Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LONDONTISDAG: FALAFELICIOUS, COUNTER ALBION OCH TIBITS.

falafelicious boxpark london

I tisdags hängde jag i parken med min lillasyster hela morgonen, och vid lunchtid tog jag Metropolitan line till Liverpool street för att möta upp Linn. Vi gick till Boxpark och köpte falafelsallader på Falafelicious (alltså det namnet <333).

Så himla bra grej: för 6 pund får du fylla din skål med hur mycket aubergine/sötpotatis/rödbetor/röror/oliver/grönsaker du vill och sedan får du åtta falafel och en massa hummus ovanpå. Själva falafeln var kanske inte den bästa jag ätit men detta var ändå apgott. Vi satt utomhus och pratade bloggstrategier och framtidsdrömmar och njöt av värmen.

Mast Brothers London

Vi gick in på Mast Brothers och tittade på deras chokladkakor och Linn sa ”du borde jobba med att göra sådana där förpackningar”.  Jag ba ”yes please”.

Counter Albion London

Sedan gick vi till Counter Albion på Redchurch Street och slog upp våra laptops för att jobba. Där är det dödsfint som ni kan se.

Counter Albion London

Så himla himla bra person. Och bara vår tredje dejt!

Counter Albion London

Efter en stund kom Linns kompis Ornella förbi.

Counter AlbionCounter Albion

Jag hade släpat med min datorn OCH systemkameran men så hade jag glömt minneskortet hemma :((( jobbigt när ljuset på det där stället var helt magiskt, med öppna takfönster och allt. Och jobbigt att få ont i ryggen helt i onödan.

Latte mandelmjölk

Jag drack latte på mandelmjölk och jobbade fram till klockan sex.

Regent's street

Sedan tog jag tunnelbanan till Oxford Street. Det var såklart helt galet mycket folk där men jag var på bra humör så det rörde mig inte i ryggen det minsta! Skönt, för mina tidigare erfarenheter av centrala London har varit panikartade.

Tibits London

Jag gick till Tibits på Heddon Street.

Tibits London

Där skulle jag nämligen träffa min kusin Kate. Hon är från Skottland men bor i London sedan några år tillbaka. Eftersom vi har vuxit upp i olika länder har vi aldrig haft en särskilt nära relation, men de senaste åren har vi setts lite mer och det är så himla fint. Vi delade på en flaska rosévin och pratade om familjerelationer och tog igen de senaste månaderna, med fönstren på vid gavel.

Tibits London

Tibits är en vegetarisk (vegansk på tisdagar) buffé där du betalar beroende på vikten (detta kostade 14 pund = 180 kr). Maten var helt okej god så det är kanske inte jättevärt, men å andra sidan ligger pundet väldigt högt just nu så allt i London är svindyrt.

braxor

Just det! Köpte ett par braxor den dagen också. Utsvängda (och megalånga, måste sy upp!) från Zara. Till höger är när jag går hem från tunnelbanan och är helt lyckopirrig. Vet inte vad det är med mig just nu, men något speciellt är det.

Translation: My tuesday in London: lunch with Linn at Falafelicious in Shoreditch, coffee and work with Linn and Ornella at Counter Albion and dinner at Tibits with my cousin Kate. Such a great day.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Så fina jeans.Det första jag tänkte på när du sa att du är helt lyckopirrig var. Hon är gravid=)

  Linnéa 2015-04-26 17:01:40
  Svara
 • Jag blir lite nyfiken på hur det kommer sig att du har en kusin från Skottland och en pappa i London. Kommer din släkt från Storbritannien eller har det bara blivit så att de hamnat där? Du behöver såklart inte svara om det är för privat! :)

  Josefin 2015-04-25 09:18:31
  Svara
 • Så jäkla snygga jeans! Vad kostade de? Och är lite nyfiken på hur lång du är, hade för mig att du var ganska lång men blev lite förvirrad av längden på byxorna, ursäkta om jag rotar. Heh

  Daisy 2015-04-24 22:54:26 http://vinylbrus.blogspot.se/
  Svara
 • Falafelicious verkar ju vara helt amazing <3 http://singmyspring.blogspot.com

  e 2015-04-24 19:28:44 http://singmyspring.blogspot.com
  Svara
 • Du är så himla fin, hela du! Dina jeans från Zara är verkligen superfina och jag gillar sådana jeans själv och har ett liknande par men jag vågar aldrig använda dom eftersom att jag har jätte mycket komplex över mina ben och tycker inte alls om dem, eftersom att jag är alldeles för smal. Känner mig inte alls kvinnlig eftersom att jag är som sagt väldigt smal och har rak kropps figur och inga former. Skäms över min kropp och hatar att mina komplex påverkar över mina exempelvis klädval. Har du några bra tips på att sluta kropps noja. Kram.

  Amelia 2015-04-24 17:05:09
  Svara
 • men duuuuu <3

  Linn 2015-04-24 16:11:52 http://radarmagazine.se/linnwiberg
  Svara
 • Åh jag var på falafelstället häromdagen, jag tycker de har bästa falafeln i centrala. Vad coolt det hade varit att springa på er haha!

  dani 2015-04-24 11:50:06 http://submarinus.blogg.se
  Svara
 • Hej flora. Har du någongång känt dig riktigt medveten konsumtionshetsen idag? Här är en grym hemsida där en tjej uppfunnit begreppet slow fashion. Läs o tyck till vettja! Grymt att slänga in en tanke om detta en fredag som denna. Kram till dig<<3
  http://slowfashionuppropet.se

  Greta Hansson 2015-04-24 11:07:52
  Svara
 • Tycker så himla mycket om din bildstil Flora, alltid inspirerande att få ta del av dina foton! www.henniska.blogg.se

  Mielo 2015-04-24 08:43:06 http://henniska.blogg.se
  Svara
 • London verkar helt underbart! Vill dit igen efter att ha sett alla dina fina bilder <333

  Inez 2015-04-24 08:25:22 http://forcreativity.blogg.se
  Svara
 • Alltså så härligt med London! Dina häng på alla nice ställen får mig att inse att det var rätt längesen jag bodde där, för jag tror knappt ett enda av caféerna, barerna och restaurangerna fanns då. Storstäder förändras så himla fort.

  Linnéa 2015-04-24 08:03:34 http://berglundlinnea.wordpress.com
  Svara
 • Men åh vad mysigt att hänga i London! Vill åka dit när jag läser det här. Och fint att ha kompisar att prata bloggande med!

  Maria Ekblad 2015-04-24 07:44:02 http://dreamsof.se/
  Svara
 • flora! jag har en iPhone, och när jag använder den för att gå in på din blogg så laggar den när jag trycker på dina bilder för att förstora dem. skittrist ju :(

  Olivia 2015-04-24 07:26:58
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!