Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

DE FINASTE VÅRJACKORNA I BUTIK JUST NU

”Flora flora flora! Du som har sån fantstisk klädstil kan väl ge lite tips på tunna snygga och ganska färgbasic vårjackor?? Nu börjar det bli varmt och jag vill inte behöva ta av mig jackan jag har nu så fort solen kommer fram! Kram”

GULLE, visst kan jag det! Vårjackor är det roligaste jag vet i klädväg. Att hänga in vinterjackan i garderoben och ta fram mina tunna kappor och min croppade bomberjacka är så mycket frihet tycker jag. Så nu kör vi. De flesta kostar runt 600 kr och finns att köpa hos Asos, som är min favoritbutik på nätet.

Inlägget innehåller annonslänkar.

collage1

Första tipset är den här tunna kappan från Monki som de har sålt i flera år. Varannan person jag känner har en sån här jacka känns det som (jag har en mörkgrön), men jag förstår varför för den är så himla fin och passar liksom både till kjol, klänning och byxor. På vintern bär jag den inomhus som en kofta, och på våren och sommaren som en jacka. Här hittar du den svarta, den rosa (sååå fin) och den vita.

collage2

Sedan har vi jeansjackor. En skitfin blå med guldknappar, en croppad svart och en boxig vit med trekvartsärm (som jag ju har själv). Jag gillar att klä mig i dubbeldenim med matchande underdel, och finns det något vårigare än att klä sig i jeansjacka och ett par solglasögon?

collage3

Bomberjackor och sportiga kläder gillar vi ju. En mjuk, blå historia, en svart i fejkskinn och en härligt åttiotalig Pumajacka. Skitfint till både jeans och kjol. Och allt annat också för den delen.

collage4

Jag kan inte få nog av tunna kappor, jag känner mig alltid så välklädd när jag bär det. Den vänstra grågrönblå är typ det finaste jag sett! Och så har vi en sorbetrosa och en monokrom variant i grått.

collage5

På våren och sommaren (och alltid annars också för den delen) är det ju stor risk för regn. Med en fin regnjacka blir det lite roligare. Till vänster har vi en grön i vaxdukstyg (finns även i gult), i mitten en silvrig (huuur festligt?) och till höger en pastellila med prickigt foder. Wow alltså.

collage6

Här kommer tre hipstriga varianter. Mockajackan är så jefla snygg I die, den rutiga är en nittiotalsdröm och den ljusrosa teddykappan är kanske lite varm men den är på rea just nu så om inte annat kan du ju använda den i höst!

collage7

Avslutar med den här jeansjackan från Lee. Helvete vad fin den är.

Vilken är din favvo?

Translation: These are my favorite coats and jackets for spring and summer.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Hej! Jag är väldigt kort (158cm) och har alltid problem med att hitta kappor – eftersom alla är för långa. Jag har länge sökt efter kappor som är lite kortare men har absolut inte hittat någon. Det tycker jag är ganska synd. Vet egentligen inte varför jag skrev detta, ville bara förmedla att det är svårt att älska kappor när en är under 160 cm.

  Jennifer 2015-05-01 14:29:08 http://jenniferjohansson.forme.se
  Svara
 • wow mockajackan är ju en dröm

  Daisy 2015-04-27 20:06:30 http://vinylbrus.blogspot.com/
  Svara
 • åh, älskar tunna fladdriga vårjackor jag med. den rosa från monki är ju en dröm! har själv en svart i mer kimono stil som jag älskar, samt en mockajacka.

  wictoria 2015-04-27 15:56:03 http://thewhisperingwaves.blogspot.fi
  Svara
 • Hej! Fantastiskt jackinlägg. Jag vill fråga dig om du vet om det är billigare att shoppa smink i London? Exempelvis bare mineral start kit som jag är ute efter… Samt sportkläder? Ska dit i maj!! Så taggad o dina tips är underbara inför resan! Kraaaaaaam

  Greta 2015-04-27 09:25:34
  Svara
 • Alltså den silvriga. Vilken superstar-jacka!!

  K 2015-04-27 09:19:41 http://anteckningsboken.tumblr.com
  Svara
 • Åh älskar monki kappan och mokajackan. Tack för de bra tipsen! <3

  Agnes 2015-04-27 08:32:56 http://agnesblixa.devote.se
  Svara
 • Underbart kollage, grymma tips! Blir riktigt sugen på den första kappan i rosa, den sorbetrosa (jaa, jag gillar rosa…) och en härlig regnjacka :) www.henniska.blogg.se

  Mielo 2015-04-27 07:46:59 http://henniska.blogg.se
  Svara
 • Så bra tips! Precis som du kan jag inte få nog av långa kappor, det är så snyggt. Funderar på att investera i en innan jag flyttar till San Francisco, att använda över shortsen på kvällarna eller dagar när dimman ligger tät över staden.

  Linnéa 2015-04-27 07:37:27 http://berglundlinnea.wordpress.com
  Svara
 • Åh jeansjacka in my heart forever typ. Sedan gillar jag bomberjackor mycket men har svårt att hitta någon som inte är för bylsig på mig känns det som!

  Maria Ekblad 2015-04-27 07:32:23 http://dreamsof.se/
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!