LONDONFYNDEN

Woopsie råkade visst shoppa en del när jag var i London. Vi tar en titt:

linneskjortor

LINNESKJORTOR.

Uniqlo är en av mina favoritkedjor och min mest använda tröja, kashmirpolon, är därifrån. Den här våren satsar de på linnetyg och jag kunde inte hålla mig utan köpte hela tre skjortor! Den blå är till Felix och den naturfärgade och vita är till mig. Jag tänker att dessa kommer hålla länge länge och dessutom är linneskjortor det ultimata sommarplagget.

chiafrön acaipulver

MAT.

Att handla på Amazon är ju rätt problematiskt eftersom det utkonkurrerar alla mindre butiker, men jag kan liksom inte låta bli. Jag köpte 1 kg chiafrön för 130 kr och 250 g Acaipulver för 320 (till mina acai bowls) vilket är en tredjedel av vad dessa kostar i Sverige. Och så gratis frakt på det (till Londonadressen). Balsamvinägern fick jag i present av pappa och Jo, för varje gång jag äter den kan jag inte sluta sucka av njutning. Den är så krämig och söt och bara helt fantastisk. Chokladkakorna (mjölkchoklad med havssalt och mörk choklad med mint) köpte jag på M&S. Tyckte att de hade så fina förpackningar.

utsvängda jeans zara

UTSVÄNGDA JEANS.

Hittade dessa på Zara och dog lite av finhet. Jag var tvungen att sy upp dem 15 cm (!) men nu är de helt perf.

sammetsgalgar

GALGAR.

Alltså vem släpar ens hem 20 galgar från ett annat land? Me obviously. Jag köpte dem på Primark för 200 kr och de är perfekta till vår hängande klädställning av flera anledningar. 1. De är fina. 2. De är smala och tar därmed knappt någon plats. 3. De är tygbeklädda vilket gör att kläderna inte kan halka ned. Tacka Primarkguden för det.

gouachefärger

FÄRG.

Jag kan inte gå in i en konstmaterialsbutik utan att köpa något: det är ju som att gå in i en godisaffär. När jag såg det här gouachesetet för halva priset klampade jag raka vägen fram till kassan. Tänker att det är kul att måla i gouache för omväxlings skull, eftersom det ger ett mer täckande resultat än akvarell som jag vanligtvis jobbar i.

primark

T-SHIRT OCH ACCESSOARER.

Det finns en liten Primarkbutik i Harrow och där köpte jag hoops, halsband och t-shirt utan att behöva kriga med resten av världens befolkning (Primark på Oxford street är ju rena rama döden som ni kanske vet). Halsbandet är för stort, men jag kan nog kirra det på något vis.

mac lip pencil whirl

LÄPPENNA.

Jag har en grej för brunlila läppar just nu, så när jag kom över Mac Lip Pencil Whirl på flygplatsen så slog jag till på tre blanka sekunder.

Translation: Things I got in London.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
  • Köpte också en choker på Primark som var alldeles för stor, men klippte av en bit och knöt ihop bara. Trodde inte att det skulle hålla sig så med det gjorde det faktiskt!!

    Daisy 2015-05-07 20:14:40 http://jorunnlavonius.forme.se/
    Svara
  • Kära du, hur är linneskjortorna i storleken?

    Evelina 2015-05-07 14:43:57
    Svara
    • Svar på Evelinas kommentar.

      Damskjortorna är ”normala” skulle jag vilja påstå! jag har stl S i mina skjortor. Herrskjortorna är lite knepigare. Felix har exempelvis XS i sin, trots att han brukar ha S annars. Puss!

      Flora Wiström 2015-05-08 08:34:43
      Svara
  • gotta love linen shirts!! and the jeans are amazing

    oona 2015-05-07 11:32:41 http://ponygirl95.tumblr.com
    Svara
  • Minns du återförsäljaren på amazon? Mvh tycker också om att spara pengar :(

    dani 2015-05-07 11:07:58 http://submarinus.blogg.se
    Svara
  • Alltså, så många bra grejer!??!? Saknar shopping i London av så många anledningar, men det dröjer nog ett tag tills man har råd att åka igen. Men drömma får man! Och titta på andras fina inköp också!

    Beatrice 2015-05-07 09:30:51 http://herbariumet.blogg.se
    Svara
  • Love your sailor pants!
    xx from Bavaria/Germany, Rena
    www.dressedwithsoul.com

    Rena 2015-05-07 08:54:28 http://www.dressedwithsoul.com
    Svara
  • Riktigt bra köp, skulle jag vilja påstå! Skjortorna ser magnifika ut! Sedan bankar mitt hjärta extra hårt för hälsoprodukter av olika slag, och därför tänkte jag dela med mig av att http://nyttoteket.se just nu har 10% rabatt på hela köpet om ni använder koden NYTTIGALISA (<tips!), himla härlig och modern liten shop! (& nej jag får inte betalt så det kommer rakt från hjärtat!)

    Bloggare hos fitnessguru & recensent av hälsoprodukter, kika in:
    http://llisahedman.fitnessguru.com

    Lisa - bloggare hos fitnessguru 2015-05-07 08:24:58 http://llisahedman.fitnessguru.com
    Svara
  • Ett litet galgtips kommer här: Liknande de du köpte finns på Rusta, 5 st för 20 kr tror jag. Finns i svart och pastell :) Om du någon gång skulle behöva fler.

    Josefines 2015-05-07 08:18:18 http://josefines.devote.se
    Svara
  • alltså linneskjortor! och perfekta färgerna (ickefärger?) också! måste måste investera i sådana.

    Karin 2015-05-07 07:53:38 http://www.locknerkarin.blogspot.se
    Svara
  • Vilka bra köp! Speciellt skjortorna var ju fantastiska, längtar tills jag bor i SF där de har en ordentlig Uniqloaffär.

    Linnéa 2015-05-07 07:25:16 http://berglundlinnea.wordpress.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!