Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

BYE LONDON

London Flora Wiström

Jag är tillbaka i Stockholm nu. Efter att i tre veckor ha tagit upp min sömnvarma syster ur sängen varje morgon, gett henne frukost och sedan tillsammans åkt ned för lekparkens längsta rutschkanor. Känt min nyfödda lillebrors söta doft och krampande hand runt mitt finger. Suttit mittemot pappa vid köksbordet och jobbat om nätterna. Sovit på Metropolitan line på väg till Östra London. Ätit indiskt libanesiskt japanskt. Klätt mig i tunna strumpbyxor tunna jackor tunna skor. Druckit en triljard koppar cappuccino med mandelmjölk. Lagat pompösa frukostar till pappa och Jo och skrattat åt hur Eloise växlar mellan svenska och engelska. Ränt runt mellan barerna på Kingsland Road med Jaana och Sofie. Skrivit. Börjat gilla tanken på att flytta utomlands någon gång i framtiden.

Men nu: Felix famn. Och Stockholmsvår och frukostmöten och uteserveringsvin och jobb och kompismiddagar. Men framförallt Felix famn.

Translation: I’m back in Stockholm.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!