COUNTER ALBION, LONDON

Counter Albion, London

Alltså kan vi bara prata om hur fint det är på Counter Albion på 45 Redchurch Street här i London?

Counter Albion, London

Med takfönster och neonrör.

Counter Albion

Tegelväggar och asfina stolar.

Counter Albion, London

Och bord som får pulsen att stiga <333

Counter Albion

Plus så jäkla god mat. På morgnarna (detta var en vardag, jag är osäker på hur det är på helgerna) erbjuder de frukost för 5 pund (70 kr). Du får fylla en skål med den yoghurt du vill ha och sedan toppa den med alla nötter, fröer, bär och frukter du kan tänka dig.

Counter Albion, London

Dessutom får du toast med valfritt nötssmör (jag tog mandelssmör) och scrambled eggs.

Counter Albion, London

Nästan lite för bra för att vara sant :’). När jag tog de här bilderna var det ett par som frågade mig om jag var matfotograf. Jag skakade på huvudet och sa I’m a blogger, vilket fick mina kinder att blossa. Sedan kände jag att fan, jag är stolt över mitt jobb, så då skröt jag lite om mig själv och sa att jag bloggar för Metro, som ju är en tidning som de har i London också. De frågade om jag eventuellt skulle vara intresserad av att fota maten på deras restaurang, någon hipp korvmoj (aaalltså!), men jag var tvungen att tacka nej eftersom jag åker hem i morgon </3.

Counter Albion

Det här fiket är perfekt att jobba eller plugga ifrån. Snabbt wifi, många sittplatser och skön stämning. Och ljust! Ibland kan det faktiskt bli lite väl ljust (jag fick byta plats fyra gånger för att inte bli bländad av solen från takfönstret), men det är ju ett lyxproblem.

Counter Albion, London

På eftermiddagen fyllde jag på energireserven med mintchoklad och latte på mandelmjölk.

Counter Albion, London

Bilderna knäppte jag av någon gång vid sjutiden när jag var den enda som satt kvar. Jag tror jag satt där i fem timmar och bloggade, jobbade och skrev. Self-control är min räddning när det kommer till att koncentrera mig. Det är en app som gör att en spärrar vissa hemsidor (i mitt fall mailen, bloggen, Bloglovin och Facebook) i X antal minuter. Jag brukar sätta timern på 30 minuter i taget och sedan skriver jag så mycket jag bara kan förmå mig.

Counter Albion, LondonCounter Albion, London

Fina böcker har de också.

Counter Albion, London LunchCounter Albion, London Lunch

Lunchen verkade likna frukostkonceptet: en salladsbuffé där du får fylla tallriken med så mycket mat som får plats. Inte så pjåkigt tycker jag.

Counter Albion, London

Lova att ni går dit om ni har vägarna förbi London!

Translation: I’m in love with Counter Albion on 45 Redchurch Street, London.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • drömstället vad gäller plockmat verkar det ju som! kommer det en London-guiden snart? http://singmyspring.blogspot.com

  e 2015-05-07 14:17:49 http://singmyspring.blogspot.com
  Svara
 • Although, du är ju fotograf också

  katarina 2015-05-05 21:01:46
  Svara
 • wow verkligen mitt favorit ställe här i london.
  hängde också där en hel dag förra veckan!

  Amanda 2015-05-05 19:44:42 http://tylerhotell.blogg.se/
  Svara
 • SNÄLLA svara på detta. Jag ska till Berlin i sommar med mina två tjejkompisar (kul!!!). De är äldre än jag (över 18) och kommer alltså in lagligt+är allmänt mycket modigare, coolare och ”svartklubbiga” än jag (redan i Sverige). Min första kompisresa minus festivaler och är orolig. Vill ju bra ha jättekul, men har svårt att släppa oron. Skulle aldrig kunna gå hem genom Berlin själv på kvällen om jag ej kmr in nånstans tillexempel, men vill ju ej hålla dem tillbaka. Snälla ge mig lite tips och pepp. Lever lite efter ”Vill bara ha kul, njuta o leva men det är ej värt det om jag typ blir våltagen i en buske”

  Puss, Emilia

  Emilia 2015-05-04 20:38:37
  Svara
 • Hej Flora!

  Jag skulle bara vilja tipsa dig om bandet ”Partiet”! De är en politisk reggaegrupp som gör superbra och aktuella låtar. Det har precis släppt en ny singel som heter ”Pinsamt” och handlar om invandringspolitiken. De förtjänar all uppmärksamhet som de kan få och eftersom du brukar ha vettiga åsikter och värderingar så tycker jag du borde du kolla in den!:) Här hittar du musikvideon: http://www.festivalrykten.se/videopremiar-partiet-pinsamt-2/

  Elisabeth 2015-05-04 19:04:24
  Svara
  • Svar på Elisabeths kommentar.

   Ååh dom är ju bara så himla bra! Såg dom nu i fredags på vänsterpartiets förstamaj-firande och deras musik gjorde heeeela stämningen! Bäst! Bra tips Elisabeth! :)

   Emilia 2015-05-04 23:53:09
   Svara
 • Flora! Jag med kompis ska åka över till Stockholm om en dryg vecka och bo på hostel i Gamla stan, gå på Moderna Museet och shoppa second hand. Frågan är: VAR ska vi äta middag? Vi är båda halv-veggosar som tycker om kött ibland och gärna dricker vin till maten. MEN vi är 16 respektive 17 år och ser inte så mycket äldre ut än vi är. Samt har studentplånböcker! Hjälp!!!

  Jorunn Lavonius 2015-05-04 16:03:09 http://www.jorunnlavonius.forme.se
  Svara
 • Bra att du stod på dig! Dock tycker jag att ordet bloggare inte gör din blogg/dig riktigt rättvisa, känslan varje gång jag går in här är snarare att jag läser och bläddrar i ett lyxigt weekend-magasin som ständigt inspirerar och kommer med nya intressanta perspektiv och ämnen! Rock on girl!!

  Anteckningsboken 2015-05-04 12:48:31 http://anteckningsboken.tumblr.com
  Svara
 • Oh my, I am in London for two weeks and I can’t wait to visit this place. Nuts, yogurt, fruit and almond latte? YES! Thanks for letting me know about this place <3 x

  Daria 2015-05-04 12:41:51 http://www.dot-daria.blogspot.com
  Svara
 • Ska dit nu!!! Höll på att välja frukost i kylen när jag såg ditt inlägg. Är ju bank holiday här och alla är lediga så blir nog en perfekt start på dagen <3

  dani i London 2015-05-04 11:06:21 http://submarinus.blogg.se
  Svara
 • Åh, det såg SÅ trevligt ut. Och va??? Åker du hem så snart? Känns som att det har gått hur fort som helst – hur fort ska det då inte kännas som att det gått för dig??? Men ah, älskar dina London-inlägg. Vill åka dit igen.

  Amanda 2015-05-04 09:51:44 http://amandajnsn.blogg.se
  Svara
 • Ser ut att vara riktigt schysst! Och du är grym, så klart du ska vara stolt!!

  Bloggare hos fitnessguru & recensent av hälsoprodukter, kika in:
  http://llisahedman.fitnessguru.com

  Lisa - bloggare hos fitnessguru 2015-05-04 09:31:38 http://llisahedman.fitnessguru.com
  Svara
 • skit fint ju! :) och alltså, du ska vara fett stolt över den här bloggen! kan ju verka löjligt för folk som inte förstår sig på det, men jag tycker det är lika trevligt varje morgon jag får läsa ett nytt inlägg av dig till min frulle. :)

  linda 2015-05-04 08:59:53
  Svara
 • BRA FLORA! Klart en ska sälja in sig själv när en har chansen :)

  andrea 2015-05-04 08:51:29
  Svara
 • Wow, I totally need to go to this place next time I travel to London, love the decoration!

  Rosa
  Rosemary Notes: Fashion Illustrations | Blog / Instagram |

  Rosa 2015-05-04 08:13:40 http://www.rosemarynotes.com
  Svara
 • Alltså wow, verkar vara ett helt fantastiskt ställe!

  Linnéa 2015-05-04 07:47:23 http://berglundlinnea.wordpress.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!