Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

”SHE’S HOME FROM LONDON AND WE’RE IN LOVE.”

DSC_4287

Jag och Felix njuter så himla mycket av varandras sällskap just nu eftersom vi inte har träffats på tre veckor. Hånglar och brottas och skrattar och har det så jävla fint. Igår kväll lagade vi middag tillsammans.

DSC_4337

Vi slog upp fönstren på vid gavel och njöt av vår smått surrealistiska utsikt.

DSC_4351

Kolla träden liksom. Sommar.

DSC_4313

PLUS att vi poppade en frikkin Champagneflaska! Jag fick den i ett bud från Nicolas Feuillatte i vintras och har sparat den sedan dess. Först var min reaktion ”Men vadå, ska vi dricka champagne nu? Ska vi inte spara den till ett mer speciellt tillfälle?” och då sa Felix ”Det kommer aldrig komma att perfekt tillfälle. Perfekta tillfällen existerar inte. Vi dricker upp den!”

DSC_4325

Och det hade han såklart rätt i.

DSC_4319

Och så åt vi den här salladen på Felix begäran. Belugalinser, fänkål, lök, torkade aprikoser, sockerärtor och pesto. Den var… ganska tråkig.

DSC_4320

Men den hemmagjorda peston var supergod! Bara att mixa ett knippe basilika med en näve rostade mandlar, olivolja, en halv vitlöksklyfta, citronsaft, en stump parmesanost och salt och peppar. Smaka av tills du blir nöjd!

DSC_4334

”What’s the celebration?” frågade Dana på Felix instagrambild. Han svarade ”She’s home from London and we’re in love.”

DSC_4349

Och så satt vi där och åt och pratade ivrigt medan solen gick ner bakom husen. En ganska så perfekt dag.

Translation: Yesterday, Felix and I had dinner with our windows wide opened. We even popped a bottle of champagne. ”What’s the celebration?” Dana asked on Felix’s instagram post. He replied ”She’s home from London and we’re in love.”

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!