Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NU KAN MINA KLÄDER BLI DINA

I morgon är det ju dags för den årliga vintagebloppisen. Jag ska sälja så sjukt mycket fint om jag får säga det själv. Vilket jag får. Har verkligen varit hård i min utrensning och sorterat bort kläder som jag inte använder längre men som jag fortfarande gillar. Resonerar som så att det är bättre att de kommer till användning!

Vi tar en titt.

collage1

Till vänster: Monkijacka och randig tröja från H&M. Till höger: Den perfekta tenniskjolen.

collage2

Till vänster: Grå circle skirt i jeanstyg. Till höger: den bästa hallonröda jackan jag någonsin skådat.

collage3

Till vänster: Svarta, utsvängda jeans från Dr Denim (kommer även sälja ett par Solitaire). Till höger: vit, vippig kjol.

collage4

Till vänster: Den perfekta rutiga kjolen från Monki. Till höger: Ett par svinsnygga, röda byxor med hög midja. Och en massa massa mer!

collage5

Plus två ASFINA lampor i den bästa färgen: orange. Så himla mycket separationsångest när det kommer till den högra lampan men jag tror ändå att det är dags att gå skilda vägar nu. Lika bra att dra av plåstret snabbt.

Jag skulle rota igenom mitt gamla bloggarkiv för fler bildexempel men Devote säger att min blogg är borttagen… Inga kommentarer… Nåja, se bilderna ovan som en teaser inför vad som kommer hänga på min klädhäst på Vintagebloppisen! Utlovar även skor och väskor. Kom och häng med oss! Det blir kul!

Translation: I’m selling a lot of my clothes and things at a Vintage bloggers market tomorrow. If you’re in Stockholm – come see me!

<- TradeDoubler site verifikation 2513160 ->

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Åh, vad mycket fint. Hade kunnat döda för en rutiga kjolen! Tycker det är så himla synd att det enbart är kring Stockholm som detta sker, blir ju avundsjuk så jag vill gråta som den lulebo jag är. Förstår ju dock varför det är i Stockholm pga huvudstad och där ni bor haha, så no hard feelings alls! Ville bara gräva ur lite ilska från mig efter att jag sett detta på flertaliga bloggar som jag gärna vill köpa kläder av, ex. din!

  Jennifer 2015-06-07 10:48:56 http://jenniferjohansson.forme.se
  Svara
 • Men åh! Den hallonröda jackan pratade du väl om i er podd härom sommaren? Har för mig att du sa att du haft den på en massa arbetsintervjuer? Blev nästan ledsen när jag såg att du skulle sälja den :((( Hoppas någon annan får arbetslycka av den!

  Bella 2015-06-01 09:21:26
  Svara
 • Ååh, den rosa jakken! Har forsøkt å få tak i den i mange år, men har ikke mulighet til å komme på bloppisen. Hvis noen andre tilfeldigvis selger den i størrelse XS eller S, hør fra dere her! :)

  Oda 2015-05-30 22:16:00
  Svara
 • Hej!
  Hur kommer det sig att det är ett inträde
  för att gå in och köpa era kläder?

  Josefin 2015-05-30 20:56:00
  Svara
 • Sett nån finare ”paj” än denna? http://www.annies-eats.com/2015/05/06/veggie-tart-with-parmesan-herb-cream-cheese/
  Inte jag heller!!

  Jos 2015-05-30 18:01:43 http://evighetsmaskinen.ratata.fi
  Svara
 • Har också en blogg på devote som har ”försvunnit”, men efter lite googling hittade jag lönkar till bloggen och hittade till den fast med en adress som ”126583-devote.se” typ. Testa det!

  Ellen 2015-05-30 13:33:44
  Svara
 • Så fina plagg!

  Junitjej 2015-05-30 11:56:31 http://www.junitjejen.se
  Svara
 • Maila devote så kan de återställa din blogg – tror jag? Det gjorde de i alla fall med min :)

  rebecka 2015-05-30 10:38:15 http://rebeckayes.blogg.se
  Svara
 • tips tips angående din devote-blogg, den ligger troligtvis kvar under ett annat domännamn bara, vet att jag fick lov att logga in och återställa min förut när den försvunnit, den blir liksom bara inaktiverad och brukar få heta en massa oklara siffror (möjligt att det är den blogg i ordningen som skapats eller något)! Kram :)

  Caroline 2015-05-30 10:21:00
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!