Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

TORSDAG I LONDON: SKRIVA INTERVJU OCH DRICKA BURKÖL

P1060006

I torsdags vid elvatiden befann jag mig i Hackney hos Linn. Eller ja, hos hennes pojkvän närmare bestämt.

P1060002

Vars roomie hade pyntat bordet med detta vackra.

Flora-Hackney-1000x667

Förutom att vi gillar varandras sällskap (obvi) så sågs vi för att skriva på våra intervjuer som ska vara med i Paperlight mags kommande nummer. Men när jag slog upp min dator insåg jag att dokumentet låg på min externa hårddisk hemma i Sverige. Paniken. Slet mitt hår där ett tag. Men sedan ryckte jag upp mig och bloggade lite, skaffade Linkedin för det tyckte Linn absolut att jag skulle ha (kände mig som 50+ när jag ba ”jag fattar INGENTING nu råkade jag skicka kontaktförfrågan till alla mina mailkontakter vad HÄNDER”) och hjälpte Linn med hennes intervju.

IMG_7193

Och så fick vi sällskap av Linns kompis Danielle och åt rödbets- och fetaostsallad med vitlöksbröd och hummus.

P1060010

Vid sextiden var vi färdigjobbade och begav oss till Well & Bucket.

Well-Bucket-Shoreditch-1000x667

Öl! Värmelampor! Uteservering! Life! Har förresten snott den här och inläggets tredje bild av Linn. För sån är jag.

P1060012

Lovisa har jag, precis som med Linn, lärt känna genom våra bloggar. Länk till vår första dejt 2009 (!!!) Internet alltså <3

P1060022

Bloggträff :-))) Vi pratade om bittra människor och hierarkin i London: nyblivna Londonsvenskar vs. de som har bott där längre.

P1060046

Sedan kom vi fram till Doomed Gallery där det var releasefest för den asfina tidningen We Are Some Wild Children. Ebba var där!

P1060025

Och Linn fick haff.

P1060029

Sofie.

Untitled-1

Jaana.

P1060037

Och så drack vi burköl och åt popcorn och symbioskissade i gränder, innan klockan blev sent och jag satte mig på tunnelbanan västerut. Fint jö.

Translation: Thursday in London. Me and Linn got some work done in each others company. In the evening, we went to the release party of the magazine We Are Some Wild Children. A perfect mix of writing, laughing, drinking beer and acting like teenagers.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Flora flora flora! Du som har sån fantstisk klädstil kan väl ge lite tips på tunna snygga och ganska färgbasic vårjackor?? Nu börjar det bli varmt och jag vill inte behöva ta av mig jackan jag har nu så fort solen kommer fram! Kram

  Bonnie 2015-04-19 09:33:52
  Svara
 • blev så himla förvånad när jag fick ett mail där det stod ”Flora Wiström vill lägga till dig på LinkedIN” så att jag blev tvungen att skaffa det för att se vad det var. fattar fortfarande inte vad det är till för hehe.

  Daisy 2015-04-18 19:30:19 http://vinylbrus.blogspot.com/
  Svara
 • Mitt tips är att förvara alla aktuella dokument/projekt på dropboxen, då gör det inget om man glömt en hårddisk hemma eller plötsligt måste arbeta från en ny dator av ngn anledning. Kram!

  Ofelia 2015-04-18 18:54:01
  Svara
 • Hej flora!! Jag åker till London nu imorgon för jobb igen och jag undrar om jag kanske skulle kunna få bjuda på en fika eller öl eller så? Jag vann dina Bråvallabiljetter i somras (tog med mig min vän Chrissy som även är med i din bokklubb – tycker världen är så liten) och nu är jag väl superpinsam men jag tycker du är fantastisk haha. Om du vill kan du svara på mejlen eller så hittar du mig på fb under Daniella Caspian. Kram!

  Daniella Caspian 2015-04-18 17:29:05
  Svara
 • underbar lägenhet.

  rebecka 2015-04-18 14:39:26
  Svara
 • haha åh, har också precis skaffat linkedin och fattar noll :s

  Alexandra 2015-04-18 12:51:25 http://alexandramabon.com
  Svara
 • så många råtuffa tjejer! älskar linns bomberjacka och jaana ser bara ut att vara det coolaste kidet i stan. http://singmyspring.blogspot.com

  elise 2015-04-18 10:56:26 http://singmyspring.blogspot.com
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!