Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

UTFLYKT MED JAANA & ELOISE

DSC_3435

Häromdagen tryckte jag ner min lillasyster Eloise i vagnen och tog tunnelbanan in till stan. Snacka om att jag får ett smakprov på att vara förälder nu när jag är i London. Bara en sådan sak som att jag cruisar runt med barnvagn i stan och behöver be folk om hjälp till höger och vänster för att kunna lyfta vagnen upp och ner för olika trappor (det finns ju knapp några rulltrappor eller hissar i tunnelbanesystemet här – inte så barnvagnsvänligt och dessutom funkofobiskt). Alla kallar mig ”mommy” här, när de pratar med Eloise, och jag spelar med. Eventuellt njuter jag lite av det…

DSC_3440

Hela syftet med stadsturen var att Eloise och Jaana skulle träffas! Vi gick till Regent’s park och letade upp en lekplats där Eloise fick springa runt som en dåre i regnet medan jag och Jaana satt och drack kaffe under tak som de mammor vi (inte) är. De här bilderna är tagna efteråt, när vi sökt skydd inne på en pastarestaurang. De gillade varandra <3 <3 <3

DSC_3426

Snapchattin’. Vi pratade om barnuppfostran och existentiell ångest. Undrar om den ena konversationen ledde till den andra i det här fallet :))

DSC_3423

En fin grej är att Jaana och jag har känt varandra sedan jag var i Eloises ålder, och nu är det liksom generationsskifte på något vis.

DSC_3433

Vi åt vegolasagne och skrattade åt den här gulliga.

DSC_3434

När jag och Eloise satt på tunnelbanan hemåt ropade hon ”bye bye Ana, bye bye Ana” hela tiden. :’)

Translation: Yesterday, my baby sister Eloise and I went in to Regent’s park to see Jaana. They really got along, which was sooo cute.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Jag har en dotter som är 4 år och jag kan säga att det fortfarande ibland känns som om jag bara leker mamma!

  Hanna 2015-05-03 10:26:57
  Svara
 • haha alltså SÅ hög igenkänningsfaktor på detta med att leka ”mommy”. Och även att inse hur jääääkla icke anpassat för barnvagn och handikappade delar av samhället är. Mvh barnvakten.

  ISA 2015-05-01 22:49:37 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Åh men gud vad mysigt! Eloise är förövrigt den sötast ungen jag sett!

  Myhrans 2015-05-01 19:30:33 http://myhrans.devote
  Svara
 • åh vad fint! Din syrra verkar himla go! Önskar jag hade en liten i släkten med ! Mitt hopp ligger på att min syster skaffar barn snart (fast hon är lika gammal som du), haha !

  Nike 2015-05-01 19:22:49
  Svara
 • Åå ni är så lika, man ser verkligen att ni är syskon, lika fina båda två <3

  Sara 2015-05-01 16:24:37
  Svara
 • Åh så fina bilder! Kan också känna igen mig så väl i den där kärleken till en minstasyster, även fast min snart fyller 6 ;)

  Frida 2015-05-01 14:54:29 http://weareallstoriesintheend.blogg.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!