Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

FÖDELSEDAGSFRULLE PÅ PASCAL

IMG_6738

Igår bestämde vi oss för att äta födelsedagsfrukost på café i Felix ära. Vanligtvis brukar vi laga pampiga frukostar till varandra, men eftersom vi kom raka vägen från Hälsingland i måndags kväll så hann inte jag gå till mataffären och handla ingredienser. Men en caféfrukost är inte fy skam det heller! Efter att jag väckt honom med smoothie och säkert sju olika födelsedagssånger, gick vi den korta promenaden till Café Pascal.

CAFÉ PASCAL

Det är ett av mina absoluta favoritfik i Stockholm. Måste garanterat uppdatera min caféguide.

IMG_6737

Han valde en fylld croissant och en cappuccino och jag tog en äggmacka och en latte (kaffeflora är tillbaka </3). Och så delade vi på en yoghurt med granola och äppelkompott.

IMG_6754

Jag hade på mig min bästa Spice Girls-klänning som jag har köpt på Humana second hand.

CAFÉ PASCAL

Sedan satt jag kvar och jobbade tills magen började kurra och jag gick hem för att laga lunch. Tänk om varje dag kunde börja såhär!

Translation: On Felix’s birthday, we had breakfast at Café Pascal. Love that place.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Var ligger detta ställe?? Måste skriva upp på min ”caféer att besöka” lista. Börjar bli lite lång nu dock.. heh.

  Http://isabyl.devote.se

  ISA 2015-04-08 23:02:07
  Svara
 • skulle absolut inte säga nej till en födelsedagsfrukost

  Daisy 2015-04-08 18:33:29 http://vinylbrus.blogspot.com
  Svara
 • Gu va gott det såg ut, fylld croissant!? Genialiskt. Borde också gå och sätta mig ute på cafe och bibliotek och jobba oftare!

  Julia Alvina 2015-04-08 15:58:47 http://blog.julialvina.com
  Svara
 • Åh vilket fint litet upptåg sådär på en födelsedag, älskar att äta frukost ute <3 Tycker så himlans mycket om dina bilder Flora, de är så raka och härliga och ärliga på något sätt. Dessutom verkar ju du och Felix vara sånt himla gull/powerpar? Massa kärlek och grattis till Felix!

  Frida 2015-04-08 10:52:12 http://weareallstoriesintheend.blogg.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!