Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

MAJKLÄDER

DSC_4453

Såhär såg jag ut i torsdags. Eller i själva verket halva torsdagen, för större delen av dagen låg jag i pyjamas i sängen med en rastlöshet som kröp som insekter genom hela kroppen. Skönt att jag fick vett i skallen och klev ut i den 16-gradiga värmen tillslut.

Flora Wiström outfit

Byxorna är från Sanne Alexandra (jag har sytt upp dem typ 7 cm), jackan är från Monki (liknande här – annonslänk) och T-shirten är från Primark. Tänk att en numera kan gå runt i tunna, flaxande plagg utan att frysa <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej Flora! Älskar din stil, och din blogg! Skulle inte du kunna göra ett inlägg ed e massa inspirerande frisyrer? Jag vet inte riktigt vad jag ska googla på för att hitta idéer och har för mig att du har lagt upp några bilder tidigare. Ett inlägg med en massa fina klippningar skulle jag bli jätteglad över och jag (säkert flera) skulle bli så glada för lite bra inspiration.
  Tack på förhand!

  Ellen 2015-05-11 15:08:52
  Svara
 • Hej Flora! Din blogg är fantastisk, alltid det första jag går in på när jag sätter på datorn. Du är så bra! Men en fråga, vad har du för midjemått? Jag är väldigt sugen på att beställa hem dedär byxorna för de är så fina! Men jag vet inte vilken storlek jag ska ha, jag är 1,67 m och har en normalt byggd kropp, inte stor och inte liten. Har du någon ide på vilken storlek som skulle kunna passa mig?
  Tack för att du inspirerar och har en så bra blogg!
  KRAM

  Filippa Landin 2015-05-11 12:17:50
  Svara
  • Svar på Filippa Landins kommentar.

   Vet inte vad jag har för midjemått och känner inte för att mäta, men jag har XS i braxorna (och vanligtvis 34 i byxor) och behövde som sagt sy upp dem 7 cm. Kram och tack för fina ord

   Flora Wiström 2015-05-11 23:11:17
   Svara
 • Skönt att det inte bara är jag som måste lägga upp typ alla byxor och långklänningar jag köper.

  Therese 2015-05-10 22:37:25
  Svara
 • åh kappan ser så härlig ut!

  Myhrans 2015-05-10 19:18:13 http://myhrans.devote.se
  Svara
 • jag älskar dig stil, yeah

  Karin 2015-05-10 18:30:32 http://www.locknerkarin.blogspot.se
  Svara
 • Flora! Du är så jevvlans bra! Beundrar dig så mycket! Tack för att du skriver till oss varje dag!

  maya 2015-05-10 16:39:51
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!