Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

MÅNDAGSLISTAN

IMG_7226

1. Vad ser du fram emot den här veckan?
Gudars, den här veckan är så himla maxad. Jag ser fram emot att få respons på min text. Att cykla på Alvaret. Att återförenas med Felix på onsdag. Att äta födelsedagslunch med farmor på torsdag (hon fyller 91!) och sedan dansa på kvällen (inte med henne dårå, det hade dock varit helt magiskt, utan med mina kompisar). Att äta på restaurang med Felix på fredag kväll. Att fota ett bröllop hela lördagen. Och att sälja kläder och träffa er på Vintagebloppisen som äger rum på söndag. 

2. Vilken var den senaste bloggen du började läsa?
Dear Pravda. Tycker att det är en så himla fin mix mellan illustration och konst, vardag och fotografi.

3. Ska du laga någon härlig mat den här veckan kanske?
Vet allvarligt talat inte om jag kommer hinna. Nu är jag på Öland och här får vi frukost + lunch + middag i skolmatsalen (jag pluggar på distans från Ölands folkhögskola och har mina slutseminarium mån-ons), och när jag återvänder till Stockholm har jag så mycket att göra att Felix nog får mata mig med pizza. Fast jag vet att vi har rödbetor hemma i kylen, så då kanske vi kan göra rödbetsburgare. Det vore gott.

Rödbetsburgare

4. Säg en grej du verkligen vill göra som du ska ta dig tid för den här veckan!
Ta mig tid? Nä det går inte. Inte den här veckan. Men prismärka kläder måste jag ju göra.

5. Innan vi gör måndag på riktigt, vilket ord ska du hålla hårt i hela veckan?
NJUT. På sistone har jag blivit stressad inte bara av jobb- och pluggrelaterade grejor utan även av roliga planer. Men nu ska jag fasen göra mitt bästa för att bara andas och embrace:a situationen.

6. Vad gjorde du igår kväll?
Åt tacos i Ellens och Mys kök. Sedan satt jag på Öresundståget från Lund till Kalmar och läste text tills ögonen gick i kors. Kom fram till vandrarhemmet vid midnatt och kunde inte somna, men var liksom ändå tillfreds. Ganska glad till och med.

7. En bild som symboliserar denna dag:

4acfbd38296978e358969a392d285dce_980x0_c_85_ns_v4

Jag ska bara läsa text och prata om text. Hela dagen.

8. Vad åt du till frukost idag?
Ett kokt ägg. En macka med grönmögelost och tomat. Havregrynsgröt med russin, kanel, jordnötssmör, havremjölk och avokado. Äppelbåter och en kopp kaffe. Lyrrigt med frukostbuffé ju!

9. Vilken tid på morgonen vaknar du?
07.20. Då väcker min p-dator mig med några små ettriga pip och eftersom den inte har en snoozefunktion så tvingas jag gå upp direkt. Vilket ändå är rätt effektivt.

10. Hur ser du oftast ut till vardags?
Jeans och långärmad t-shirt. Plus tjocktröja. Här är mitt inlägg vad jag har på mig när jag inte vet vad jag ska ha på mig.

1ecd4efcd7c8d36faff35e3ee0c42895_980x0_c_85_ns_v4

Exakt såhär ser jag ut idag. Minus smink och lockigt hår plus inbakade flätor. Klart slut! <3

Lista från Atilio-Sandra.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Vi ses på Vintagebloppisen!

  Lisen 2015-05-27 08:52:00 http://www.absolutlisen.se
  Svara
 • Åh den tröjan är ju helt underbar!
  Visst var det en bekant som stickat den? Tror du hen har kvar mönstret så man kan få ta det av det?

  molntant 2015-05-25 16:55:52
  Svara
  • Svar på molntants kommentar.

   det blir lite knepigt då hon bor i skottland och vi har inte en sån relation att jag kan ringa henne och fråga om mönstret. så du får nog försöka plagiera! kram!

   Flora Wiström 2015-06-02 08:13:13
   Svara
 • Hej Flora! Jag har följt din blogg ett bra tag nu och tokälskar den. Dina fotografier, matinlägg, giuder, allt är så himla bra!
  Jag undrar bara om du kanske kunde berätta mer om hur du resonerar kring motion? Motionerar du något utöver den vardagliga motionen en får, hur ofta eller hur mycket? Jag är själv ingen sportig människa som tar mig till gymmet men känner ändå den där känslan av att jag bör röra på mig mer då och då, för att må bra. Du kanske har något/några peppiga tips?
  Superkramar!

  Josephine 2015-05-25 16:09:03
  Svara
 • Hej! vilken p-dator använder du? och hur länge har du använt den?
  skulle gärna vilja börja men känns ändå osäkert på något sett..
  kram

  Sofia 2015-05-25 14:10:48
  Svara
 • kjenner meg så igjen i punkt 5… ja til njut!

  marire 2015-05-25 13:19:33 http://hoydepunkt.wordpress.com
  Svara
 • Hejhej! Har letat i evigheter i ditt arkiv efter en app du tipsat om, en som du och Felix använde till att skriva upp era utgifter i, för att ha koll på vem som betalat vad osv! Har inte hittat den, så vad var det den hette egentligen? Kram!

  Vera 2015-05-25 12:53:04
  Svara
 • I think it’s a good decision that you will enjoy life more! Your comfy look fits perfect to your decision <3
  xx from Bavaria/Germany, Rena www.dressedwithsoul.com

  Rena 2015-05-25 11:00:15 http://www.dressedwithsoul.com
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!