättre.. Hur tacklar du detta? Eller du kanske har en supermage som klarar allt??

  My 2015-02-23 21:28:51
  Svara
 • Å den där smoothiemaskinen har jag också, den är så bra!!

  Alexandra 2015-02-23 21:15:01 http://alexandrasidgwick.blogg.se
  Svara
 • Å, jag älskar ju att simma!! Tycker det är så härligt att sträcka på benen och kroppen och att bara flyta omkring och plaska i vattnet :-)

  maja 2015-02-23 19:21:10
  Svara
 • Men mums!! Så himla gott med smoothies. Gjorde en drömgod variant idag, kika gärna in!

  Maria 2015-02-23 17:48:44 http://sustainableday.tumblr.com/
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!